Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2013

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ


Δύο μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν στις αρχές της εβδομάδας, σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στην Ιερά Οδό, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα πιστόλι τύπου zastava με τέσσερα φυσίγγια, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη. 


Σύμφωνα με το Έθνος, πρόκειται για δύο νεαρούς, ηλικίας 26 και 18 ετών.

Οι νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν συμμετάσχει σε ποινικά αδικήματα. 

Από την έρευνα προέκυψε ότι πρόκειται για γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Κορίνθου που πρωτοστατούν σε εκδηλώσεις της ακροδεξιάς οργάνωσης.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
8-2-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτο ο μιχαλοβλακας μιλαγε προχτες στο κοντρα για προβοκατσια που θα στησουν για το νομιμο πολιτικο του κομμα.Το ειχε μαθει η καριολα το σκηνικο και πηγε να το παιξει θυμα(οπως αλλωστε καθε φορα,κλαψομουνιδες,μας πολεμαει το συστημα,δεν μας παιζουν τα καναλια κλπ)Ρε μαλακα παλιοκυπατζη ουτε μια σωστη προβοκατσια δεν μπορεισ να στησεις...
Και καποιες ερωτησουλες στα νεοναζιστικα κουραδια
1ον θα παει κανενα απο σας να τους υποστηριξει τωρα αυτους τους μαλακες?η οπως παντα θα τους γραψετε στα αρχιδια σας?(αλληλεγγυη αν εχετε ακουστα...)
2ον Που ειναι οι σκατοφατσες απο αυτα τα κουραδια του χιτλερ να τις δημοσιοποιησουν οι αδερφουλες σας οι μπατσοι?
3ον Φαγαν καμια ψιλη οι αντισυστημικοι η καφεδακι μες το τμημα με τα μπατσοσκυλα?

ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΕΟΝΑΖΙΔΙΑ...
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΜΟ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙΤΣΑ.
FOLLOW YOUR LEADER