Κυριακή, Φεβρουαρίου 03, 2013

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ»-ΞΕΚΟΛΛΑ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΚΑΙ ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ


ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΩΡΑ 2 ΚΟΜΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ 5 ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΒΑΛΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ...ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΝΗΤΕΣ.
Με άρθρο-παρέμβαση στην εφημερίδα «Real News», το δεξί χέρι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς αναφέρεται στα πρόσφατα ταξίδια του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να απαντήσει στην κριτική που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα η παράταξή του.


««Στη λατινική Αμερική λέγανε ότι πήγαμε, επειδή είμαστε η παράταξη της χρεωκοπίας και τολόμπι της δραχμής. Στη Γερμανία για να τα δώσουμε όλα στον Σόιμπλε. Στις ΗΠΑ για να τα δώσουμε στους Αμερικανούς. Ποιανού παιχνίδι παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ρωτούν; Των Βραζιλιάνων, των Γερμανών, των Αμερικανών, των Αργεντίνων; Απαντάμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει το παιχνίδι και στηρίζει τα συμφέροντα του ελληνικού και των ευρωπαϊκών λαών. Ας αποφασίσουν. Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Κόμμα που βρίσκεται σε μετάβαση προς τη νομιμότητα ή έγινε εσχάτως μνημονιακός; Μπορούν να επιλέξουν ό,τι από τα δύο θέλουν.Αν διαλέξουν να λένε και τα δύο ταυτόχρονα, γίνονται καταγέλαστοι.

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συναντάει και το κίνημα Occupy Wall Street και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Είναι και για τα αλώνια και για τα σαλόνια, κατά το κοινώς λεγόμενο».



Πηγή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και για τα αλώνια και για τα σαλόνια» λέει το δεξί χέρι του Τσίπρα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/89042#ixzz2JpjBSh2F
ΠΡΕΖΑ TV
3-2-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: