Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20, 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΟΦΙΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Ευθύνες  από γιατρούς και νοσηλευτές  του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης ζητούν οι γονείς του 34χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος στο κρεβάτι όπου ήταν δεμένος χειροπόδαρα τα ξημερώματα του Σαββάτου και καταγγέλλουν ότι έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας! Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο θάνατος του άτυχου ασθενούς διερευνά και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής από την Αθήνα.


Η  οικογένεια του 34χρονου υποστηρίζει ότι δεν ήταν ψυχασθενής, αλλά ΑΜΕΑ με νοητική υστέρηση κάτω του 30% και αναπηρία 100% και ότι δεν υπήρχε λόγος να καθηλωθεί, καθώς στο νοσοκομείο είχε πάει για αλλαγή φαρμάκου! Μάλιστα, είχε δεχθεί επίθεση από άγνωστο ακόμη δράστη την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν από τον μαρτυρικό θάνατό του και χρειάστηκε να  μεταφερθεί στο Παναρκαδικό νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα στο κεφάλι!

Στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία παρενέβη και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι ο Σύλλογος θα διερευνήσει από ιατρικής πλευράς για ποιο λόγο είχε καθηλωθεί ο 34χρονος και θα αποδώσει ευθύνες όπου υπάρχουν, καθώς πρέπει να συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι για να οδηγηθεί στην απομόνωση ένας ψυχιατρικός ασθενής και να δεθεί χεροπόδαρα. Για την τραγική υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και Ε.Δ.Ε. από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, την οποία διεξάγει ο πρόεδρος της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
θεμα
ΠΡΕΖΑ TV
20-2-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: