Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2013

AL TSANTIRI NEWS AFTER LIVE STREAM - ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ



Η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ AFTER
Για πρώτη φορά αυτή την Τρίτη, η εκπομπή από τις 23:00 θα συνεχιστεί για μία ώρα ακόμη μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, αποκλειστικά μέσω live streaming στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/Live καθώς και στο Alpha Mobile App www.alphatv.gr/MobileApp, τη δωρεάν εφαρμογή του Alpha για smartphones και tablets.
Πώς να δείτε το Aλ Τσαντίρι Νιουζ After στην τηλεόρασή σας!
Με μία απλή σύνδεση της συσκευής σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή στον τηλεοπτικό σας δέκτη. Ανάλογα με τη συσκευή που θέλετε να συνδέσετε, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.


Laptop, Netbook, Desktop 
Συνδέστε ένα καλώδιο HDMI στην αντίστοιχη θύρα της τηλεόρασής σας με έναν συνδεδεμένο στο διαδίκτυο υπολογιστή. Το HDMI μεταφέρει και ήχο και εικόνα.
Αν οι συσκευές δεν διαθέτουν θύρα HDMI, συνδέστε ένα καλώδιο VGA για να μεταφέρει την εικόνα, αλλά και ένα καλώδιο επιπλέον (RCA) για να μεταφέρει τον ήχο.
Ανάλογα με τη θύρα που έχετε συνδέσει, θα χρειαστεί είτε να πατήσετε το πλήκτρο source στο τηλεκοντρόλ σας και να επιλέξετε HDMI, είτε να βρείτε το κανάλι στην τηλεόρασή σας που παραπέμπει στη θύρα VGA. Επιλέγοντας το σωστό κανάλι, θα δείτε στην οθόνη σας ό,τι βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας.
Πλοηγηθείτε στη σελίδα alphatv.gr/live από τον browser του υπολογιστή σας.

iPhone, iPad
Συνδέστε έναν συμβατό με το μοντέλο του iPhone ή του iPad σας αντάπτορα της Apple στην αντίστοιχη θύρα της συσκευής σας. Ανάλογα με τη θύρα της τηλεόρασης που διαθέτετε, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε VGA ή HDMI αντάπτορα.
Συνδέστε με ένα καλώδιο HDMI ή VGA τον αντάπτορα και την αντίστοιχη θύρα της τηλεόρασής σας.
Πατώντας το πλήκτρο source στο τηλεκοντρόλ, θα δείτε την οθόνη της συσκευής σας στην τηλεόραση.
Πλοηγηθείτε στο Alpha Mobile App.

Smartphone, Tablet
Ανάλογα με τον τύπο του smartphone ή του tablet σας, μπορείτε να βρείτε στην αγορά τον κατάλληλο αντάπτορα, ώστε να τη συνδέσετε με τη θύρα της τηλεόρασής σας, με το αντίστοιχο καλώδιο. Ενδεικτικά. αν η συσκευή σας δεν διαθέτει έξοδο Micro-D HDMI που συνδέεται απευθείας με την HDMI θύρα της τηλεόρασης, μπορείτε να προμηθευθείτε αντάπτορα που συνδέει την microUSB είσοδο της φορητής συσκευής σας (όπου συνδέεται και ο φορτιστής) με καλώδιο HDMI ή και VGA.
Πατώντας το πλήκτρο source στο τηλεκοντρόλ, θα δείτε την οθόνη της συσκευής σας στην τηλεόραση.
Πλοηγηθείτε στο Alpha Mobile App ή στη σελίδα alphatv.gr/live, από τον browser της φορητής συσκευής σας.

Τέλος, αν διαθέτετε τηλεόραση με απευθείας σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορείτε να πλοηγηθείτε μέσω του browser στη σελίδα www.alphatv.gr/live και να δείτε απευθείας την εκπομπή στην τηλεόρασή σας!
ΠΡΕΖΑ TV
26-2-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: