Παρασκευή, Ιανουαρίου 04, 2013

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ – ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΕΣ…ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ…


Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είχε πει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε στενό κύκλο συνομιλητών του γνωρίζει ποιος έχει αλλοιώσει την  λίστα Λαγκάρντ, πράγμα που σημαίνει ότι «δείχνει» προς την κατεύθυνση του κ. Διώτη ή του κ. Βενιζέλου.


«Ξέρω ποιος έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ», έχει δηλώσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών σε συνομιλητές τους σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν προτίθεται να κατονομάσει τον υπαίτιο σε αυτή την φάση, αλλά θα αφήσει να εξελιχθεί η έρευνα. Θα καθορίσει την στάση του ανάλογα με την κατάληξη που θα έχει η υπόθεση.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο πρώην υπουργός επιμένει ότι η αλλοίωση της λίστας έγινε σε μεταγενέστερο χρόνο και όχι στα δικά του χέρια. Όπως είναι γνωστό το επίμαχο υλικό παρέλαβαν στην συνέχεια ο κ. Διώτης και ο κ. Βενιζέλος.



Πηγή: Βήμα της Κυριακής
ΠΡΕΖΑ TV
4-1-2013

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το είπε, σαν να λέει αν με γαμήσετε θα σας γαμήσω. Κρύβονται υψηλότερα ιστάμενα πρόσωπα πίσω από αυτό. Πολύ πιθανόν και υψηλόβαθμα στελέχη της αριστεράς των χρόνιων χρηματοδοτήσεω από το κράτος, πέρα από τους πασοκονεοδημοκράτες.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρωμίσει τόπος.

Ανώνυμος είπε...

πολύ πιθανόν στελέχη της Χρυσής Αυγής
των χρόνιων χρηματοδοτήσεων από την Νέα Δημοκρατία...