Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2013

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ Η ΒΙΛΑ «ΚΑΛΛΑΣ»…ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;


Εργαστήριο προπαρασκευής εγκληματικών πράξεων χαρακτήρισε τη βίλα «Μαρία Κάλλας», στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σκαραμαγκά, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.
Η κατάληψη του κτηρίου συνιστούσε, σύμφωνα με τον υπουργό, μία διαρκή προσβολή στη μνήμη της Μαρίας Κάλλας, όπως και μία διαρκή πρόκληση σε βάρος του ελληνικού πολιτιστικού προτύπου και τόνισε πως ο χώρος αυτός δεν μπορούσε να παραμείνει χώρος ανομίας.


«Η ελληνική αστυνομία απέδωσε σήμερα στην ελληνική κοινωνία τη βίλα της αείμνηστης Μαρίας Κάλλας», πρόσθεσε.

Από την επιχείρηση για την εκκένωση της βίλας έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής επτά άτομα ενώ στο εσωτερικό του κτηρίου έχουν βρεθεί κράνη, κουκούλες, τροχοί, τρυπάνια και άλλα αντικείμενα.

Το κτήριο τελούσε υπό κατάληψη από το Μάρτιο του 2009.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΡΕΖΑ TV
9-1-2013

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


ενταξη νι-κολακι μας επεισες...αντε τραβα να σου κανουν το τραπεζι τα φασιστοϊδη οι φιλοι σου ;-)

Ανώνυμος είπε...

Δεν προλάβατε να βάλετε και βαζελίνη ρε 5:59, πρέπει να πόνεσε πολύ ε ?

Ανώνυμος είπε...

6:26 μ.μ
Τι να πονέσει ρε μπατσόφιλε φασιστάκο.Στον δρόμο χωρίς τους φίλους σου τους μπάτσους θα βγεις καμιά φορά μωρή ρουφιάνα μουνάρα?

Ανώνυμος είπε...

6 26 καλα ειπε ο Θ.Κολοκοτρωνης.
Πουτανα Ελλαδα δε θα ισιωσεις ποτε.
Τι λες εσενα σε πιανει καθολου η φραση του γερου η οχι ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΡΕ ΟΙ "ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ"
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ 100 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΓΚΛΑΜΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

7:22 Το φωτιά και τσεκούρι στους νενέκους του Κολοκοτρώνη , τ΄έχεις ακουστά? Τους νενέκους τους ξέρεις?
Μου γίνατε και Πατριώτες ρε διεθνοσιωνιστές, από πότε?

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες με αρχίδια, ήταν οι κοτούλες που πηγαίνανε σχολική εκδρομή με τις κλούβες στην γραμμή ?

Ανώνυμος είπε...

Νενέκοι ειναι οι ματατζήδες που βάλαν τα φράγκα πανω απο την Ελλάδα και καναν πλάτες στην κυβερνηση δια την πώληση της χώρας μικρε φασιστάκο.....
Επισης η πηγάδα είναι η συγχρονη Τριπολιτσα στουρναρι

Ανώνυμος είπε...

7:49 Ωραία η ιστορική αναδρομή εβραιομπολσεβίκο αλλά να ξέρεις κάτι τώρα που τελειώνετε , ΤΩΡΑ δεν θα υπάρχουν διακοπές στα νησιά (όπως οι δοσίλογοι παππούδες σας), τώρα θα υπάρχει ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ για σας καιτα λαθροόρκ που σας γαμάνε!
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε NO MERCY

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεσαι μικρός, σίγουρα είσαι βλάξ,και με κάνεις να βαρίεμαι...άνοιξε κάποιο βιβλίο λοίπον και άσε τα χαζονταϊλίκια!

Ανώνυμος είπε...

Βιβλία έχω ανοίξει πολλά απόγονε των προδοτών της Μακεδονίας και υπηρέτη του Διεθνοσιωνισμού, ΕΣΥ να σταματήσεις να διαβάζεις Ρεπούσια βιβλία γιατί σου γαμάνε τον εγκέφαλο

Ανώνυμος είπε...

7:49 κόψε τα ναρκωτικά, κάνουν κακό

Ανώνυμος είπε...

9:32 μ.μ.
Κόψε τον Γκέμπελς,εκτίθεσαι

Ανώνυμος είπε...

7 32 εχεις απολυτο δικιο τελικα..
Ολοι οι πατριωτες ειναι αποκλειστικα δεξιοι και ψηφοφοροι της χ.α.
Εγω που γαμω τον διεθνη σιωνισμο,τους τραπεζιτες,το διεθνες κεφαλαιο,καθε ξενο που θελει να βαλει χερι στην Ελλαδα αλλα δεν ψηφιζω χ.α,ν.δ,λα.ο.ς,συριζα,δημ.αρ,κκε,αντ.αρ.συα τι ειμαι allien ;
Αλλα ξεχασα,εσενα σ ενοχλουν οι αναρχικοι,οι αριστεροι κ οι κομμουνιστοσυμμοριται γιατι οι αλλοι ειναι οι καλοι..
Ο 7 49 εχει πολυ αδικο οσον αφορα την πρωτη προταση του ε ;
Ο 7 22.

Ανώνυμος είπε...

επισης και πα.σο.κ δεν ψηφιζω.

Ανώνυμος είπε...

10:00 Μη δίνεις βάση...χουλιγκάνια που το παίζουν πατριώτες είναι....θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίζουν για ομάδες η οτηδήποτε άλλο μάντρωνε την ζουγκλοειδή φύση τους...

Ανώνυμος είπε...

However, a group of Antifa gangbangers got some poetic justice when a mob of Kurdish immigrants stormed their Berlin gang house and brutally beat members with baseball bats. The attack occurred just today . The Kurdish immigrants simply wanted to attack some white people, any white people.

HONOR DAY FOR ANTIFA TODAY IN GREECE AND GERMANY
RED RABBIT HUNTER

Απάντηση
Απαντήσεις

Ανώνυμος10:18 μ.μ.
Yesterday there was a demonstration against Islamic radicalism in Brussels, organised by the Parti Populaire. A few dozen "antifascist" activists turned up and were promptly beaten up by the Belgian police as soon as they got off the train. Given the number of Mohammedan attacks on the Brussels police recently, perhaps they've decided to pick the right side at last.
Cheradenine Zakalwe at 20:2

Την τιμητική τους έχουν σήμερα τα αντιφα ,φάγανε το ξύλο της αρκούδας στο Βέλγιο,δεν πρόλαβαν να βγουν απο το μετρό και τους κάνανε με τα κρεμυδακια .
Ε ρε θα πεση κλάμα πανευρωπαϊκό

Ανώνυμος είπε...

XAXAXA!! ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ(ΦΑΣΙΣΤΕΣ) ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΙ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΒΛΑΚΟΦΑΤΣΕΣ
ΧΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ "ΑΝΤΙΣΙΣΤΗΜΙΚΟ" ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΑΣ...ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΝΕΝΕΚΩΝ!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ!!


Ανώνυμος είπε...

ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΓΙΤΣΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΦΣΑΣΙΣΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.
ΑΠ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ....ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΕΙΣΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΧΡΥΣΟΠΟΡΔΙΤΕΣ.
ΨΟΦΑ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Χαίρονται τα πρόβατα, που η κυβέρνηση που προσκυνάνε προσφέρει άρτο και θέαμα στους πεινασμένους για να ξεχάσουν τα προβλήματά τους. Δοξάστε τη κυβέρνηση και τους μπάτσους που αφήσαν απροστάτευτες τις γειτονιές για να φυλάνε πολιτικούς και επιχειρηματίες. Οι συμπατριώτες σας πεθαίνουν της πείνας και εσείς για το μόνο που σκάτε είναι να βγάλετε το μίσος σας, ανεξέλιγκτοι υπάνθρωποι. Πατριώτες του κώλου. Μπεεεε πρόβατα.

Ανώνυμος είπε...

Μ αρέσουν πάντα τα πολιτικά και εμπεριστατωμένα επιχειρήματα των ακροδεξιών/εθνικιστών. Είστε σαν να βγήκατε από θύρα οργανωμένων χουλιγκάνων. Τόσα χρόνια σας εκτρέφουν οι μεγαλοπαράγοντες/καπιτάλες λες και είστε σκυλάκια τους και τώρα σας ξαμολήσανε. Και εσείς κάνετε τη δουλειά σας σα να μην έχετε εγκέφαλο στο κεφάλι- σα ρομποτάκια αντί να κάτσετε να σκεφτείτε τι ρόλο παίζεται. Μάθετε από την ιστορία ότι όσοι σαν κ εσάς ασχολήθηκαν με την πολιτική είχαν γρήγορο τέλος και σκεφτείτε μήπως πρέπει να βγείτε από το εθνικιστικό μαντρί σας

Ανώνυμος είπε...

Αριστεροφασίστες πάρτε το χαμπάρι ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! Ότι έκανε ο καράφλας ο δένδιας, το έκανε για να πάρει ψήφους και να χτυπήσει την Χ.Α ! Ο Ελληνικός λαός δεν σας γουστάρει ούτε εσάς ούτε τα λαθροόρκ και πολύ σύντομα θα καταλάβει ότι μόνο η Χ.Α μπορεί να σας πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, πράκτορες, προδότες, και λαθροόρκ πολυ σύντομα θα φύγετε με τα κωλάντερα στα χέρια!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ 7 18 ΑΝΤΙ ΕΣΥ Ο ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ Κ ΜΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ,ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Κ ΔΩΣΑΝ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ;
ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ; ΤΙ ΛΕΣ;