Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2013

ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ


Το πογκρόμ κατά μεταναστών και προσφύγων του ιμπεριαλισμού, όπως εξελίσσεται καθημερινά από τις αρχές καταστολής, κατ' εντολή ΕΕ και κυβέρνησης, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποτυπώνεται στις εκατοντάδες συλλήψεις που ανακοίνωσαν για τον Δεκέμβρη οι αστυνομικές διευθύνσεις στα γεωγραφικά διαμερίσματα - πύλες εισόδου και εξόδου της χώρας.


Ενδεικτικά:

- Συγκεντρωτικά για τον τελευταίο μήνα του 2012 οι αστυνομικές διευθύνσεις Βορείου Αιγαίου (Λέσβου, Χίου και Σάμου) ανακοίνωσαν συνολικά συλλήψεις 624 ατόμων. Η συντριπτική πλειοψηφία (544 άτομα) συνελήφθησαν «για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα (παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών) από έναντι Τουρκικά παράλια». Επίσης συνελήφθησαν άλλα 37 άτομα επίσης «για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα».

- Στο Νότιο Αιγαίο οι αστυνομικές διευθύνσεις Κυκλάδων, Α΄ Δωδεκανήσου και Β΄ Δωδεκανήσου ανακοίνωσαν για τον Δεκέμβρη συλλήψεις συνολικά 216 ατόμων. Οι 52 ήταν συλλήψεις «για παραβάσεις του Νόμου περί αλλοδαπών».

- Στην άλλη πλευρά της χώρας, οι υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων συνέλαβαν συνολικά 308 άτομα, οι 148 ως «μη νόμιμοι μετανάστες».

- Οι αστυνομικές διευθύνσεις Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνέλαβαν συνολικά 498 άτομα. Οι 149 για «παράνομη είσοδο στη χώρα».

- Οι αστυνομικές διευθύνσεις Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας ανακοίνωσαν 531 συλλήψεις, όπου οι 149 αφορούσαν και εδώ «παραβάσεις του Νόμου περί αλλοδαπών».

- Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ηπείρου ανακοίνωσε για τον Δεκέμβρη 405 συλλήψεις «λαθρομεταναστών».

http://www.902.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
9-1-2013

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γΙΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??????


ΩΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΠΟ ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ανώνυμος είπε...

ψεύτες πολιτικάντιδες ξένων συμφερόντων κανείς δεν συλλαμβάνεται όλοι οιεγκληματίες είναι τάχαμου πρόσφυγες και δεν συλλαμβάνονται