Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15, 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ AMAZON! ΈΒΑΖΕ ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ!


Σοβαρές κατηγορίες δέχεται η Amazon της Γερμανίας, ύστερα από την αποκάλυψη τηλεοπτικού καναλιού ότι ο ιντερνετικός εμπορικός κολοσσός προσέλαβε νεοναζί ειδικούς φρουρούς για να εκφοβίζουν τους αλλοδαπούς υπαλλήλους του. 
Το σκάνδαλο ξέσπασε μετά την προβολή ενός ντοκιμαντές από το τηλεοπτικό κανάλι ARD, όπου καταγραφόταν η πολιτική της Amazon απέναντι στους περισσότερους από 5.000 προσωρινούς υπαλλήλους από όλη την Ευρώπη που έφτασαν στη Γερμανία για να εργαστούν στα κέντρα συσκευασίας και διανομής της εταιρείας.


Στην ταινία εμφανίζονταν πανταχού παρόντες φύλακες της εταιρείας HESS Security, με στολές, μπότες και στρατιωτικό κούρεμα. Η δουλειά τους ήταν να διατηρούν την τάξη στα ξενοδοχεία και τα hostel όπου διέμεναν οι εργάτες. “Πολλοί από τους εργαζόμενους φοβούνται”, ανέφερε ο εκφωνητής.

Το ντοκιμαντέρ παρείχε και φωτογραφικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία συχνά οι φρουροί έκαναν έλεγχο στα υπνοδωμάτια και τις κουζίνες των αλλοδαπών. “Μας λένε ότι είναι η αστυνομία εδώ”, δήλωνε μπροστά στην κάμερα μια ισπανόφωνη γυναίκα. Μία άλλη κατήγγειλε ότι ένας μυώδης φρουρός με τατουάζ την πέταξε έξω από το δωμάτιο που μοιραζόταν με άλλες πέντε επειδή στέγνωσε τα ρούχα της στο καλοριφέρ.

Κάποιοι από τους φρουρούς εμφανίζονται να φορούν ρούχα Thor Steinar, μια μάρκα που στη Γερμανία έχει ταυτιστεί με την ακροδεξιά και γι' αυτό το λόγο έχει απαγορευτεί τόσο από την ομοσπονδιακή Βουλή όσο και από την Μπουντεσλίγκα, εξαιτίας των νεοναζιστικών συνειρμών που προκαλεί. Ειρωνεία; Η Amazon σταμάτησε να πουλά τα συγκεκριμένα ρούχα για τους ίδιους λόγους το 2009.

Το παράρτημα της Amazon στην Γερμανία απασχολεί 7.700 μόνιμο προσωπικό. Μετά την προβολή του ρεπορτάζ, οι αντιδράσεις ήταν έντονες ενώ η ιστοσελίδα της Amazon στο Facebook κατακλύστηκε από παράπονα.

Ωστόσο, το μόνο σχόλιο στο οποίο έχει προβεί μέχρι στιγμής η Amazon ήταν το εξής: “Η εταιρεία εξετάζει, ασφαλώς, τις κατηγορίες που σχετίζονται με τη συμπεριφορά των ειδικών φρουρών και θα λάβει άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα. Δεν ανεχόμαστε ούτε διακρίσεις, ούτε εκφοβισμούς”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

NEWSIT.GR
ΠΡΕΖΑ TV
15-2-2013

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

THE WASHINGTON POST YESTERDAY

The collapsed economy is fertile ground for the Golden Dawn. Born in the 1980s and populated by Greek nationalists, including some who fought with the Serbs in the Balkans and had ties to Greece’s former military dictatorship, the party won its first-ever seats in Parliament in May with 7 percent of the vote. A recent poll showed that 24.7% percent of Greeks view the party favorably.

Red rabbit hunter

Χάσατε τον ύπνο σας ;

Ανώνυμος είπε...

φασιστάκο χαίρεσαι που η κατάντια της χώρας σου τρέφει το ναζιστικό σας κόμα?
έρχεται η ώρα που θα ξαναμπείτε στην τρύπα σας...
αλήθεια ποιό είναι το πρόγραμμα σας εκτός τη βία, τη στήριξη εφοπλιστών, και το ξεπούλημα νησιών?

Ανώνυμος είπε...

χαχα....μια ζωη ψευτες (k ρουφιανοι)...τουλαχιστον αυτοσ που στο εγραψε γνωριζει την αγγλικη.....κ εκανε μια καλη συρραφη σε αυτο εδω απο τον οκτωβρη.....

http://articles.washingtonpost.com/2012-10-20/world/35500727_1_golden-dawn-greek-parliament-immigrant

Ανώνυμος είπε...

Red rabbit hunter

Ρε μεγάλε, κρέμεται η ουρά του λαγού απ' τον κώλο σου.

Ανώνυμος είπε...

Your correct 8.11
Today it's mutch more

Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

Οι "ψυχές" των ΚΛΑΡΑ, ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ και πολλών άλλων ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΠΟΠΡΠΕΙΑΣ των ανθρώπων, μας συντροφεύουν στο δύσκολο, γεμάτο κακουχίες ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μονοπάτι της αρετής που επιλέξαμε στο σταυροδρόμι....εσείς φασίστες, θλιβερές προσωποποιήσεις της υποτέλειας και της δειλίας, σύντομα θα αποτελείτε για άλλη μια φορά τραγική ανάμνηση του πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο άνθρωπος όταν φοβάται να ζήσει ελεύθυερος και επιλέγει την ψεύτικη ασφάλεια σαν αυτή που "απολαμβάνει" ένα καλά εκπαιδευμένο σκυλί που φυλάει το κακό αφεντικό του, όπως οι τιποτένιοι φασίστες που την ώρα που ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ δείνει με αξιπορέπεια τη μάχη κατά του κεφαλαίου και της εκμετάλλευσης, αυτοί ήδη έχουν κατεβάσει τα βρακιά και τις φούστες (γιατί παντελόνια και φασίστες δεν πάνε μαζί) και στρίνουν κώλο σε αυτούς που ισοπέδωσαμ την Ελλάδα...Δεν είναι άλλωστε η πρώτη τους φορά....κάνουν ότι τους έμαθαν οι δοσίλογοι παππούδες τους και οι ασφαλίτες πατεράδες τους..

ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

ΕΛΛΑΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Π Ο Τ Ε ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ




Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, έμαθα κάποια πραγματάκια για τον αυτοαποκαλούμενο "r.r.h.".....

προς το παρών το μόνο που έχω να πω (εδώ τουλάχιστον), είναι ότι σύντομα τα αρχικά του θα είναι:

"r.c.s" (red cock sucker)

θα τα πούμε σύντομα "κυνηγέ"...ως τότε κοίτα να χάσεις κανά κιλό...

Ανώνυμος είπε...

Χέστηκε η κοκκινοσκουφίτσα.....

Όμως όσο και να χέσεις, δεν αρκεί αυτό για να χάσεις τα κιλά....θέλει τρέξιμο ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ

Ανώνυμος είπε...

For 10.02

To bad iam leaving in a few days
But iam going to give you my address .
You can meet me there and be soure I'm gonna kick your ass...so hard that you'll end up needing butt crack reconstructive surgery!


- - - - - - - - - -
This is the place.
5407 hi way 2a
Red deer Alberta
Ελα έχεις τον λόγο μου όταν γίνεις καλα θα σε κερασω κόκκινο λαγό Στιφαδο

Red rabbit hunter


Ανώνυμος είπε...

Από την άλλη μεριά ο Βρετανός συνταγματάρχης Νίκολας Χάμμοντ, ο σύνδεσμος με τον ΕΛΑΣ, που γνώρισε προσωπικά τον Άρη, γράφει γι’ αυτόν στο βιβλίο του «Με τους αντάρτες 1943-44» τα εξής: «Ο Άρης, ο πρώτος ‘‘καπετάνιος'' του ΕΛΑΣ, ήταν διάσημος για την γενναιότητα, αλλά και την σκληρότητά του. Αιμοβόρος και σαδιστής, διεκπεραίωνε τη ‘‘βρώμικη δουλειά'' του κομμουνιστικού αγώνα. Είχε δολοφονήσει πολλούς συμπατριώτες του. Αντιπροσώπευε τον βασικά τουρκικό τύπο του τραμπούκου στην ελληνική του εκδοχή».

Ο Νεοζηλανδός λοχαγός Ουίλιαμ Τζόρνταν αποκαλεί το Βελουχιώτη στο βιβλίο του «Η αλήθεια για την Ελλάδα» σαν τον «κόκκινο φύρερ της Ελλάδος'' και υποστηρίζει ότι «διώχτηκε νέος από το πατρικό του σπίτι, που το είχε ατιμάσει με τις αποτρόπαιες και αναίσχυντες εκδηλώσεις της σεξουαλικής του διαστροφής». Γράφει, επίσης, ότι ο Άρης «έφτασε στην ομοφυλοφιλία και ήταν εκ γενετής διεστραμμένος και σαδιστής, προ παντός όμως εγκληματίας. Ένας από τους απαισιότερους εγκληματίες που γέννησε ποτέ, σε ώρα συμφοράς για τους ανθρώπους, η φύση. Ήτανε κάτι χειρότερο από εγκληματίας. Ήτανε κακούργος σαδιστής. Και πρέπει να ομολογήσουμε πως ο Αθανάσιος Κλάρας ήταν αναντίρρητα κορυφή στην επιστήμη των βασανιστηρίων. Το μαστίγωμα ήταν η αβρότερη από τις εκδηλώσεις του προς εκείνους που είχανε τη δυστυχία να τον δυσαρεστήσουν. Το αγαπημένο μαρτύριο του Άρη, η μεγαλύτερή του διασκέδαση, ήτανε να χαράζει βαθιά το κορμί των θυμάτων του και να χύνει καυτό λάδι μέσα στις πληγές. Συχνά για ποικιλία προτιμούσε να παραγεμίζει τις τομές με αλάτι. Ένα άλλο από τ' αστεία του ζωηρού αυτού παιδιού ήτανε να κόβει τους μαστούς των γυναικών ή να ξεριζώνει τ' αυτιά των δημάρχων και των προέδρων κοινοτήτων, των χωριών που δεν είχαν εκδηλώσει μεγάλο εαμικό ενθουσιασμό»

Ο Ναπολέοντας Ζέρβας επίσης στα απομνημονεύματά του γράφει ότι ο Βελουχιώτης, έσφαξε με τα χέρια του σε ένα ορεινό χωριό της Φθιώτιδος ένα 12χρονο κοριτσάκι, επειδή σύμφωνα με το αρρωστημένο του μυαλό ήταν πράκτορας των Γερμανών!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες πηγές έχεις χαχαχαχχα
Ο βρετανος συνταγματάρχης (που υποδούλωσαν την Ελλάδα μετά τους Γερμανούς και πριν τους Αμερικανούς)
Ο νεοζηλανδός (κολλητάρια των Βρετανών)
Και ο αντικειμενικότατος Ζέρβας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια γνωστή (και δυστυχώς αδιαμφισβήτητη) θηριωδία του, αποτέλεσε η δολοφονία, κοντά στο χωριό Κολοκυθιά, του δεκατριάχρονου Γεώργιου Μαραθέα, που είχε απαγάγει δυο μήνες νωρίτερα. Ο πατέρας Μαραθέας είχε το τσιφλίκι του πριν εγκατασταθούν οι πρόσφυγες στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού. Στην Κατοχή, έβαλε τους Ιταλούς να χτυπήσουν τους χωρικούς που ζητούσαν τα χωράφια που τους αναλογούσαν (κατά μία άλλη εκδοχή, γιατί έκλεβαν τις αποθήκες του). Ο Άρης Βελουχιώτης για εκδίκηση, αλλά και για λύτρα απήγαγε τον γιο του:
Το «σχέδιο» καταστρώθηκε γρήγορα και εύκολα και η εκτέλεσίς του ήταν ακόμη πιο εύκολη.
Το πρωί της 11ης Ιουλίου 1942 η κ. Μαραθέα με την κόρη της, την μικρή Ελένη που ήταν άρρωστη, έφυγαν για την Λαμία. Θα επέστρεψαν ίσως την επομένη. Στο σπίτι παρέμεινε ο πατέρας και ο γιος, μισοάρρωστος κι αυτός, αφού μόλις είχε περάσει μια πλευρίτιδα σοβαρής μορφής. Στο σπίτι έμενε ακόμη και ο φύλακας με τον μικρό του γιο.
Στις 10 ακριβώς το βράδυ οι άνδρες του Βελουχιώτη έσπασαν την πόρτα του σπιτιού. Με φωνές και με βρισιές έδεσαν τον φύλακα και με πυροβολισμούς δολοφόνησαν επί τόπου τον Ν. Μαραθέα. Τα δύο παιδιά, τον γιο του φύλακα και τον Γ. Μαραθέα τους άρπαξαν από τα κρεβάτια τους. Ο μικρός Μαραθέας το μόνο που τους ζήτησε, ήταν να του επιτρέψουν να ντυθεί πρόχειρα.
Το τρομερό νέο έφθασε στην Λαμία την άλλη μέρα το πρωί. Και χρειάστηκε να περάσουν πολλές ώρες για να βρεθούν μερικοί γνωστοί και συγγενείς να πληροφορήσουν την κ. Μαραθέα για το τι έγινε το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι της. Όλοι στην Λαμία και στα γύρω χωριά είχαν παγώοει από τον φόβο. Κανείς από τους κατοίκους της Λαμίας δεν δεχόταν να πάει μέχρι το κτήμα για να μάθει τι ακριβώς έγινε. Οι συγγενείς φοβόντουσαν περισσότερο. Μόλις κατόρθωσαν να πείσουν δυο γιατρούς που με ένα αυτοκίνητο έφεραν το πτώμα του Ν. Μαραθέα στην πόλη. Την μικρή Ελένη την κράτησαν στο σπίτι του πρώην βουλευτού Γεωργίου Πλατή.

Ανώνυμος είπε...



Τα πράγματα «ξεκαθάρισαν» κάπως μετά από μια εβδομάδα. Στο σπίτι που διέμενε η κ. Μαραθέα, κάτω από την πόρτα, ρίχθηκε ένα γράμμα με δύο σημειώματα. Στο ένα έγραφε ότι, για να χαρισθεί η ζωή του παιδιού έπρεπε, μεταξύ των άλλων, να δοθούν 100 εκατομμύρια δραχμές. Το δεύτερο, ήταν ένα σημείωμα του μικρού Γιώργου που έγραφε: «Μαμά, μην ανησυχείτε, είμαι καλά. Να κάνετε ότι σας λένε οι άνθρωποι».
Πολλοί που είχαν ορισμένες επαφές με τους αντάρτες του Κ.Κ.Ε. στην Αθήνα, κινητοποιήθηκαν όπως είπαν δραστήρια. Ίσως και ο Ηλίας Τσιριμώκος ο οποίος δεν πίστευε στ’ αυτιά του ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, όπως και πολλοί άλλοι από το ΚΚΕ. Η αρπαγή ενός μικρού άρρωστου παιδιού δέκα τριών μόλις χρόνων και η απαίτησις για λύτρα ήταν πράξις ληστρική και ίσως να συγκίνησε μερικούς.
Η μάνα κινήθηκε προς άλλες κατευθύνσεις. Τόσα χρήματα δεν υπήρχαν. Έπρεπε να πάρει ένα ενυπόθηκο δάνειο και γι’ αυτό χρειαζόταν να προηγηθούν ορισμένες διαδικασίες, νομικές και άλλες. Έπρεπε να νομιμοποιηθεί η κ. Μαραθέα σαν διαχειριστής της περιουσίας, να εγκρίνει η Τράπεζα το δάνειο και μετά, κυρίως αυτό, να δώσουν την έγκριση οι Ιταλοί, για την λήψη του δανείου.
Όλα αυτά, βεβαίως, ήθελαν αρκετό χρόνο και η χαροκαμένη μάνα δημοσίευσε στις εφημερίδες «Ειδοποίηση» και «Ριζοσπάστη» μια έκκληση, με την οποία παρακαλούσε τον Βελουχιώτη και τους άνδρες του να της χορηγήσουν προθεσμία ενός μηνός. Οι Ιταλοί, με την παρέμβαση και της τότε Ελληνικής Κυβερνήσεως, τελικά ενέκριναν την χορήγηση του δανείου και τότε, η κ. Μαραθέα, σύμφωνα πάντοτε με τις «εντολές» του Κ.Κ.Ε., διά του τότε συμβολαιογράφου Αθηνών Ιατρίδη, έκανε τις πράξεις «δωρεάς».
Ο καιρός όμως περνούσε, αλλά δεν άφησαν ελεύθερο το παιδάκι. Επί ημέρες το περιέφεραν στα βουνά ξυπόλητο, με υψηλό πυρετό.
Μετά από τρεις περίπου μήνες, βρέθηκε το πτώμα του σε μια χαράδρα, κοντά στο χωριό Κολοκυθιά. Ο Βελουχιώτης σε κατάσταση πλήρους μέθης είχε σκοτώσει το παιδί με τα ίδια του τα χέρια ξεκοιλιάζοντάς το με σουγιά (σγιά κατά την τοπική διάλεκτο), στις 20 Αυγούστου 1942. Είχε βασανισθεί απάνθρωπα, του είχαν αφαιρεθεί τα εντόσθια, κι αυτοί τότε που το βρήκαν και το έθαψαν πρόχειρα, καταμέτρησαν στο βασανισμένο κορμί του μικρού παιδιού 36 μαχαιριές! Η μάνα του και η μικρότερη αδελφή του δεν μπόρεσαν να το δουν ούτε νεκρό και κατακομματιασμένο…
Η ντροπή θα συνεχίζεται μέχρι τη μέρα που οι ΚΚΕδες θα πάψουν να επιβάλλουν λυσσαλέα και αυταρχικά τον κόκκινο φασισμό τους και θα γκρεμισθεί το άγαλμα του έφιππου ομοφυλόφιλου σαδιστή εγκληματία Άρη Βελουχιώτη, που σήμερα δυστυχώς βρίσκεται ακόμα στην Πλατεία Λαού της Λαμίας.