Σάββατο, Φεβρουαρίου 23, 2013

ΆΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΖΗΤΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας την πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παραμείνει στην εξουσία με τη στήριξη της τρόικας.
Μιλώντας στην εφημερίδα Real News σημειώνει: «Πήραν την ψήφο του ελληνικού λαού, κοροϊδεύοντας συνειδητά ότι θα επαναδιαπραγματευτούν και την επόμενη μέρα των εκλογών, μας είπαν ουδείς αναμάρτητος».


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει τη θέση πως το μνημόνιο πρέπει να καταργηθεί καθώς, όπως λέει, αυτός είναι ο μόνος δρόμος που υπάρχει για να αποτραπεί η ολοκληρωτική οικονομική και κοινωνική καταστροφή και για να αντιμετωπιστεί η κρίση.

Δηλώνει ανοιχτά πως αν προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις ο ίδιος σκοπεύει να επαναφέρει στο δημόσιο ό,τι χρειάζεται να είναι δημόσιο για τις ανάγκες του αναπτυξιακού σχεδιασμού της χώρας και την κοινωνική συνοχή, καθώς και ό,τι έχει παραχωρηθεί σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και με παράνομο τρόπο. 

Τέλος, ζητά την άμεση προσφυγή στις κάλπες, ενώ κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ πως έχει μετατραπεί σε δορυφόρο της δεξιάς και του κ. Σαμαρά. 

Προχωρεί, όμως, σε άνοιγμα προς τη ΔΗΜΑΡ τονίζοντας πως έχει εσωτερικά προβλήματα και υπάρχει μια ισχυρή εσωκομματική τάση που διαφωνεί με τη συμπόρευση με το Μνημόνιο.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
23-2-2013

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Αποκάλυψη ΣΟΚ από Γερμανικό περιοδικό: Ο Σόρος χρηματοδότησε το ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ!..
http://www.eglimatikotita.gr/2013/02/blog-post_7858.html

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα Ο Σόρος το χρηματοδότησε απο δικα του λεφτα

δεν εγδαρε τον ελλην. λαο οπως κανει η συμμορια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και σια.

Για τον 8:16 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό χρυσή αυγή 6:07

Ανώνυμος είπε...

Για ποιό ρε χρυσαύγουλε αγράμματε?
Για τη χρηματοδότηση της οργάνωσης από επιχειρηματικό όμιλο, ο οποίος μάλιστα κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με την παρακρατική του δράση.

Τελικά είστε τρίχες πανω στα αρχίδια των μεγαλο-κομμάτων:

Χάρης Κουσουμβρής:Ως ταμίας της “Χρυσής Αυγής”΄, είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται μια οργάνωση.

“Ταχυδρόμος”: Τότε ποιος την ενίσχυε;

Χάρης Κουσουμβρής:Το ποιος δεν το ξέρω με σιγουριά. Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος. Στη “Χρυσή Αυγή”΄ μας εκμεταλλεύτηκαν. Υπάρχουμε για να εξυπηρετούμε σκοπιμότητες.

Ούστ απο δω ναζιδες.Μόνο προπαγάνδα

Ανώνυμος είπε...

χρυση αυγη οι μονοι εντιμοι ελληνες πατριωτες οσο και να τους συκοφαντειτε.Δεν ειναι τυχαιο που τα παγκοσμοια ΜΜΕ τους κατηγορουν συνεχως γιατι αραγε μηπως ξαφνικα ενδαφερθηκαν για το καλο μας.

Ανώνυμος είπε...

χρυση αυγη οι μονοι εντιμοι ελληνες πατριωτες οσο και να τους συκοφαντειτε.Δεν ειναι τυχαιο που τα παγκοσμοια ΜΜΕ τους κατηγορουν συνεχως γιατι αραγε μηπως ξαφνικα ενδαφερθηκαν για το καλο μας.