Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25, 2013

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ATHENS INDYMEDIA ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ


ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΑΙΖΕΙ;;;
Λοιπον επρεπε καποια στιγμη να θιγει και στο ιντυ και να δημοσιοποιηθει το θεμα σχετικα με τους μπραβους των εξαρχειων.Γνωστοι συνδεσμιτες της αεκ που χρονια τωρα στα εξαρχεια βγαζουν λεφτα πουλωντας προστασια στα μαγαζια της περιοχης και μετα πουλανε ιδεολογια,το τελευταιο καιρο παιρνουν νταβατζηλικη λεφτα απο πακιστανους μικροπωλητες τσιγαρων,μαλιστα εχω υπαρξει μαρτυρας της συνδιαλλαγης αυτης,αληθεια ποιος ορισε αυτους νταβαδες στα εξαρχεια και το αν θα πουλανε οι πακιστανοι τσιγαρα και αν δεν τους πληρωσουν θα φανε αγριο ξυλο μετα?Συμφωνα με πληροφοριες ο ενας πακιστανος εχει φαει πολυ ξυλο καθως ομοεθνεις του ελεγαν οτι οι εν λογω μπραβοι οταν δεν πηραν τα λεφτα,αρχισαν να χτυπανε με πτυσσομενα στο κεφαλι και τους ειπαν οτι''εσεις τσιγαρα εδω δε ξαναπουλατε,τελειωσατε''
Αυτα σε συνδυασμο με τους πυροβολισμους που πεφτουν στην περιοχη απο αλλες ομαδες αλβανων μαφιοζων για τον ελεγχο των ναρκωτικων,σε συνδυασμο με το οταν η αστυνομια σκαει για ελεγχο στην περιοχη οι εν λογω ειδοποιουνται κι εξαφανιζονται,εχουν κανει την κατασταση στη περιοχη ανεξελεγκτη και την ιδεολογικοπολιτικη ταυτοτητα των εξαρχειων να αρχισει να χανεται μεσα σε ομαδες μπραβων και μαφιοζων που εχουν ως σκοπο το κερδος και σιγουρα καποιοι εξ'αυτων ειναι ο δουρειος ιππος της αστυνομιας.
..................
Σημερα στη γειτονια το σκηνικο ξεκινησε απο την Σολωμου... Απο την πανω μερια της πλατειας εξω απο την πιτσαρια υποβρυχιο οι τσιγαραδες με μετωπο προς την κατω μερια, και απο κατω τα γνωστα μπραβονια της Στουρναρη και της ευρυτερης περιοχης. Ο λογος, το οτι οι μπραβοι (ελληναρες φυσικα) της στουρναρη ζητανε μιζα απο τους αλλοδαπους τσιγαραδες της Στουρναρη, οι οποιοι αντιδρασανε και εγινε ολη αυτη η φασαρια. Ειπωθηκε μαλιστα οτι οι μπραβοι πηγανε σπιτι καποιου πακιστανου πριν και τον κοπανησανε και σαν συνεχεια στηθηκε ολο αυτο το σκηνικο... Στο σκηνικο παρα πολλοι ''θαμωνες'' της πλατειας οι οποιοι εχουν στηθει με μπυρα και τσιγαρο στο χερι και περιμενουνε τις 2 πλευρες ''να τις παιξουνε''. Το σκηνικο ψιλοληγει προς στιγμην και μεταφερετε μετα απο λιγο στην Τσαμαδου.
Οι πακιστανοι εξω απο το  σακη, οι μπραβοι εξω απο το στεκι της τσαμαδου... Οι μπραβοι κατεβαινουνε ψιλοντου σε καποια στιγμη, 3-4 κλασικες φατσες, και οι υπολοιποι με full face, καμια δεκαρια μαξ στο συνολο. Στο κατεβασμα, κοπανανε 2 συντροφους και ενα μεταναστη ο οποιος και μενει κατω αιμοφυρτος. Σε προσπαθειες κοσμου να τους ηρεμησει φωναξανε χαρακτηριστικα ''αφου δεν μπορειτε να βαλετε ταξη εσεις θα βαλουμε εμεις'' , ''παμε στο βοξ (??!!)'', ''τι κοιτατε ολοι ρε. εμεις κανουμε κουμαντο εδω'' , και λοιπες ατακες πιστοποιησης της πεποιθησης τους οτι ελεγχουνε ολη την περιοχη... Αποσυρθηκανε πηγαινωντας σε γνωτσο μαγαζι και καπακι μετα απο 5-10 λεπτα η πλατεια εφαγε γενικο πεσιμο απο ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ και περιπολικα με πολλες προσαγωγες κλπ κλπ...

Οι μπραβοι ειναι το μακρυ χερι της αστυνομιας, οι συγκεκριμμενοι ειτε επειδη δεν μπορουνε να τα βγαλουνε περα με τους πιστολαδες της Μανης και Μεσολογγιου, ειτε απλα επειδη το κομματι τους ειναι απο μπενακη και κατω, εχουν σκοπο να τα βαλουν με οποιο τους αντιπαρατεθει.. Ειτε Πακιστανο τσιγαρα, ειτε κατοικο, ειτε συντροφο... Ας αποφασισουμε κατι μαζικο συλλογικο να τους στειλουμε εκει απο εκει που ηρθανε...
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1459047
ΠΡΕΖΑ TV
25-2-2013

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προβλεπω οταν ξημερωσει να γινεται της "ποπης" απο σχολια..

Ανώνυμος είπε...

mas exoun spasei ta arxidia oi aektzides-mpravoi ktlp(den eimai opados kamias etairias, podosfairo vlepw kai paizw)tosa xronia apo logia den pairnoun giati den niwthoun exoun kanei tis mlk sthn plateia xwris kanena swsto logo oi pio poly einai asxetoi pou ths trwne!to thema einai na mazeutoun oi xwroi katw oloi kai na tous steiloume sto diaolo apla dyskolo alla ginetai gamw to theo m!kai yparxei laos..

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! Ο κόσμος τ΄έχει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι! Που είναι ο "φίλος" μας original 21 ?????
Αυτοί είστε τελικά ,εβραιομπολσεβίκοι-αναρχοφασίστες και γι αυτό είστε λαθρολάγνοι-δουλέμποροι, για να τους εκμεταλλεύεστε . Πουλάτε αντιφασισμό με φασιστικές μεθόδους προς ιδίων όφελος! ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

7:42 εξήγησέ μου σε παρακαλώ τι σημαίνει εβραιομπολσεβίκος και αναρχοφασίστας?

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικά είναι, κάνε τον συνδυασμό ανέτρεξε στην ιστορία(εβραιομπολσεβίκος) και στην σύγχρονη έκδοση του αντιεξουσιαστικού-αναρχικού χώρου, δες και τους χρηματοδότες και θα καταλάβεις!

Ανώνυμος είπε...

ναι βρε αγόρι μου 9:33, επειδή δεν έχω ούτε την μόρφωση, ούτε και την εξυπνάδα σου, γι αυτό σου ζητάω βοήθεια.Σε παρακαλώ εξήγησέ μου τι είναι ο εβραιομπολσεβίκος.

Ανώνυμος είπε...

Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν = Ο πατερούλης, εβραιογεωγργιανός μπολσεβίκος!
Αβραάμ Μπεναρόγια= ισπανοεβραϊκής καταγωγής γεννήθηκε στο Βίντιν της Βουλγαρίας ιδρυτής του ΣΕΚΕ, μετέπειτα ΚΚΕ !
Καρλ Χάινριχ Μαρξ Η οικογένεια του Μαρξ ήταν μια προοδευτική εβραϊκή οικογένεια από τo Τρίερ της Πρωσίας!
Φτάνουν ή θέλεις κι άλλους???

Ανώνυμος είπε...

"Μπολσεβικισμός" σήμερα συνδέεται συνήθως με τον Σταλινισμό που κυριάρχησε στην Σοβιετική Ένωση
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ????

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ..ΓΑΜΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ Ο ΙΩΣΗΦ. Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΤΣΑΚΙΣΕΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

11:43
Εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα, ο Στάλιν έφτιαξε να ναζιστάκια γιατί φυσικά ήταν και ο ίδιος φασιστάκι και δολοφόνος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ η χ.α. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ . ΑΝ ΜΑΘΑΝΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ''ΔΥΟ'' ΑΚΡΑ ΘΑ ΛΕΣ. ΜΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ SITE K TV. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΟΠΟΥ Η Ανθρωποτητα γνωρισε πρωτοφανεις κατακτησεις...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΣΤΟ ΡΑ'Ι'ΣΤΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΑΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ρε 10:25 φυσικά και έχω καταλάβει...εσείς έχετε μπλέξει τα μπούτια σας και όποιος δεν σας βολεύει του πετάτε ένα ¨λαθρολάγνε¨, ¨εβραιομπολσεβίκε¨ και άλλα περίεργα.
Για εμάς που απλά ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , τι χαρακτηρισμό θα δώσεις?

υ.γ. 1) φαντάζομαι ότι σας ενημερώνουν τα μπάσταρδα του χίτλερ, τι τραβάνε στο σαλόνικα.

2) εβραιομπολσεβίκος ή νεοναζί....ποιό είναι το χειρότερο?

Ανώνυμος είπε...

skandalo ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΑΕΚΤΖΗ!!!!!!ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΕ ΜΠΡΑΒΕ ΤΗΣ ΑΕΚ????ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕ !!!!ΧΑΦΙΕΔΟΠΟΥΣΤΑ ΜΕΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?????ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ !!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

χρυσαύγουλα....μη μας ζαλίζετε τ αρχίδια που σαι ρε σκάνδαλο και αυτοί είσαστε και ένα κάρο μαλακίες.

με κατεβασμένα τα μούτρα και σπασμένα δόντια φύγανε οι χρυσόδειλοι...από του σκάνδαλου το χέρι.

αν θέλετε ραντεβουδάκι , μέσα είμαστε...αντε να τελειώνουμε με σας

12:12 ο σκάνδαλο αυτή την ώρα είναι με την μάνα σου...τον είδα να μπαίνει σπίτι σου την ώρα που εγώ έφευγα!

Ανώνυμος είπε...

12:09 Επειδή τυγχάνει να είμαι Θεσσαλονικιός σε πληροφορώ ότι μας κλάνετε τα αρχίδια και μάλιστα σε καθημερινή βάση!
Άντε τώρα να τσακίσετε τους "φασίστες" σε κανένα indymedia και προσέχετε μην χαλάσετε το μανικιούρ!

Ανώνυμος είπε...

1:08 ότι ώρα γουστάρεις κοπελάρα μου...μέρος και ώρα , όχι όπως όταν πάτε στην λαϊκή (όχι στην δελφών...εκεί έβρεξε φάπες, ούτε στην καμάρα, ούτε στον εύοσμο) με 1500 μπάτσους...εσείς και εμείς...να σου τα κλάσουμε και από κοντά.

αλήθεια ρε κοτάρα, που στο διαόλο συχνάζετε...που στον πούτσο κρύβεστε?

ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ....

Ανώνυμος είπε...

Βάλε το τηλεφωνάκι σου και θα τα βρούμε ,άντρα μου!

Ανώνυμος είπε...

Άντε μωρή λινάτσα 1:21, θα περιμένω πολυ ακόμα?

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΖΩΟΝ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΆΡΑ ΣΤΙΣ 22:00...ΜΕΣΑ?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως βολεύεσαι στον βαρδάρη στο άγαλμα του Κωνσταντίνου για να βγάλουμε και κανένα ευρώ μετά από το τρυφερό σου κωλαράκι?

Ανώνυμος είπε...

1:48
συζήτηση θ ανοίξουμε?
θα ρθεις ή όχι?

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο δεν χρειάζεται συζήτηση σε περιμένω 10:00μμ στο άγαλμα του Κωνσταντίνου στον Βαρδάρη! Να είσαι πλυμένος ε!!!
υ.γ Μην τολμίσεις και δεν έρθεις θα σε κάνω ρόμπα αύριο!!!
Γιώργος!
!

Ανώνυμος είπε...

θα σου φέρω και λεξικό

Ανώνυμος είπε...

Ότι θες φέρε και το μουνί της μάνας άμα θέλεις !

Ανώνυμος είπε...

θα περάσω από τη μάνα σου να της το ζητήσω....θα το τολμισο

Ανώνυμος είπε...

Κοντός ψαλμός αλληλούια, θα σε δώ τι θα φέρεις το βράδυ, ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

12:08 11:57
http://antiaristera.pblogs.gr/files/f/173066-250px-MolotovRibbentropStalin.jpg
Το μουστάκι που έφτιαξε το ναζισμό παρέα με τα ss χαμογελαστό.Το μουστάκι αυτό σας γνήσιος φασίστας έσφαξε όποιον είχε διαφορετική άποψη από αυτόν στην Ρωσία επιτέθηκε στην Φιλανδία και δημιούργησε τον Χίτλερ.Βέβαια στο τέλος και απο το Φιλανδία έχασε και το αγαπημένο του παιδί ο Χίτλερ του επιτέθηκε.Μόνο κάτι άνθρωποι με παρωπίδες έμειναν για να εξυμνούν φασίστες σαν τον Χίτλερ και τον Στάλιν , οι χρυσαυγήτες και οι ακροαριστεροί.Το αστείο βέβαια είναι που τσακώνονται για το ποιος είναι αμόρφωτος και φασίστας ενώ στην πραγματικότητα είναι το ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

Οι ακροαριστεροι/αναρχικοι δεν εχουν ουτε θελουν να εχουν καμια σχεση με τον σταλιν.Ο σταλιν ελεγε να κρεμασουν τους αναρχικους στις πλατειες και εχει καταπνιξει πολλες αναρχικες εξεγερσεις.Τα κελια ηταν γεματα απο αναρχικους της εποχηςγιατι ηταν κι αυτοι αντιφρωνουντες.Σταλινικοι ειναι οι ΚΚΕδες γιαυτο υπαρχει και αυτη η κοντρα με τους αναρχικους εδω και δεκαετιες,σχεδον απο παντα.
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Gia pious anarxikous milas re sintrofe gia tous fasists dolofonous-listes ?

Ανώνυμος είπε...

Πρωτον δεν ειμαστε συντροφοι.Δικαιολογησε μου γιατι τους λες φασιστες?Δολοφονους ποιανων?Μπατσων,δικαστων και διεφθαρμενων εφοπλησταδων που αμεσα η εμμεσα δολοφονουν καθημερινα ανθρωπους και αξιοπρεπειες?Ληστες τραπεζων?Υπαρχει μεγαλυτερος ληστης απο της τραπεζες?

Ανώνυμος είπε...

3:21
Δολοφόνοι των υπαλλήλων της Μαρφίν,δολοφόνοι των μικρο καταστημάτων του κέντρο που με τους βανδαλισμούς κατέστρεψαν (και μετά τα αποτελείωσαν οι φόροι) ώστε να έχουν μονοπώλιο σήμερα οι πολυεθνικές (τυχαίο;;;) και τέλος δολοφόνοι της παιδείας με τα λουκέτα στα πανεπιστήμια.Φασίστες είναι οι αναρχικοί γιατί η βία αποτελεί τη μόνη μέθοδο επιβολής της γνώμης τους (όταν δεν παίζουν την κασέτα με τα παραμύθια που τους έμαθαν να λένε) παραδείγματα μπορείς να βρεις στην ΑΣΟΕ, στην νομική ή και στις πορείες που πλακώνονται με όποιον διαφωνεί ή νομίζουν ότι διαφωνεί (γιατί δεν έχουν το iq να καταλάβουν τι πραγματικά τους λέει).

Ανώνυμος είπε...

ο μεγαλοεφοπλιστής ταξιτζής της Πάρου σε ποια κατηγορία ανήκει?

Ανώνυμος είπε...

ase ton mi8o tis marfin agorina den pernai pia tous piran mesa tous ekanan anakrisis kai telika apodix8ike oti den eixan kamia sxesh . Kai epidi esu 8a les ta dika sou egw sou lew oti otan pianoun anarxiko an den exei alo8i ton 8eo den ton afinoun se anti8esh me ta fasistronia pou xeroun filias.

Ανώνυμος είπε...

7:50
Το ανέκδοτο της ημέρας το έγραψες.
http://www.youtube.com/watch?v=kOcm4P7Hd8s
Οι αναρχικοί παρέα με τους χρυσαυγήτες πάντα την γλυτώνουν.
Ωραία επιχείρημα για τους δολοφόνους-αναρχικούς της Μαρφίν.Πάντως ούτε χρυσαυγήτη έχω δει μετά από ανακρίσει να μπαίνει μέσα για ρατσιστική επίθεση άρα με την λογική σου άλλοι τις κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

5:12 μ.μ Εσυ εισαι σιγουρος οτι την μαρφιν την καψαν αναρχικοι?Πολλα βιντεο βγηκαν με κουκουλοφορους ασφαλητες προβοκατορες μαζι με τα φιλαρακια τους τους μπατσους.Και οι ιδιοι ειναι που σπαγαν τα μικρομαγαζα αν εισουν εκει θα το εβλεπες.Τα παμπλικ,τα μακντοναλντς,βονταφον και η μιση ερμου ειναι μικρομαγαζα?Μηπως ειναι πολυεθνικες και οφσορ?Τα μαγαζια του κεντρου δεν τα καταστρεψαν οι αναρχικοι αλλα το ιδιο το κρατος με την ληστρικη πολιτικη του.Στα πανεπιστημια μιλας για λουκετα οταν το ιδιο το κρατος εφορμοζει το σχεδιο αθηνα?Οταν οι πολυεθνικες εχουν μπει για τα καλα μεσα στα πανεπιστημια και αποφασιζουν τι θα διδαχτουν,τι ερευνες θα γινουν,ποσοι αποφοιτοι θα βρουν δουλεια κλπ?Οταν η χρηματοδοτηση απο το κρατος ολο και μειωνετε?Οταν οι σχολες ειναι το μονο μερος που υπαρχει κοινωνικη απαγορευση στα φασιστοειδη απο το 73 και μετα(οι λογοι ευνοητοι)?
Οσο για τις πορειες εχω δει πολλες φορες μεσα στα επεισοδια καποιους με ελληνικες σημαιες,με κασκολ και μπλουζες ελλαδα και δεν τους πειραζε κανεις ισα ισα μαζι τα κανανε τα μπαχαλα αλλα αν δεν καταλαβαινεις γιατι ενας τυπος με μπλουζα pitbull hellas εφαγε ξυλο τοτε αλλος εχει IQ ραδικιου.

6:07 μ.μ
Μια ερωτηση μονο.Αν πηγαινα να κλεψω λεφτα απο το ΔΝΤ θα ερχοσουν να με σταματησεις για να σωσεις τα λεφτα του ΔΝΤ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ
ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΙΟΥ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ Ο ΛΟΥΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

8:23

6:07 και 5:12 είμαι το ίδιο πρόσωπο είμαι και ναι στις πορείες είδα τους αστυνομικούς-κουκουλοφόρους να διαλύουν τις πορείες και είδα τα βλαμμένα αναρχικά να κάνουν πλιάτσικο σε ότι μαγαζιά έβρισκαν, αλλά τα Zara είναι εκεί ακόμα το μαγαζάκι έφυγε.Και ναι κάποτε υπήρχαν μικρομάγαζα στις κάθετες της Ερμού.Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά η χρηματοδότηση της έρευνας παγκοσμίως γίνεται από πολυεθνικές που δεν είναι ο σατανάς (ούτε και άγιοι βέβαια). Επίσης η κρατική επιχορήγηση των πανεπιστημίων κατά αναλογία στην Ελλάδα είναι μεγαλύτερη από την Αγγλία και τα περισσότερα από αυτά τα λεφτά τα τρώνε καθηγηταράδες και κομματάρχες φοιτητές.Τα πανεπιστήμια έχουν χίλια στραβά αλλά δεν φταίει μόνο το κράτος φταίνε και οι παρατάξεις ,τα λουκέτα και το αραλίκι.Ακόμα οι φασίστες δεν έφυγαν ποτέ από τις σχολές οι αναρχοφασίστες είναι πάντα εκεί σαν καρκίνος.Τέλος μάθε τα βασικά ,το ΔΝΤ δεν μπορείς να το κλέψεις γιατί δεν μια συμβατική τράπεζα με υποκαταστήματα.Πάντως αν υποθετικά έκλεβες το ΔΝΤ τότε θα τα έπαιρνε και εκείνο από τους δανειστές του ,χασούρα δεν θα είχε άρα πρακτικά είχε κλέψει τους δανειστές του.Πάντως τα παιδιά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έπιασαν μαζί με τα άλλα τσογλάνια μικρομάγαζα έσπαζαν.

Ανώνυμος είπε...

2:25 μ.μ.
ΓΙΩΡΓΑΚΗΗΗΗΗΗ....ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑΡΑ?????
ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ????
ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΣΟΥ ΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΩ????
ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΩΛΟΦΛΩΡΕ, ΧΑΡΑΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΚΟΤΑΡΑΑΑΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξεφτιλισμένε διαδικτυακε δάρτη , κοτούλα του κερατά έχεις και το θράσος να βγαίνεις και να λες που ήμουν??????????????
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ , ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΚΌΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!
Γαμώ την μάνα σου και τον πατέρα σου τρομοκρατημένη παλιαδελφή !
Ήρθε λέει ο πουστόβλαχος , αν ερχόσουν μωρή λινάτσα ξεδιάντροπη τώρα δεν έγραφες θα είχες τα χέρια σου στο πάτο σου για να γεμίσεις τα κενά, αι σιχτίρ κλανιά !!!

Γιώργος!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ΡΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ???


ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΗΤΑΝΕ ΕΚΕΙ
ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ
ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ????

ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΚΟΤΟΥΛΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΗ ΔΕΡΝΕΙΣ ΑΛΛΟ....ΕΔΕΙΡΕΣ ΠΟΛΥ ΕΧΘΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ....ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ....ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ.....ΕΒΡΑΧΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΡΑΧΕΙ Η ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ?????
ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ
ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ............ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΑΥΓΟ...............ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ........ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ .......ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ....ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βάλε το τηλέφωνο σου ρε αρουραίο και αν δεν σου ανοίξω δεύτερη κωλοτρυπίδα να μην με λένε Γιώργο!

Ανώνυμος είπε...

βάλε το δικό σου ρε τρύπιε, μέχρι κάτω σπό το μπουρδέλο σας ήρθα και κρύφτηκες....θρασύδειλη κωλοτρυπίδα...να ήσουνα χθες εκεί που έπρεπε.....κατόπιν εορτής μαγκιές να κανεις στα υπόλοιπα βλαχάκια της παρέας σου....γιώργο!!!

υ.γ. μπορείς να βάλεις το τηλέφωνο του μπουρδέλου σας

κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου κάνω πούστρα που μας χωρίζει η γαμιόλα η οθόνη και μας το παίζεις άντρας , έπρεπε να μου τα έλεγες αυτά face to face , αλλά.......τώρα έχεις την άνεση να ποστάρεις ότι ήρθες και στα γραφεία μας και μας τσάκισες. Ας όψεται καραγκιοζάκο!

Ανώνυμος είπε...


ραντεβού είχα εγώ με εσένα, στο ΑΓΑΛΜΑ (εσύ επέλεξες)...εγώ και εσύ, face to face, όπως λες, αλλά
ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΡΕ ΚΟΤΑ

ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤΙΣ 10:00 ΜΜ, ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΡΕ ΚΟΤΑ??????????
ΚΡΥΒΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ!

ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ







Ανώνυμος είπε...

κοκοριστε μαλακες εδω ο κοσμος καιγετε και εσεις τσακωνεστε.δεν βλεπετε οτι ουσιαστικα εισαστε απο την ιδια πλευρα και σας εχουν βαλει να μαλωνετε ενω οι επικυριαρχοι αλωνιζουν?τα πραγματα ειναι πολυ σοβαροτερα απο οτι πιστευετε.η νεα ταξη πραγματων δεν ελεγχει και φοβαται τρεις κατηγοριες τους εθνικιστες,τους αναρχικους,και τους φανατικους πιστους(θρησκοληπτους)
ομως τα εχουν καταφερει αυτες να αλληλοεξοντωνονται μεταξυ τους μεσω του διαιρει και βασιλευε.ο πραγματικος εχθρος ομως ολων μας ειναι η νεα ταξη και σε αυτον πρεπει να στραφουμε και οχι στην χρυση αυγη,τον αμβροσιο,η τους αναρχικους μην τσιμπατε με αυτα που σας λενε και ανοιξτε το μυαλο σας ερχονται πολυ ασχημα γεγονοτα.













0