Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18, 2013

ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


 Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες στο Χαϊδάρι στις 5 Φεβρουαρίου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μαχαίρι, πιστόλι, κράνος και κουκούλα είναι πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα, τρεις μέρες πριν συλληφθεί ήταν σημαιοφόρος σε ομιλία του αρχηγού του ακροδεξιού κόμματος στο κέντρο της Αθήνας.
Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον Παναγιώτη Δράκο από την Κόρινθο να σταδιοδρομεί σαν «μπράβος» βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Οι φωτογραφίες όμως αυτές, εκτός ότι αποδεικνύουν πως είναι ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής, δείχνουν πως έχαιρε και την εμπιστοσύνης του κ. Μιχαλολιάκου, για να τον έχει καμαρωτό στην εξέδρα μαζί του.
Ο Δράκος μαζί με τον Γρηγόριο-Λουκά Χαϊδά το βράδυ της σύλληψής τους επέβαιναν σε αυτοκίνητο μαζί με μια γυναίκα και στην κατοχή τους βρέθηκαν όπλα, μαχαίρια, γκλομπς, μάσκες και κράνη.


Αναμένουμε περαιτέρω πληροφορίες για το ποιόν και τη δράση των δύο συλληφθέντων από την αστυνομία.

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης
zougla
ΠΡΕΖΑ TV
18-2-2013

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πορτα και απο τους αγροτες στην χρυση αυγη .

SKANDALO είπε...

ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΦΙΛΕ PREZATV !


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΒΙΑΣΤΗ/ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ..

Ανώνυμος είπε...


3.27 ΠΑΡΕ ΠΟΝΟ:

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους αγρότες, τα κομματόσκυλα δίπλα στους κομματικούς αρχηγούς

Οι συνδικαλιστάδες και τα κομματικά όργανα που καπελώνουν τον δίκαιο αγώνα των αγροτών δεν τολμούν να περάσουν ούτε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Αυτό απεδείχθη και σήμερα, που οι κομματικοί εγκάθετοι επισκέφθηκαν όλα τα συστημικά κόμματα (από ΝΔ και ΑΝΕΛ μέχρι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) απέφυγαν όμως την Χρυσή Αυγή. Και αυτό γιατί η Χρυσή Αυγή στέκεται δίπλα στους Έλληνες αγρότες χωρίς κομματικές παρωπίδες και σκοπιμότητες. Αντίθετα τα κομματόσκυλα και οι συνδικαλιστές, δηλαδή οι απόβλητοι του αγροτικού κόσμου τρέχουν στα κομματικά γραφεία και παρακαλάνε αυτούς που έφτασαν την αγροτική παραγωγή στο σημερινό χάλι.

Οι ακομμάτιστοι Έλληνες αγρότες, αυτοί που δεν ωφελήθηκαν ποτέ από «γνωριμίες» και πολιτικά τζάκια όμως, αναγνωρίζουν το ενδιαφέρον του Εθνικιστικού Κινήματος για τους ανθρώπους της εργασίας και της παραγωγής. Έτσι, σήμερα το μεσημέρι, εκπρόσωποι των αγροτών από το μπλόκο του Λευκώνα Σερρών συναντήθηκαν με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά και τον βουλευτή Β' Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στην Βουλή. Οι εκπρόσωποι των Ελλήνων αγροτών εξέφρασαν στους Συναγωνιστές τα πάγια προβλήματα του αγροτικού κλάδου, όπως είναι το αγροτικό πετρέλαιο, τα χρέη και το συνταξιοδοτικό. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής μετέφεραν τους χαιρετισμούς του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για υψηλό ηθικό και μαχητικό αγώνα, τονίζοντας πως θα πρέπει να παραμείνουν μακριά από εργατοπατέρες που καπελώνουν τις διεκδικήσεις τους.

Ανώνυμος είπε...

KOZA NOSTRA ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ 3 ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΥΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΣΑΚΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΟΛΟΤΩΦ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΒΟΥΓΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!!

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΥΤΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΓΚΥΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ 1,2 ΚΙΛΩΝ ΚΟΚΑΙΝΗΣ.ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.

Υ.Γ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΛΗΣΤΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΑ 84 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ.

ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ.

ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ.......

Δύο γνώριμοι στις Αρχές που είχαν συλληφθεί μετά την ληστεία στον Φιλώτα Φλώρινα για αντίσταση κατά της αρχής(!) καταζητούνται για την ληστεία με τα καλάσνικοφ στο Βελβεντό Κοζάνης και ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης. Σύμφωνα με την αστυνομία που έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία, ο ένας είναι ο Φοίβος Χαρίσης - Πούλος του Γεωργίου, ετών 23 και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του είναι ο Γιώργος Χαρίσης, συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος της ΑΔΕΔΥ, ο οποίος ήταν και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο συμβαίνει όμως και με την μητέρα του καταζητούμενου δράστη η οποία ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, συγγραφέας του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, εργάζεται στην βουλή σαν υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ και είναι υπεύθυνη τεκμηρίωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΟΡΟΙ ΗΡΩΙΝΗΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ


15/4/2010

Συνεληφθησαν αναρχικοι εμποροι ηρωινης.Από τα σπίτια τους, εκτός των ποσοτήτων ηρωίνης, συγκεντρώθηκαν και σχεδόν 70 χιλιάδες ευρώ, προερχόμενα από τη διακίνηση. Τσιμουδιά από όλα τα ΜΜΕ. Δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν γνώριζαν τίποτα. Οι συλληφθέντες αναρχικοί είναι οι Ζιώγας Γιώργος του Κωνσταντίνου, Αναγνωστόπουλος Μιχάλης του Σπυρίδωνα, Μαροπούλου Αλεξάνδρα του Κωνσταντίνου, Παπαζιώγα Αγγελική του Αθανασίου, Τερψιαδης Βασίλειος του Κωνσταντίνου. Βρίσκονται όλοι αυτή τη στιγμή στις φυλακές Αυλώνας Ιωαννίνων, Θήβας και Τρικάλων. Όμως το πάθος για... τα λεφτά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά και θα νικήσει.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ ΧΑΣΙΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

7/7/2010

Επτά άτομα που θεωρούνταν ύποπτοι για τους τρεις θανάτους στην τράπεζα Marfin συνελήφθησαν αλλά για 156 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Και οι επτά εντάσσονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Τους παρακολουθούσαν και τους «άκουγαν» ως ύποπτους για την δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων στο υποκατάστημα της MARFIN στις 5 Μαΐου, όπου είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις υπάλληλοι μεταξύ των οποίων και μία έγκυος γυναίκα, υποστηρίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο τους προέκυψε η μεταφορά 156 κιλών ακατέργαστης κάνναβης.

Και οι 7 συλληφθέντες, πέντε Έλληνες, ένας Γάλλος και μία Ρουμάνα, εντάσσονται από την αστυνομία στον αντιεξουσιαστικό χώρο με δύο από αυτούς να έχουν συλληφθεί για επεισόδια και καταστροφές, ενώ ένας ακόμη έχει δεκάδες προσαγωγές κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην Αθήνα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, είναι ένας 40χρονος από τη Σπάρτη, οι δύο γιοι του, ηλικίας 23 και 20 χρόνων, εκ των οποίων ο πρώτος έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε επεισόδια. Αντίστοιχη σύλληψη έχει και ο 27χρονος Γάλλος, ενώ ιδιαίτερο αστυνομικό ενδιαφέρον επιδεικνύεται για έναν 19χρονο Έλληνα, που διαμένει στον Αγ. Δημήτριο και έχει δεκάδες προσαγωγές από επεισόδια, με τους αστυνομικούς να τον θέλουν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε καταστροφικές και εμπρηστικές επιθέσεις αντιεξουσιαστικού χαρακτήρα.

Συνελήφθησαν επίσης μία 19χρονη Ελληνίδα, μία 29χρονη Ρουμάνα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη Αλβανός συνεργός τους. Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας στη Φυλή και την Αθήνα, με τους συλληφθέντες να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών όπως και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Στις 3 Ιουλίου μέλος της οργάνωσης οδηγώντας αυτοκίνητο ταξίδευσε στα Ιωάννινα και παρέλαβε 150 αυτοσχέδιες πλαστικοποιημένες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 156 κιλών, με σκοπό να τα μεταφέρει στην Αθήνα.

Το πρωί της επόμενης μέρας στη Φυλή Αττικής εντοπίστηκαν τρία ακόμη μέλη της σπείρας να κατέχουν μέσα στο αυτοκίνητο την μεγάλη ποσότητα κάνναβης. Στη κατοχή τους καθώς και σε οικίες στη Σπάρτη και στην Αθήνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης: 3.948 ευρώ, δύο αυτοκίνητα, 10 κινητά τηλέφωνα, 35 κροτίδες, μία αντιασφυξιογόνος μάσκα, 8 γάντια, μία θήκη πιστολίου και ένα μεταλλικό σφυρί. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν προχθές στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΦΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...


Ο Γ. Μοναστηριώτης μεταξύ των συλληφθέντων για ναρκωτικά
28 Μαρτίου 2009, 17:20


Ο γνωστός για τη δράση του αντιεξουσιαστής και αντιρρησίας συνείδησης, Γιώργος Μοναστηριώτης, είναι ένας από τους τρεις Έλληνες που φέρονται ως μεγαλέμποροι χασίς και συνελήφθησαν χθες βράδυ, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Νίκαιας.

Ο Μοναστηριώτης είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με αφορμή τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.


Πεδίο δράσης των τριών συλληφθέντων στη Νίκαια ήταν ο Πειραιάς και το Κερατσίνι, όπου διοχέτευαν μεγάλες ποσότητες ινδικής κάνναβης, με τζίρο πολλών χιλιάδων ευρώ, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε ληστείες και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Στο σπίτι-γιάφκα που χρησιμοποιούσαν οι 32χρονοι στη Νίκαια, εντοπίστηκαν 3,942 κιλά κατεργασμένη κάνναβη, 2,977 κιλά ακατέργαστη κάνναβη, 36 γραμμάρια κοκαΐνη, ένα αυτόματο υποπολυβόλο ΜΡ5 Parabelum διαμετρήματος 9 mm, ένα περίστροφο μάρκας 357 magnum armenium, 355 φυσίγγια, δύο γεμιστήρες, καθώς και ένα αυτοσχέδιο όπλο αποτελούμενο από τσεκούρι και ξιφολόγχη. Επίσης, εντοπίστηκαν και περούκες, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι οι συλληφθέντες είχαν συμμετάσχει και σε ληστείες.

Σε ό,τι αφορά στο ΜΡ5, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δεν πρόκειται για όπλο που έχει κλαπεί από αστυνομικούς, κάτι που θα διαψευστεί ή θα επιβεβαιωθεί με ασφάλεια μετά τη βαλλιστική εξέταση.

Ανώνυμος είπε...

EMΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΚΑΙΝΗΣ!!!

15/3/2007
Συνελληφθει για εμπορια οπλων και ναρκωτικων η κορη του κου Δραγασακη.Κατά της κορης του κου Δραγασακη «έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

Συνελήφθη μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες...ενώ η Αστυνομία χαρακτηρίζει την υπόθεση από τις πιο περίεργες και σκοτεινές των τελευταίων χρόνων κάτι υπέρ του οποίου συνηγορεί και το ότι το δικαστήριο αποφάσισε η κόρη Δραγασάκη να μείνει προφυλακισμένη μέχρι τη δίκη.

Ανώνυμος είπε...


ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ!!!!!!!!!!!!


Γνωστά στελέχη του αναρχικού χώρου στη Θεσσαλονίκη οι δύο συνεργοί του Παλαιοκώστα

Με την οργάνωση «Αναρχική Αρχειοθήκη» φέρονται, σύμφωνα με πληροφορίες, να σχετίζονται οι Πολύκαρπος Γεωργιάδης και Ευάγγελος Χρυσοχοΐδης, που συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης ως μέλη του σκληρού πυρήνα των απαγωγέων του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος κ. Γ. Μυλωνά. Περιγράφονται ως σημαίνοντα στελέχη του χώρου των αναρχικών στη Θεσσαλονίκη, με τόπο συναντήσεων εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Δελμούζου, αλλά και λυόμενα κτίσματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ο Γεωργιάδης είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρο τον Απρίλιο του 2004, ενώ πυρπολούσε αυτοκίνητο ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου στην Αν. Θεσσαλονίκη. Φέρεται μάλιστα να βρίσκεται πίσω από σειρά εκρήξεων σε εκθέσεις πολυτελών αυτοκινήτων, αφήνοντας κάθε φορά, με άλλο όνομα, προκηρύξεις για την ανάληψη της ευθύνης. Μετά τη σύλληψή του, παρέμεινε προφυλακισμένος στις φυλακές Νέων Διαβατών Θεσσαλονίκης και Κορυδαλλού, όπου γνωρίστηκε με τον Παλαιοκώστα. Καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση με αναστολή, καθώς οι κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που του είχαν απαγγελθεί μετατράπηκαν σε πλημμέλημα. Η δίκη του στις Σέρρες είχε γίνει με αντιεξουσιαστές να έχουν καταλάβει την αίθουσα του δικαστηρίου. «Να αντεπιτεθούμε στο κράτος και το κεφάλαιο σε κάθε μέτωπο που ανοίγουν, να σταθούμε αλληλέγγυοι σε όλους όσοι αγωνίζονται στην κατεύθυνση της κοινωνικής ανατροπής, να μην αφήσουμε κανέναν αγωνιστή μόνο του στα χέρια του κράτους, λευτεριά στον αναρχικό Πολύκαρπο Γεωργιάδη», ανέφερε προκήρυξη - πρόσκληση σε συγκέντρωση «αλληλεγγύης» στην πλατεία Μοναστηρακίου.

Ο Χρυσοχοΐδης συνελήφθη τον περασμένο Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη για κατοχή μαχαιριού και βρισκόταν υπό παρακολούθηση. Θεωρούνταν ύποπτος για ληστείες τραπεζών, καθώς δαπανούσε μεγάλα χρηματικά ποσά (ακόμα και στο καζίνο) και έκανε «μεγάλη ζωή». Ο αδελφός του ήταν γνωστός στις αρχές (πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν υπό την επιτήρηση της Ασφάλειας) ως άτομο με έντονη αντιεξουσιαστική δράση. Μέσω του Χρυσοχοΐδη, που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Γεωργιάδη, η αστυνομία οδηγήθηκε στο κρησφύγετο του Παλαιοκώστα, ενώ μέσω του Χρυσοχοΐδη προέκυψε εμπλοκή στην υπόθεση του 27χρονου, ομογενή από το Καζακστάν κρατουμένου (για ληστείες σε αλυσίδες εστιατορίων και σούπερ μάρκετ) των φυλακών Τρικάλων. Ο Χρυσοχοΐδης επισκεπτόταν συχνά τη μονοκατοικία στη Σουρωτή, ενώ είχε συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον 27χρονο κρατούμενο (έγκλειστο αρχικά στις φυλακές Κορυδαλλού, απ’ όπου στις 18 Ιουνίου του 2006 -λίγες δηλαδή ημέρες μετά την απόδραση Παλαιοκώστα- επιχείρησε να αποδράσει μαζί με άλλους δύο). Περιγράφεται ως ένας από τους εγκεφάλους της απαγωγής.

Τα όπλα (ιδιαίτερα το ρουκετοβόλο RPG 7) που βρέθηκαν στο κρησφύγετο των απαγωγέων προκαλούν συνειρμούς για πιθανές διασυνδέσεις των δραστών με τρομοκράτες, εκδοχή που ερευνάται με προσοχή από τις διωκτικές αρχές. Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο, θεωρούν πιθανότερο τα όπλα να επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σε κοινή εγκληματική δράση.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι παλιά,τα νέα με το Μιχαλολιάκο και τους μπραβούς του και τον καθηγητή σύζυγο υποψηφίας σας που είναι νέα τα έμαθες;Τι είπε το δικαστήριο για την κόρη του Δραγασάκη δεν το λές,τη κατηγορία μας αναφέρεις μόνο με μελοδραματικό τρόπο...Όπως δεν αναφέρεις ότι τελείωσε και πρόγραμμα αποτοξίνωσης του ΚΕΘΕΑ καθότι ήταν χρήστης και όχι έμπορος...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ 10:49 ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΤΗΣ ΜΕ 1,2 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ;;;;

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

exis mperdepsi ta mpoytiasoy royso gia na min po kati alo ta atoma poy dixnis st foto den ine idia ine xexorista o enas poy piastike meni korinto o simeoforos poy dixnis amfibalo an exi di tin korinto se kart postal ayta pros simorfosi prin erti kanenas ke se kani mayro sto xilo sto iek xini poy spoydazis filika enas bloger sinadelfos

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Ποσο πόνεσε ο χυσαυγιτης για να καθησει να τα γραψει όλα αυτα?

Χαχαχαχαχαχαχχααχ
Να σαι καλα πιτσιρικο, πάλι κλασαμε στα γέλια με την παρτη σου.


Όταν λες σε καποιον χρυσαυγιτη οτι η χρυση αυγη ειναι Α, αντι να σου πει "ΟΧΙ! η Χ.Α. δεν είναι Α γιατι ετσι κ ετσι" καθεται και σου λεει "Το Συριζα είναι Β", "κάποιος αναρχικός κάποτε έκανε κάτι" "πέρα βρεχει" κλπ κλπ

Ρεζιλι...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΑΡΘΡΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

Σ’ όλο τον κόσμο, οδηγούνται στα δικαστήρια και καταδικάζονται οι τρομοκράτες και οι υμνητές τους, στην Ελλάδα του καταρρέοντος μεταπολιτευτικού καθεστώτος συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, οι αναρχοκομμουνιστές προσφεύγουν στην «αστική» (όπως την αποκαλούν) δικαιοσύνη και τα όργανα του νόμου, οι αστυνομικοί, καταδικάζονται!

Έτσι, καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό δύο από τους αστυνομικούς των ΜΑΤ που αναγνωρίστηκαν (!!!) και υποδείχτηκαν (!!!) ότι συμμετείχαν στην «κακοποίηση» κάποιων από τους 27 αναρχοκομμουνιστές που πιάστηκαν στην Πάρνηθα στις 29 Ιουλίου του 2007 μετά από επεισοδιακή διαδήλωση στο Καζίνο Μον Παρνές.

Ο πρώτος καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια φυλάκισης κατά συγχώνευση για βαριά και απλή σωματική βλάβη και ο δεύτερος σε 1 χρόνο φυλάκιση για απλή σωματική βλάβη!

Προφανώς, οι ποινές αυτές επιβλήθηκαν στα πλαίσια της… εξύψωσης του ηθικού των αστυνομικών, που

ΔΛΔ ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ(το οποιο κατα τυχη ειναι το μονο που δεν πηρε χαμπαρι απο τις τεραστιες φωτιες)ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ.
ΑΡΑ ΟΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕΣ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟΥς ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΤΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ...Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΥΚΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

POu einai o Drakos REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Pou einai to deltio tipou tis X.A
POU EINAI REEEEEE
DEN TON XERETE DEN TON EXETE DEI MALAKES . OTI KAI NA LES GIA TOYS ANARXIKOUS DEN TOUS AFISAN MONOUS POTE MALAKA ITAN KAI 8A EINAI ANARXIKOI SE ANTI8ESH ME ESAS POU DEN EIPATE KOUVENDA MALAKA MOU OUTE ENA SIGNOMH DEN EIPATE STON DRAKO SAS . KAI EGW SE ROTAO POU EINAI RE MALAKA TO DELTIO TIPOU GIATI TO ARGITE TOSO POLY DEN 8ELEI KAI POLES LEXIS . SE POULISAME DRAKO TORA EIMASTE KOMA OXI H SIMORIA TOU 80 TWRA PERNOUME 7% OXI 0.0001 TWRA STA ARXIDIA MAS GIA SENA .