Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13, 2013

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ...-ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


ΠΡΕΖΑ TV
13-2-2013

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο χίτλερ έχει μουστάκι, είναι αδύνατος και δεν μοιάζει με πακιστανό!!!
το βρήκα?

Ανώνυμος είπε...

Τρίζουν τα κόκκαλα του Καραϊσκάκη που τον παρομοιάζουν με τον λακε τον μπαρμπαρούση...στριφογυρνάει στον τάφο και ο κολοκοτρώνης που του ξέφυγαν οι προγόνοι όλων αυτών των σύγχρονων προσκυνημένων.
Να χαίρεστε το ναζιστίκο σας κόμμα πατριώτες του κώλου

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΕΜΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ...

ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ,,,ΞΑΝΑ,,

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΧΑΝ ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ
ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!!ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤH ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.


ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΚΥΡΙΑ ΓΑΙΤΑΝΗ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ....

''ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''!!!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!


Για ακόμη μια φορά οι Συραιζαίοι εκφράζουν την ανιστόρητη και ανθελληνική πολιτική τους, προσβάλλοντας την μνήμη των τριών νεκρών Ηρώων που έχυσαν το αίμα τους για την Ελλάδα. Την ώρα που η Χρυσή Αυγή τιμούσε με μεγαλειώδη πορεία την θυσία των τριών Ελλήνων Αξιωματικών, μόνο κατάπτυστες και αποκρουστικές μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τις αναρτήσεις του στελέχους του Σύριζα Νάσου Θεοδωρίδη στην προσωπική του σελίδα στο facebook που πήρε θέση για την επέτειο των Ιμίων, λέγοντας πως όταν έγινε η "παραχώρηση" των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα, δεν περιλαμβάνονταν τα Ίμια, τα οποία κανονικά ονομάζονται "Καρντάκ" και είναι πιο κοντά στην Τουρκία!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ 2.000.000 ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

Ανώνυμος είπε...

...ΕΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

6:31 και μεις αυτό λέμε...ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!!!

Υ.Γ. που ν ακούσεις πως τρίζουνε τα κόκκαλα των 3 αξιωματικών που σκοτώθηκαν στα ίμια για τα τερτίπια κάποιον κοπρόσκυλων στρατόκαυλων.
αλήθεια ρε ελληνάρα...που υπηρέτησες?
(ποιόν είχες βάλει μέσον, θα στο ρωτήσω αργότερα)

Ανώνυμος είπε...

Μετά την κατάληψιν της Ελλάδος υπό των Γερμανών και στα πλαίσια της συνεργασίας του διεθνούς κομμουνισμού με την Γερμανίαν (Σύμφωνον Ρίμπεντροπ -Μολότωφ), οι Γερμανοί απελευθερώνουν τους φυλακισμένους κουκουέδες.

Συγκεκριμένως την 28ην Ιουνίου 1941 μετέβησαν στην φυλακήν της Ακροναυπλίας δύο Γερμανοί Αξιωματικοί της G.F.P. (Μυστική Στρατιωτική Αστυνομία) μαζί με εκπρόσωπον της βουλγαρικής πρεσβείας εις Αθήνας και βάσει της υπ’ αριθμόν 621 διαταγής της G.F.Ρ. διετάσσετο η αποφυλάκισις 27 ηγετικών στελεχών του ΚΚΕ.

Οι Γερμανοί απελευθέρωσαν τους κάτωθι:

Ανδρέας Τσίπας, αναπληρωτής γεν. γραμματεύς του ΚΚΕ.

Ανδρέας Τζίμας, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Κ. Λαζαρίδης, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Ζησιάδης η Τερπόβσκυ, μέλος του Μακεδόνικου Γραφείου του ΚΚΕ.

Ζήσης Βελιόπουλος

Ζήσης Καλλιμάνης

Αναστ. Καρατζάς

Πέτρος Κέντρος

Λάμπρος Μόσχος

Κυρ. Μπιλάλης

Αθαν. Πέϊκος

Λάζ. Μποζίνης

Στέλ. Παπανεδέλιος

Διάμ. Τσιτσίνας

Νίκ. Σωτηρίου

Μιχ. Σκουπακίδης

Νίκ. Χαϊβανίδης

Ρούσος Χαριζάνης

Εμμ. Καζαντζής

Κωνστ. Λάμπου

Δημήτριος Λέσκας

Φώτιος Ουρούζης

Παντ. Τζίκας

Ιω. Κωνσταντινίδης

Θεοδ. Ευθυμιάδης

Λάζαρος Ντάμιος
Εμμ. Χαραλάμπους


Το σύμφωνον Ρίμπεντροπ – Μολότωφ υπεγράφη στη Μόσχα την 23 Αυγούστου 1939.
Το ΚΚΕ ουδεμία αντίσταση έκανε μέχρι την 22 Ιουνίου 1941 που η Γερμανία
επετέθη κατά της Ρωσίας. Τότε το ΚΚΕ εκάλεσε τον Ελληνικό λαο
να υπερασπίση την… Σοβιετικήν Ένωσιν.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΚΕ – ΓΕΡΜΑΝΩΝ NAZI

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ
Ε.Λ.Α.Σ. (Ο.Μ.Μ.) και Γερμανικής Ανωτάτης
Στρατιωτικής Διοικήσεως Μακεδονίας-Αιγαίου.

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι 1) Καπετάν Κίτσος, Διοικητής 2ου Τάγματος 31ου Συντάγματος Ε.Λ.Α.Σ. ενεργώντας ως αντιπρόσωπος της Ο.Μ.Μ. με εξουσιοδότηση του Μεράρχου XI Μεραρχίας Λασάνη και 2) Ταγματάρχης Έρριχ Φένσκε Διοικητής της μονάδος 31756 Βασιλικών, ως εκπρόσωπος των ενόπλων γερμανικών δυνάμεων της στρατιάς του Αιγαίου, συνελθόντες σήμερα την 1η Σεπτεμβρίου 1944 στο χωριό Λειβάδι περιφερείας Θεσσαλονίκης, συμφωνήσαμε τα εξής.

1- Ό Ε.ΛΑ.Σ. αναλαμβάνει την υποχρέωση να μη εμπόδιση την υποχώρηση του γερμανικού στρατού στην περιοχή της Ο.Μ.Μ., εισερχόμενος σε κάθε εκκενούμενο τμήμα μετά την αναχώρηση και του τελευταίου Γερμανού στρατιώτου.

2- Παράλληλα ή Γερμανική Α.Σ.Δ.Μ.Α. υποχρεούται να διάταξη την αποχώρηση των Ταγμάτων Ασφαλείας από την πόλη της Θεσ/νίκης, την οποία και θα παραδώσει στον Εφεδρικό Ε.ΛΑ.Σ. και στην Πολιτική Οργάνωση του Ε.Α.Μ. σύμφωνα με λεπτομερειακό σχέδιο πού τα δύο συμβαλλόμενα μέρη (Ο.Μ.Μ.-Ε.Α.Μ. και Γ.Α.Σ.Δ.Μ.Α.) θα καθορίσουν.

3- Ό Ε.ΛΑ.Σ. εγγυάται για τη ζωή των Γερμανών στρατιωτών, πού προσχώρησαν ή θα προσχωρήσουν στις τάξεις του, φτάνει να υποσχεθούν πώς θα πολεμήσουν στο πλευρό του ενάντια σε οποιοδήποτε εχθρό του Λαϊκού Στρατού.

4- Ό Ε.ΛΑ.Σ. δεν φέρει καμιά ευθύνη αν αντιλαϊκές προδοτικές ομάδες επιτεθούν κατά γερμανικών δυνάμεων.

5- Ή Γ.Α.Σ.Δ.Μ.Α. θα παραχώρηση στον Ε.ΛΑ.Σ. βαρύ οπλισμό και ανάλογο πολεμικό υλικό για την εξουδετέρωση των ως άνω ομάδων.

6- Ό Ε.ΛΑ.Σ. με όρους αυτούς και με συνεργασία των βουλγαρικών και αλβανικών παρτιζάνικων τμημάτων αναλαμβάνει την καταπολέμηση των αντιλαϊκών ανταρτικών ομάδων.

Το σύμφωνο αυτό γράφτηκε σε δύο, το ένα στην ελληνική γλώσσα και το παρέλαβε ο Ταγ/ρχης Έρριχ Φένσκε και το δεύτερο στη γερμανική και το παρέλαβε ο καπετάν Κίτσος.
Λειβάδι 1-9-1944

Ανώνυμος είπε...

Χθές τό βράδυ, περνῶντας ἀπό τήν ὁδό Κρυστάλλη στήν Θεσσαλονίκη, εἶδα στούς τοίχους τοῦ σχολείου (ἐπιλεγμένος τοῖχος) πού βρίσκεται ἐκεῖ, ἀφίσσες γιά τήν ἡρωϊκότατη μάχη τοῦ Στάλινγκραντ, πού κόλλησαν μέλη τῆς ΚΝΕ.

Βλέποντας την προσπάθησα νά σκεφθῶ, ἄν εἶδα ποτέ Κνίτες, νά κολλᾶνε ἀφίσσες γιά μεγάλες μάχες τοῦ Ἑλληνισμοῦ. Δυστυχῶς ποτέ δέν εἶδα. Καί νά σκεφθεῖ κανείς, ὅτι οϊ μάχες τοῦ Ἑλληνισμοῦ εἶναι πάρα πολλές.

Μαραθώνας, Θερμοπύλες, Γαυγάμηλα, Μαντζικέρτ, Πτώση τῆς Πόλης, Βαλτέτσι Δερβενάκια, Μπιζάνι, Γραμπάλα, Ὕψωμα 731,Ροῦππελ...... τίποτα, τίποτα ἀπ΄ὅλα αὐτά δέν ἐξάπτει τόν πατριωτισμό τῶν Κνιτῶν, γιά νά κολλήσουν μιά ἀφισσούλα, παρά μιά μάχη, πού δόθηκε σέ Σοβιετικό ἔδαφος ἀπό ἄλλο λαό!!!

Χμ... ἴσως τελικά παρεξηγῶ τούς Κνίτες. Τά παιδιά γιορτάζουν τίς πολεμικές ἐπετείους τῆς πραγματικῆς τους πατρίδας! Ἐκεῖ εἶναι ἡ καρδιά τους, ἐκεῖ εἶναι ἡ πατρίδα τους.

Τέτοιους μισο-Ἕλληνες, διαμορφώνουν οἱ διεθνιστικές ἰδεολογίες. Καημένη Πατρίδα!

Σημ.
Ἡ μάχη στό Βαλτέτσι, εἶχε κριθεῖ τόσο σημαντική γιά τήν πορεία τῆς ἐπανάστασης, πού αὐτός ὁ ἴδιος ὁ Θοδωράκης Κολοκοτρώνης, εἶχε πεῖ, πώς τό Ἔθνος ὀφείλει νά τιμᾶ τήν ἐπέτειο τῆς μάχης μέ νηστεία !!!

Ανώνυμος είπε...

Το ότι βάζουν κρέας στον πάτο τους δεν φαίνεται κάπου,το θέμα είναι ελλιπές

Ανώνυμος είπε...

http://krasodad.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1547.html

http://redskywarning.blogspot.gr/2012/11/2008-i-1.html?m=0

Δείτε και καμιά ταινία να ξελαμπικάρετε από τα φούμαρα που σας ταΐζουν.