Τρίτη, Ιανουαρίου 29, 2013

ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ


Επίθεση με ρόπαλα, μαχαίρια και σφυρί σε σπίτι Πακιστανών μεταναστών στο Περιστέρι καταγγέλλει η «Κίνηση ''Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη φασιστική απειλή''» (ΚΕΕΡΦΑ).Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν ομάδα 7 νεαρών, αφού πέταξε πέτρες και άλλα αντικείμενα, εισέβαλε στο σπίτι από την πίσω πόρτα, τρομοκρατώντας τους μετανάστες, από τους οποίους και έκλεψαν ένα λάπτοπ, 40 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
«Οι μετανάστες κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία το μόνο που έκανε ήταν να συστήσει στους μετανάστες να κάνουν μήνυση για κλοπή και να είναι -πιο προσεκτικοί στον τρόπο που καταγγέλλουν ρατσιστικές επιθέσεις-», καταγγέλλουν τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ.

«Οταν προσπαθήσαμε να καλέσουμε στο τηλέφωνο που εκλάπη απάντησε ένας από τους τραμπούκους, ο οποίος δήλωσε μέλος της Χρυσής Αυγής πολλές φορές και απείλησε τη ζωή των μεταναστών και μελών της ΚΕΕΡΦΑ, που έσπευσαν στο σπίτι για βοήθεια.
Οι δηλώσεις υπάρχουν μάλιστα σε ηχογραφημένο μήνυμα», σημειώνουν τα μέλη της αντιφασιστικής οργάνωσης, που καλούν σε διαδήλωση στη γειτονιά όπου συνέβη η επίθεση.
ΕΘΝΟΣ
ΠΡΕΖΑ TV
29-1-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΣΠΑΘΑ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΤΕΡΑΝΕ
ΧΤΥΠΑ ΠΡΟΤΟΥ ΣΕ ΦΑΝΕ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ