Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2013

ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΠΕΦΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Το προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις επανέκτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας πίσω του τη ΝΔ, με μικρή σχετικά διαφορά. Εξάλλου προβληματισμένοι εμφανίζονται οι πολίτες για τo Σύνταγμα και την εφαρμογή των νόμων.


Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 19,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,45%, το ΠΑΣΟΚ 5,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,6%, η Χρυσή Αυγή 8,5%, η ΔΗΜΑΡ 4,1%, το ΚΚΕ 4,8%, η Δράση 1,1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,2% και άλλο κόμμα δηλώνει ότι ψηφίζει το 4,2%. Θα πρέπει να σημειωθεί πως αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 36,1%.

Παράλληλα, το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα, με οκτώ στους δέκα να θέλουν να καταργηθεί η αρμοδιότητα της Βουλής να αποφασίζει εάν θα δικάζονται οι πολιτικοί ή όχι. Επίσης το 78% θέλει συνταγματική κατοχύρωση για 15ετές σταθερό φορολογικό σύστημα. Το 62% δηλώνει θετικό στην κατάργηση της παραγραφής της ποινικής ευθύνης μελών της κυβέρνησης.



Πηγή: Ξανά μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση – Πέφτει η Χρυσή Αυγή | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/90970#ixzz2L5PYwDUw
ΠΡΕΖΑ TV 
13-2-2013

9 σχόλια:

SKANDALO είπε...

ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ !

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXA ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΒΟΘΡΟΤΥΠΙΑΣ.

ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΙΔΙΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ!!!!

ΤΗΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ.
TO ΕΣΡ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η' ΟΧΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΤΙ? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΩ ???? ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ..... ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ. ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΠΛΕΟΝ. ΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ 5% ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ??? ΤΙ???? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ???? ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ. ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ( ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ) "ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ"? ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΞΟΥΣΙΩΝ... (ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΞΕΝΕΣ) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

;

Ανώνυμος είπε...

SCANTALO ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ 12:58 τωρα 10:44 (ΣΤΟ ΧΡΩΣΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ) ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 19 ΑΜΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΝΑ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ. ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΧΩΝΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΡΕΘΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

19,5+......+36,1= 110,15%. EINAI ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ

SKANDALO είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ 'ΠΟΛΛΟΙ'.

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 19, ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΩ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ.

ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΠΟΝΕΣΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ 'ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ' ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ?

ΑΔΥΝΑΜΟΙ, ΔΕΙΛΟΙ, ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΘΡΕΨΕ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΑΡΧΙΔΙΑ.

ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ & ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

11:37 για να ¨μου γαμήσεις¨ οτιδήποτε, πρέπει πρώτα να βρεθούμε...δεν σου έχουνε πει τα κορίτσια της χρυσής βροχής τι τραβάνε όταν ανταμώνουμε?
άντε γάμα τη μάνα σου τώρα, μια και ο μπαμπάς σου δεν τη γάμησε ποτέ!!!
(οι ¨δικηγόροι¨ σας στη σαλονίκη, ακόμα κρύβονται πίσω από τα ματ)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ 12:58 9:48 ΕΡΑΣΤΗ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΕΜΑΤΟ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΡΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ .ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΥΤΣΑ ΑΡΑΠΗ .ΟΚ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ . ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΓΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΕΕΕΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΠΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΩΣ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΟ.