Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2013

ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ:Ο ''ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ'' ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ...
ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΤΟ BBC...
--ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ--
Η ελληνική αστυνομία έχει εντείνει τις προσπάθειές της να περιορίσει τους παράνομους μετανάστες με επιχειρήσεις στο κέντο της Αθήνας και έλεγχο των ταξιδιωτικών και νομιμοποιητικών εγγράφων.
Αν και η ''σκούπα'' της αστυνομίας έχει επιφέρει αποτελέσματα, αρκετοί είναι οι τουρίστες που έχουν πέσει θύματα αυτών των ελέγχων. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του BΒC δύο από αυτούς έχουν τραυματιστεί άσχημα.
Χτυπήθηκε όταν ζήτησε την αστυνομική ταυτότητα
Όταν ο Κορεάτης Hyun Young Jung επισκέφθηκε τη χώρα μας σε καμία περίπτωση δε φανταζόταν το θα συμβεί κάποια ημέρα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Έκανε βόλτα στην Αθήνα όταν τον σταμάτησε ένας ψηλός άνδρας και του μίλησε στα ελληνικά. Δεν έδωσε σημασία και συνέχισε, όταν ένας άλλος άνδρας με στολή τον σταμάτησε εκ νέου ζητώντας του τα χαρτιά του.

Ως έμπειρος ταξιδιώτης και με πολλά ταξίδια στο ενεργητικό του ο Κορεάτης ήταν αρκετά επιφυλακτικός, καθώς ήξερε πως δεν ήταν λίγες οι φορές που άνδρες ντυμένοι με στολή εξαπατούσαν τουρίστες. Έδειξε το διαβατήριό του αλλά ζήτησε να δει την αστυνομική ταυτότητα του ατόμου που είχε βρεθεί στο δρόμο του.
Αντί για την ταυτότητα ο τουρίστας έλαβε μία γροθιά στο πρόσωπο... Ο αστυνομικός μαζί με τον άνδρα που τον είχε πλησιάσει την πρώτη φορά τον έριξαν στο έδαφος, τον ακινητοποίησαν και τον χτύπησαν, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος.
Σοκαρισμένος, πίστεψε πως έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και άρχισε να φωνάζει. Όταν λίγα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε στο κοντινό αστυνομικό τμήμα κατάλαβε πως δεν ήθελαν να τον κλέψουν, αλλά να τον συλλάβουν.
Θύμα της επιχείρησης ''Ξένιος Ζευς''
Θύμα της επιχείρησης ''Ξένιος Ζευς'' έπεσε τον περασμένο Ιούλιο και ο 38χρονος Christian Ukwuorji, Αμερικανός πολίτης που επισκέφθηκε την Ελλάδα με τη γυναίκα και τα τρία τους παιδιά.
Κατά τη διάρκεια μία βόλτας στην Αθήνα του ζητήθηκαν τα χαρτιά του, κρατήθηκε με μία ομάδα μεταναστών και τελικά μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
Ο ίδιος αναφέρει στη δημοσιογράφο του BBC, Chloe Hadjimatheou, πως δέχθηκε τη βίαιη επίθεση των αστυνομικών, όταν προσπάθησε να τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο τις χειροπέδες που του είχαν περάσει. Ξύπνησε στο νοσοκομείο με διάσειση.
Η αστυνομία επέστρεψε το διαβατήριό και το κατεστραμμένο κινητό του τηλέφωνο, ενώ δεν κατηγορήθηκε για κανένα αδίκημα. Η πρεσβεία των ΗΠΑ ζήτησε να ερευνηθεί το περιστατικό αλλά έξι μήνες αργότερα δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα εκτός από τη βεβαιότητα του Ukwuorji πως δε θα επισκεφθεί ποτέ ξανά την Ελλάδα.
Δέσποινα Δημά
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/o_ksenios_zeys_syllamvanei_toyristes_ws_paranomoys_metanastes.2080007.html
ΠΡΕΖΑ TV
10-1-2013

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και μετα οι μαλακες λενε για τουριστικη βιομηχανια που την θυμουντε μονο οταν ο εργατης απεργει ,ρε δεν πανε να χαθουνε τα ζωα

Ανώνυμος είπε...

αίσχοςκανέναν δεν έχουν πετάξει έξω μόνο τους κοιτάνε να βιάζουν να σκοτώνουν και να κλέβουν,Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος

Ανώνυμος είπε...

7.09 είσαι εκτός θέματος

Ανώνυμος είπε...

εκτός θέματος αλλά εγώ λέω αυτό ου με καίει δεν μπορώ να βλέπω την πατρίδα μου την πόλη μου σε τέεοια χάλια. που μένεις στα αντικύθηρα;

Ανώνυμος είπε...

αδελφε μου την πατριδα μας σ αυτα τα χαλια την φεραν αυτοι που ανοιξαν τα συνορα κ υπογραψαν τις συνθηκες με την Ε.Ο.Κ δηλ.ο σαμαρας κ οι σημιτοπαπανδρεοι.
Αυτοι φταινε για το χαλι.
Οι λαθρομεταναστες ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα.
Κυνηγι λοιπον στα κοπροσκυλα της βο(υ)λης.

Ανώνυμος είπε...

Τα χάλια μπορεί να είναι ο μετανάστης για εσένα αλλα είναι και ο ΧΑ που μπορει απο μέρα σε μέρα να πλακωσει κανά τουρίστα και μας κραζουν όλοι! Βλέπε μπατσους και τι έχουν καταφέρει!

Ανώνυμος είπε...

τη βουλή την κυνηγάεικαι η Χρυσή Αυγή τ΄λεος πάντων εγώ δεν τους θέλω τους αλλοδπαούς που δεν έχουν δουλειά ήπουπαίρνουν τις δουλειές των ελλήνων, που τους δίνουν κάποια κοπρόσκυλα έλληνες, στην ελλάδα, θέλω η Ελλάδα να είναι ελεύθερη και Ελλάδα όχι μουσουλμανική και ανελεύθερη να κατοικείται από αγράμματες μάζες ασιατών και αφρικανών, όποιος βοηθάει στην κάθαρση της χώρας μου είμαι μαζί του

Ανώνυμος είπε...

9.21 εισαι προφανως ενα θυμα της γενικοτερης ακροδεξιας προπαγανδας που την τελυτεια δεκαετια καλλιεργηθηκε απο τα κομματα/επιχειρησεις ΛΑΟΣ Α.Ε και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Α.Ε.

Λοιπον φιλε μου, αν σε ποναει το οτι εισαι ανεργος η οτι ζοριζεσαι καπου σαν υπαλληλος η προσπαθεις να σωσεις την μικροεπιχειρηση σου, δες το ρεαλιστικα ρε αδελφε, και αν εχεις στοιχεια βασισμενα στην οικονομικη επιστημη η την κοινωνιολογια η σε οτιδηποτε αλλο θελεις εσυ, πες μου γιατι καποιος πραγματικα να πιστευει το οτι απο ολους τους λογους για τους οποιους η Ελλαδα περναει οτι περναει και κινδυνευει οντως να χασει την οικονομικη της ελευθερια, ο πιο σημαντικος ειναι οι μουσουλμανοι μεταναστες;

Οι ελληνικες και ξενες Α.Ε. και οι πολυεθνικες, δεν νομιζεις οτι ειναι πιο σοβαρος επιβαρρυντικος παραγοντας; Γιατι οι Α.Ε. λαος και χα, δε λενε τιποτα για αυτο; ακομα και αν οντως μερος του προβληματος στην τρυπα της οικονομιας οφειλεται στην αδυναμια της Ελλαδας, σαν μεγεθος οικονομιας, να απορροφησει ομαλα ολους τους μεταναστες που ειναι εδω, γιατι οι παραπανω κομματικες Α.Ε. μιλάνε μόνο για αυτό και δε λένε τίποτα και για το αλλο; Τωρα δεν πιστευω να βγει κανενας, ακομα και ακροδεξιος, να μου πει οτι "οχι ρε φιλε, φταινε μονο οι ξενοι ενω οι απληστες επιχειρησεις και πολυεθνικες μονο καλο κανουν", γιατι ολοι ξερουμε οτι οντως μας εκμεταλλευονται εργασιακα οι επιχειρησεις (εγω τουλαχιστον δεν εχω καποιον φιλο που να δουλευει με εργοδοτη καποιον μουσουλμανο μεταναστη), αρα αν καποιος ισχυριζεται οτι αγαπα την Ελλαδα, θα πρεπει να μιλησει για ολα. Διαφορετικα ειναι ενα κομα/Α.Ε. στην υπηρεσια των Α.Ε.

Καληνυχτα σας.

Ανώνυμος είπε...

εξαφανιστηκαν οι φασιστες...

ετσι εκαναν, κανουν και θα κανουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μεσα στην ανθρωπινη ιστορια οταν πλεον δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν χωρις να φανουν αστειοι ακομα και τα πιο 'σοβαρα' τους επιχειρηματα (καποια δηθεν πατριωτικα παραληρηματα, χαρακτηριστικα παραδειγματα εφαρμοσμενης αμαθειας που ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχουν με οτιδηποτε το Ελληνικο)

Να φυγετε εσεις, ειστε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ανεπυθυμητοι στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ

Προσέχτε, γιατι φαινεται οτι.."θα κανει ξαστερια"

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΥ!!!

Χέστηκες φασιστακο;

ουουουου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλα τα ζώα που ψήφισαν ΧΑ(χαχα) είναι φασίστες... παρόλο που όλοι οι φασίστες είναι ζώα. Μαλάκες και δειλά ανθρωπάρια που δεν έχουν την τόλμη να σταθούν απέναντι σ'αυτούς που υπογράφουν μνημόνια και κυνηγάνε τον πιο αδύναμο.
Έρχεται η ώρα τους ολωνών τους ...!!!