Κυριακή, Ιανουαρίου 13, 2013

ΟΙ ΣΟΡΟΙ ΤΡΙΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΙΟ


Οι σοροί τριών πνιγμένων μεταναστών έχουν εντοπισθεί μέχρι αυτήν τη στιγμή στη Χίο. Οι πρώτες δυο βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής από ψαράδες στην παραλία των Κάτω Φανών και της Καρίντας. 


Την τρίτη σορό εντόπισαν στελέχη του Λιμεναρχείου στα Βρουλίδια περί τις 2 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεκροψία στο νοσοκομείο της Χίου έδειξε ότι ο θάνατός τους προήλθε από πνιγμό τα δύο προηγούμενα 24ωρα.

Εν τω μεταξύ τρεις μετανάστες, βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου, στο νησί Παναγία Οινουσσών και σε κλωβούς εταιρίας ιχθυοκαλλιεργειών στην περιοχή των Καρδαμύλων. Πρόκειται για τρεις άνδρες παλαιστινιακής και ιρακινής καταγωγής.

Όπως δήλωσαν οι δύο, επιχείρησαν να φτάσουν στη Χίο μέσω Τσεσμέ το βράδυ της Πέμπτης. Η βάρκα τους ανατράπηκε και σύμφωνα με τους ίδιους, έφθασαν στη Χίο αφού χρειάστηκε να κολυμπήσουν για περισσότερες από 10 ώρες. Δεν έχει γίνει γνωστό αν στη βάρκα τους επέβαιναν και άλλοι μετανάστες.


Πηγή: in.gr
ΠΡΕΖΑ TV
13-1-2013

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"ΟΙ ΣΟΡΟΙ ΤΡΙΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΙΟ"

Ανώνυμος είπε...

10.23, αν ψαξεις βαθεια μεσα σου, με θάρρος, υπομονη και πάνω απ'όλα το κουράγιο να συγχωρέσεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου για το πως έχεις πέσει τόσο χαμηλά, είσαι σαν ένα πληγωμένο και φοβισμένο σκυλάκι που γαυγίζει και θέλει να δαγκωσει τους πάντες, ΤΟΤΕ ίσωε ξαναβρεις τον άνθρωπο μέσα σου, τότε ίσως μπορέσει να επιστρέψεις στην ΑΛΗΘΙΝΗ ζωή και πάψεις να είσα μία νεκροζώντανη σκιά του πλάσματος που κάποτε και αυτό γελούσε και ήταν αποδεκτό από άλλους....διαφορετικά...θα καείς από το ίδιο χέρι που τώρα σου χαϊδεύει τα αυτιά...

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην το κατάλαβε το μοσχάρι ο 10:23

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε γαμωτο λιγο αν βιαζοντουσαν δεν θα ειχαμε κλεισει τα''διαμερισματα''της λεσβου και τωρα θα εκαναν παρεα στους ομοθρησκους τους και στον πολυχρονεμενο γιαραμπη τους.ολα ειναι θεμα συνεννοησης,λοιπον παιδια αλλη φορα να κανονιζετε να ψοφατε το πολυ με διαφορα 12 ωρων,δεν ειναι δυνατον να αποσχολειτε τον-τους πρεζες καθε τρεις και λιγο...

Ανώνυμος είπε...

12:30 γαμώ την ψυχή σου ρε πούστη.
κακό ψόφο να χεις ρε σκατόψυχε