Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2013

ΔΗΜΟΣΙΕΎΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΈΝΤΑ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΈΣ ΕΠΙΘΈΣΕΙΣ


Κατόπιν σχετικής διάταξης του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες του 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη για συμμετοχή σε τέσσερα περιστατικά ρατσιστικής βίας στην Αττική.




Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο 20χρονος κατηγορείται για συμμετοχή σε τέσσερις επιθέσεις που έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2012 σε Ηράκλειο, Λυκόβρυση και Μεταμόρφωση.

Ειδικότερα, κατηγορείται για την επίθεση που έγινε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2012 σε κουρείο στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, όταν εννέα άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα και επιτέθηκαν σε δύο πακιστανούς υπαλλήλους αλλά και σε έναν ελληνα πελάτη. Επίσης, προκάλεσαν ζημιές στο κατάστημα μέσα στο οποίο έριξαν μια μολότοφ.

Ο ίδιος κατηγορείται επίσης για την επίθεση με μαχαίρι κατά δύο Πακιστανών σε στάση λεωφορείου στη Λεωφόρο Ηρακλείου στο Ηράκλειο Αττικής, στις 22 Σεπτεμβρίου. Τότε, μαζί άλλους δύο, τραυμάτισαν σοβαρά τον έναν αλλοδαπό στη θωρακική χώρα και του αφαίρεσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Την ίδια ημέρα κατηγορείται ότι μαζί με άλλους δύο άγνωστους δράστες, ενώ επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ανέκοψαν την πορεία μοτοσικλέτας, στην οποία επέβαιναν δύο Πακιστανοί, με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Ακολούθως έκλεψαν την μοτοσικλέτα, η οποία βρέθηκε λίγες ημέρες μετά ολοσχερώς καμένη στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Τέλος, κατηγορείται για μια ακόμα επίθεση στις 22 Σεπτεμβρίου σε βάρος τριών Πακιστανών, επίσης στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 20χρονος μαζί με άλλους άγνωστους δράστες, που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα, επιτέθηκαν με μαχαίρι στους τρεις αλλοδαπούς ενώ περπατούσαν και τραυμάτισαν δύο από αυτούς (τον έναν σοβαρά στη θωρακική χώρα), ενώ τους αφαίρεσαν και προσωπικά τους αντικείμενα.

Ο 20χρονος κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, εμπρησμό, βαριές σωματικές βλάβες, ληστεία και παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες. Στο μεταξύ, συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών.

Σήμερα, Παρασκευή, η αστυνομία δημοσίευσε, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία και φωτογραφίες του 20χρονου.  
ENET.GR
ΠΡΕΖΑ TV
1-3-2013

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κριμα. 20 χρονων παιδακι τοσο ποτισμενο με ρατσιστικο μισος. πραγματικα λυπηρο. αυτες ειναι οι παραπλευρες απωλειες της χουντας του εγχρωμου φυρερ. σκατα στα μουτρα των χρυσων αυγων. βαρατε τους συντροφοι οπου τους βρειτε

VASKOS 21 είπε...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΥΔΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥ.ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.ΕΞΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ....

Ανώνυμος είπε...


- το παιδί αυτό μεγάλωσε σε μια άδικη κοινωνία, είναι λοιπόν λογικό να εξωτερικεύει το αίσθημα αδικίας που νιώθει με πράξεις βίας. Εξάλλου η μονη βία είναι αυτή της κυβέρνησης που μειώνει τους μισθούς και τις συντάξεις.
- το παιδί αυτό τουλάχιστον σηκώνεται από το καναπέ και αντιδράει στην μαζική εισβολή λαθρομεταναστών σφαγέων.
- η δημοσια διαπόμπευση αποτελεί ντροπή και αίσχος για ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κράτος που οφείλει να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
- τι μας αφορούν τα πεσίματα στους λαθραίους, δεν πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε από το μνημόνιο και το ξεπούλημα της χώρας

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ!!!

Σίγουρα γνωρίζετε τη λαϊκή παροιμία που λέει: «πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι». Αυτό έπαθαν εχθές το βράδυ οι σύντροφοι της… όλης αριστεράς (και ΚΚΕ έχω, και ΣΥΡΙΖΑ έχω, και ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ, μνημονιακούς και… αντιμνημονιακούς), στην Πάρο. Πήγαν για να… τσακίσουν τους «φασίστες» κι έφυγαν (με τα πόδια στο κεφάλι…) δαρμένοι.

Πιο συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε εκδήλωση και –ως συνήθως- οι της… όλης αριστεράς οργάνωσαν (παράνομη και αντισυνταγματική) αντισυγκέντρωση, «ενάντια στο ρατσισμό-το φασισμό-την ξενοφοβία». Κι ως είθισται, η αστυνομία –κατόπιν άνωθεν εντολών βεβαίως- συνόδευσε τους «διαμαρτυρομένους»… σούπερ δημοκράτες μέχρι τον χώρο που γινόταν η εκδήλωση κι εκεί άρχισε η… επαναστατική γυμναστική των συντρόφων, με τρέξιμο που θα ζήλευε και… ολυμπιονίκης. Κι όπως συμβαίνει πάντα, αυτοί που θα… «τσάκιζαν τους φασίστες» το ’ριξαν στην… κλάψα. Ιδού το… συγκινητικό πράγματι σχετικό δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας του (Τ) ΣΥΡΙΖΑ:

«Οι πληροφορίες αναφέρουν για τη μεταφορά δυο ατόμων, ενός άντρα και μιας γυναίκας, στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Μάλιστα, όσον αφορά το τραύμα που υπέστη ο άντρας, αναφέρεται ότι είναι σοβαρό, αφού έχει σπασμένο πλευρό και έγινε συρραφή τραύματος στο κεφάλι. Συρραφή τραύματος στο κεφάλι έγινε και στην τραυματισμένη γυναίκα. Το Κέντρο Υγείας, επισκέφθηκε για να δει τους τραυματίες ο δήμαρχος Πάρου, Στ. Βλαχογιάννης».

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΜΟΥ.

VASKOS 21 είπε...

ΩΡΑΙΟΙ ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΙΔΕΣ
COPY PASTE ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?
ΕΙΣΟΥΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.40-50 ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ,ΟΙ 25 ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΥΣ,ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΠ.
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΨΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΥΛΑΓΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.


Υ.Γ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΔΕΡΦΟ ΣΑΣ ΜΠΑΤΣΑΚΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΕ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΤΡΟΓΙΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ???????????
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΓΑΛΕ ΦΟΤΟ
ΒΙΝΤΕΟΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΣΤΟ ΣΚΑΤΟΝΕΟΝΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ:

Ή εποχή τής "δικτατορίας" τών αλήστου μνήμης πρασινοφρουρών.

Κατέστρεψαν ανθρώπους ,σπίλωσαν υπολήψεις , αυτοί οί γνήσιοι "αντιφασίστες" ,μέ γνώσεις δημοτικού γινόντουσαν "ειδικοί" σύμβουλοι καί διοικητές νοσοκομείων καί κυριολεκτικά "εξαφάνιζαν" τούς αντίθετους μέ τήν βρωμερή τους νοοτροπία καί βουλιμική αρπακτικότητα, έντιμους ανθρώπους.

Τώρα τό επόμενο κύμα γενιτσάρων προειδοποιεί:"θά εξαφανίσουμε τούς χρυσαυγίτες".Τό ίδιο έργο.Κάθε"αντιφρονών"θά βαπτίζεται χρυσαυγίτης καί οί παρανοικές συνιστώσες θά τόν εξαφανίζουν.Νέο κύμα λεηλασίας τού δημοσίου τό ίδιο άν όχι χειρότερο απ' αυτό τών πρασινοφρουρών.Τότε Τσοχατζόπουλος καί Παπαντωνίου τώρα Σκουρλέτης καί Λαφαζάνης.

Εμπορεύσιμος αντιφασισμός.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΤΕΡΑΝΕ
ΧΤΥΠΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΕ ΦΑΝΕ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

@5:06 μονο που εσεις δεν εχετε καμια σχεση με τον ελληνισμο!!!!!


ΨΗΦΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Νιονιο 11.07 εχεις διαβασει ποτε σου τη διακηρυξη των ανθρωπινων δικαιωματων;; Μαθε γκεμπελισκο πως ο ανθρωπος δεν οριζεται ως λαθραιος(τι ειναι τσιγαρα η ποτα...) Μαθε εκκολαπτομενε νεοφασιστακο πως δεν ειναι εισβολεις αλλα ξεριζωμενοι κ εκτοπισμενοι απο την πατριδα τους επειδη η δικια μας σημαια(που τοσο καπηλευεις οπου σε συμφερει) κυματιζει στις χωρες τους ως νατοικη παρουσια, υλοποιωντας κ υπηρετωντας τον καπιταλισμο-στον οποιο καυθεσαι σουζα!! Μαθε εμισθε ρουφιανακο πως η πλειοψηφια των εκτοπισμενων αλλοδαπων δεν ειναι μεταναστες αλλα προσφυγες συμφωνα με τα ανθρωπινα δικαιωματα που τοσο επικαλεισαι!!
Υ. Γ. Εαν σε ενοχλει τοσο πολυ η μειωση μισθων , συνταξεων γιατι δεν σχολιαζεις στις σχετικες αναρτησεις που ανεβαινουν συνεχως;;;
Παλιο παρασιτα, απο μικρα φροντιζατε να τρωτε μεζε απο τα σκατα που ειχατε στη πανα.... Σκατοκεφαλοι!!!

Ανώνυμος είπε...

μαθε εσυ κουφιοκεφαλε αναρχοφασιστα οτι τις ιδιες παπαριες λενε απο το πρωι ωσ το βραδυ και τα ξεπουλημενα ΜΜΕ.Μαθε επισης οτι μολις ενας στους χιλιους πληρει τις προυποθεσεις να χαρακτηρισθει προσφυγας συμφωνα με την διακηρυξη των ανθρωπινων δικαιωματων και οτι οι υπολοιποι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια εχουν χρηματοδοτηθη απο τον Σορος,τις ΜΚΟ και απο ισλαμιστικα κινηματα για να ερθουν.Αλλα υπαρχουν και κατι μαλακες σαν και σενα (ευτυχως λιγοι)που στηριζουν αυτο το σχεδιο διαλυσης .Μαθε ακομα πως εκει εξω
υπαρχουν πολλα εκατομμυρια ακομα που περιμενουν την σειρα τους να ερθουν καιοτι στο πακισταν στην ινδια στην αφρικη στην αλβανια και αλλου δεν υπαρχει κανενα νατο να τους εξαναγκαζει να ερθουν αλλα εισαι τοσο μαλακας που δεν καταλαβαινεις ουτε τα πιο απλα πραγματα.Μαθε τελος οτι τους μισθους αυτο που τους καθοριζει ειναι η προσφορα και η ζητηση ΚΑΙ ΜΟΝΟ και οτι οσο περισσοτεροι ΛΑΘΡΑΙΟΙ ερχονται τοσο περισσοτερο θα πεφτουν οι μισθοι λογω υπερπροσφορας. Οποτε και οπου προσπαθησαν με νομους να το αλλαξουν αυτο στο τελος διελυσαν την οικονομια και κατηντησαν σαν την πρωην σοβιετικη ενωση η την β.κορεα η την κουβα η και την σημερινη ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

μαθε εσυ κουφιοκεφαλε αναρχοφασιστα οτι τις ιδιες παπαριες λενε απο το πρωι ωσ το βραδυ και τα ξεπουλημενα ΜΜΕ.Μαθε επισης οτι μολις ενας στους χιλιους πληρει τις προυποθεσεις να χαρακτηρισθει προσφυγας συμφωνα με την διακηρυξη των ανθρωπινων δικαιωματων και οτι οι υπολοιποι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια εχουν χρηματοδοτηθη απο τον Σορος,τις ΜΚΟ και απο ισλαμιστικα κινηματα για να ερθουν.Αλλα υπαρχουν και κατι μαλακες σαν και σενα (ευτυχως λιγοι)που στηριζουν αυτο το σχεδιο διαλυσης .Μαθε ακομα πως εκει εξω
υπαρχουν πολλα εκατομμυρια ακομα που περιμενουν την σειρα τους να ερθουν καιοτι στο πακισταν στην ινδια στην αφρικη στην αλβανια και αλλου δεν υπαρχει κανενα νατο να τους εξαναγκαζει να ερθουν αλλα εισαι τοσο μαλακας που δεν καταλαβαινεις ουτε τα πιο απλα πραγματα.Μαθε τελος οτι τους μισθους αυτο που τους καθοριζει ειναι η προσφορα και η ζητηση ΚΑΙ ΜΟΝΟ και οτι οσο περισσοτεροι ΛΑΘΡΑΙΟΙ ερχονται τοσο περισσοτερο θα πεφτουν οι μισθοι λογω υπερπροσφορας. Οποτε και οπου προσπαθησαν με νομους να το αλλαξουν αυτο στο τελος διελυσαν την οικονομια και κατηντησαν σαν την πρωην σοβιετικη ενωση η την β.κορεα η την κουβα η και την σημερινη ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

β.κορεα?? α λες αυτη τη χωρα που ειναι τοοοσο πισω και εχει ηδη εκτοξευσει 3 πυρινικους πυραυλους?? και ειναι μονη της στο πλανητη ... αληθεια σου λεει κατι αυτο ελληναρα μου ?

ασε ξερω...τρομοκρατες κομμουνιστες...ζωα

Ανώνυμος είπε...

ειναι δειγμα ευημεριας το ποσους πυρηνικους πυραυλους εχει εκτοξευσει μια χωρα?Και η πρωην σοβιετικη ενωση εκτοξευε πυραυλους και ο κοσμος υπεφερε πολυ.Ομως τετοια βουρλα που εισαστε τετοια σας λενε και πιστευετε.Γιατι αραγε η β. κορεα δεν ανοιγει τα συνορα της αφου ειναι τοσο καλα.Γιατι εχουν αραγε κληρονομικη φασιστικη κομμουνιστικη δικτακτορια ? οεο

Ανώνυμος είπε...

Επειδη ως φασιστας εισαι ερωτικα ανεπαρκης, θα σου κανω τη χαρη να σου συνεχισω το αγριο σεξ που σου ξεκινησα εχθες...
Λοιπον τα καθεστωτικα ΜΜΕ εχουν πληρως υιοθετησει τη ρατσιστικη προπαγανδα(αλλο ενα παραδειγμα οτι η ακροδεξια με τη κοινοβουλευτικη χουντα πανε χερι - χερι...) αναφερομενοι στους προσφυγες ως λαθρομεταναστες απο την αρχη του φαινομενου. Δεν εχει γινει ουδεμια αναφορα ποτε κ απο κανενα τσιρακι του συστηματος στη εννοιολογικη κ ουσιαστικη διαφοροποιηση του θεματος, οποτε αλλου αυτα ψευτομαγκακο!
Συμφωνα με τα επισημα στοιχεια της frontex( που παρεπιπτοντως ειναι πρωταθλητρια στην καταστρατηγηση βασικων ανθρωπινων δικαιωματων) το 2012 οι μεγαλυτερες εισροες προερχοντουσαν απο τις εξης χωρες: συρια , αφγανισταν , παλαιστινη , πακισταν , ιρακ , τυνησια. Αρα προφανως κ μιλαμε για προσφυγες, εαν πραγματικα γνωριζεις τον προσδιορισμο.
Τωρα για την παροχη ασυλου, κοιμαμενε θα επρεπε να γνωριζεις πως η Υπηρεσια Ασυλου απλα ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!!! Ναι,στη σημερινη Ελλαδα που τη καταντησαν ετσι οι αριστεροι..;;; οι αξιολογησεις γινονται απο μια ελλιπεστατη υπηρεσια της Διευθυνσης Αλλοδαπων στη Πετρου Ραλλη( μολις 20-25 αιτησεις την εβδομαδα αξιολογουνται στις χιλιαδες κ αυτες μια ημερα υπο καθεστως τρομοκρατιας, απειλων κ διωγμων για να μην τις προωθησουν)!! Αρα, να γιατι το συστημα τους εκμεταλευεται, χωρις να τους παρεχει ισες δυνατοτητες κ ευκαιριες... Χωρις χαρτια= φθηνα εργατικα χερια, ανασφαλιστη εργασια , μη δυνατοτητα συνδικαλισμου. Βορα στις ορεξεις του κεφαλαιου!!
Να λοιπον για ποια Ελλαδα μιλαμε: της εκμεταλευσης κ του απολυταρχισμου!
Το Νατο τωρα ανιστορητε εχει ενεργη συμμετοχη σε ολες τις συγχρονες ιστορικες εξελιξεις που διαδραματιζονται στον πλανητη( κ ετσι για την ιστορια η αλβανια ειναι χωρα- μελος ). Προσφατως η Ελλαδα εστειλε Νατοικη αποστολη στο Μ Α Λ Ι !!!!!!!!!!! Που;; Στο Μαλι, στην αφρικη....
Τελος επειδη εκθιασες το καπιταλιστικο οικονομικο συστημα της " προσφορας κ ζητησης" κ τη καταντια αυτων που προσπαθησαν να εφαρμοσουν κατι αλλο, να σου θυμισω πως η Κουβα ας πουμε εχει ενα απο τα καλυτερα συστηματα υγειας, παιδειας κ προνοιας. Μηδεν ανεργεια κ βρισκεται 80 χρονια σε εμπαργκο( διεθνης αποκλεισμος σημαινει βλαμενε...) Ενω η Αιτη που ειναι ακριβως διπλα κ λειτουργει η οικονομια της με τους ορους της προσφορας κ ζητησης, εχει τα 9/10 κατω απο το οριο της φτωχειας κ 400 νεκρους την ημερα απο την πεινα κ την εξαθλιωση!!!!!!!
Υ. Γ. Πρωτη φορα ειπα να σχολιασω εδω μεσα κ πραγματικα το απολαυσα... Ντενεκεδες θα παραμενετε φασισταρια χωρις επιχειρηματα κ περιεχομενο!! Α, κοιτα μην προσπαθησεις να ξανααπαντησεις με δικαιολογιες του στυλ:" ειναι ενα διαστημοπλιο στη σκοτεινη πλευρα της σεληνης κ περιμενει να επιτεθει στη γη..." Γκεγκε;;; Αντε, τωρα εξω να παιξεις κ σταματα να ηδονιζεσαι εδω μεσα ανωμαλε βιτσιοζε..........

Ανώνυμος είπε...

λοιπον συντροφε οταν απο οτι ακους και οτι βλεπεις απο τα ΜΜΕ αυτο που καταλαβαινεις ειναι οτι γινεται ρατσιστικη προπαγαντα τοτε η καθυστερημενος εισαι η πολυ μα παρα πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ καταλαβαινεις οτι στους "παραδεισους"που αναφερεσαι εχουν κλειστα συνορα για τους πολιτες τους προκειμενου αυτοι να μην διαφυγουν. Μια επισκεψη θα σε εκανε να καταλαβεις .Για τους προσφυγες σου απαντησα νωριτερα και δεν μου εξηγεις αφου εδω τους εκμεταλλευονται γιατι δεν πανε στις χωρες "παραδεισους" που λες εσυ η σε ομοθρησκες η σε ομοπολιτισμικες αλλα επιμενουν να εισρεουν κατα εκατομμυρια στην χωρα μας.Την απαντηση στην εδωσα στα προηγουμενα 11,16.Τον κινδυνο να εξισλαμισθει η χωρα ουτε τον ανεφερες αλλα ξεχασα συντροφε εσενα σε ενδιαφερει μονο η επικρατηση του κουμμουνισμου,εκει δεν υπαρχει εκμεταλευση και απολυταρχισμος ΥΓ.το αγριο σεχ μαλλον το ειχες ξεκινησει με αλλον γιατι εγω μονο τις δυο τελευταιες απαντησεις εχω δωσει προσεχε μονο απο το πολυ σεξ μην σε πονεσει στο τελος ο κολος σου.Ανωμαλο αγορι......

Ανώνυμος είπε...

Ετσι, σιγα σιγα να συμαζευεσαι τζιτζιφιογκο... Χαιρομαι καταρχην που πλεον αποδεχθηκες την εννοια του προσφυγα κ " ξεχασες" την μισανθρωπη λαθροεισβολεις κ αλλες τετοιες κλαπαρχιδιες.
Για να τα αλλα ημουν πολυ αναλυτικος- που δεν αξιζε στην " κουβεντα μας" γιατι ειναι τεραστιο το χασμα των γνωσεων κ αποδειχθηκε περιτρανα... ( για παραδειγμα ακομα δεν μπορεις να δεις πως οι εντονες κ μαζικες εισροες ειναι καθαρα αποτελεσμα της εκκρυθμης καταστασης που συμβαινει στις χωρες του). Δες σε παγκοσμιο επιπεδο πως εκτοπιζονται οι πληθυσμοι οταν υπαρχει βια, πολεμικες συρραξεις, εξαθλιωση, θεησκευτικος φονταμελισμος. Δεν υπαρχει κανενα σχεδιο εξισλαμισμου- υπαρχει σχεδιο εκμεταλευσης- υποτελειας ολων των " απο κατω" απο τους " απο πανω". Τι στο διαολο δεν καταλαβαινεις;;; Τοσο μπουφος εισαι...
Υ. Γ. Δεν ειμαι κουμουνιστης ουτε κατα διανοια. Ποσο στενομυαλος κ προκατελημενος ομως μπορει να εισαι. Εισαι μυρωδιας πολιτικα κ δεν εχεις κανενα περιθωριο εξελιξης... Ασχολησου με τα κοιλιακους του Σακη κ τα κωλομερια της Τζουλιας οπως εκανες μεχρι προτινος οψιμε χαζοβλακα! Οταν βγαζεις την κωλοτρυπιδα σου φωτογραφιες στο ιντερνετ μπας κ βρεθει κανενας χριστιανος να σε μπουκωσει, το κωλο σου με Ω Μ Ε Γ Α, Λελο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο προηγουμενος!!! Τετοιο ρεζιλικη ειχα καιρο να δω...
Απλα να συμπληρωσω πως αυτα για τα συνορα ειναι κουραφεξαλα. Απειρα περιστατικα με τους "ενδοξους" κ "περυφανους" αστυνομικους κ ουκαδες λιμενικους να πρωταγωνιστουν στα κυκλωματα παρανομης μεταφορας!!!!
Οι εθνικοφρωνες ειναι οι μεγαλυτεροι ραγιαδες της Ελλαδας!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε βλακα 10.06 ακομα δεν εχεις ακουσει για το Δουβλινο 2;;; Δεν ξερεις οτι Ελλαδα ειναι η μεγαλυτερη πυλη εισοδου;;; Ξεχνας τους χιλιαδες νεκρους που χανονται καθημερινα μονο κ μονο στο ονειρο για μια καλυτερη ζωη επειδη το ελληνικο κεφαλαιο σε αγαστη συνεργασια με το παγκοσμιο εχουν στρατοπεδευσει κατοχικα στις χωρες τους;;; Δεν εμαθες απο τη δικια μας ιστορια της προσφυγιας, του ξενητεμου κ της μεταναστευσης;;; Δεν μπορεις να καταλαβεις πως η αναγκη για επιβιωση ειναι ανυπερβλητη κ ακαταμαχητη κ πως οσο οι λαοι σφαζονται τοσο θα δημιουργουνται κυματα εκτοπισμενων κ εξαθλιωμενων.
Οχι στα συνορα κ στις αρρωστημενες εξουσιολαγνες κυβερνησεις. Οχι στους πολεμους του κεφαλαιου , του θρησκευτικου φανατισμου κ της εθνικιστικης φρενιτιδας.
Ναι στο δικαιωμα στην αξιοπρεπεια , στη ζωη χωρις εξουσιαστικες δομες κ εκμεταλευση , ναι στη αλληλεγγυη των λαων κ στην προοπτικη της σοσιαλιστικης επαναστασης!!!!!

Ανώνυμος είπε...

α ρε κοτοιδαρες σε κατι τετοιους μαλακες σαν και εσας στηριχθηκε και η ρωσικη "επανασταση" και ειδαμε που κατεληξε αλκοολικοι και δυστυχισμενοι αντρες και πουτανες γυναικες.Οσο για τους λαθραιους ο καθενας πληρωνει (αλλοι τα πληρωνουν) απο 3000 εως 8000 δολαρια για να ερθουν την στιγμη που με αυτα τα χρηματα θα ζουσαν ανετα στην χωρα τους η σε καποιες γειτονικες.ξυπνατε ρε χρησιμοποιουν την μαλακια σας για να τους φερνουν εδω.

Ανώνυμος είπε...

βρηκαν οι γυφτοι την γενια τους κι αναγαλιασε η καρδια τους

Ανώνυμος είπε...

Το ξερεις καλα το κασε βλεπω σαν καλος ανθρωπος του υποκοσμου... Ξεχασες να αναφερεις μονο πως δουλευουνε σαν σκλαβοι στον καθε καπιταλα φεουδαρχη Ελληναρα για να αποπληρωσουν τα γαμωκυκλωματα σας!!
Αλλα ανιστορητε που να διδαχθεις απο την δικια μας ιστορια, οταν εμεις περναμε τον δρομο της ξενιτιας κ οι τοτε δουλεμποροι( κατι μουνοσκυλα σαν κ εσενα) καναν τα ιδια κ χειροτερα. Βλ. πρακτοριο αφοι Κοντονη( απο τα μεγαλυτερα της Ελλαδας), πρακτοριο Αλεξιαδη κ πολλα αλλα τσουτσεκια!! " «Πόσα περιστατικά Ελλήνων λαθρομεταναστών δεν μας είναι γνωστά. Χιλιάδες άνθρωποι γυμνητεύουν, πεινούν περιφερόμενοι εις τον Καναδάν ή την Αργεντινήν όπου έχουν αποσταλή πλανηθέντες παρά των πρακτόρων αυτών οι οποίοι εφρόντισαν να πείσουν τούτους ότι η Γη της Επαγγελίας είναι εκεί και ότι τα δολάρια τους αναμένουν εις τας προκυμαίας. [...] Με ατμόπλοιον επέστρεψαν προ ημερών 17 λαθρομετανάσται. Ούτοι κατήγγειλαν ότι εξαπατήθησαν ενταύθα υπό διαφόρων πρακτόρων, ότι τους πήραν και την τελευταίαν πεντάραν και ότι εις τα αμερικανικά εδάφη αντί χρυσού εύρον την πείναν και την απόγνωσιν... "Φωνάχτε σε όλο τον κόσμο", κατέθεσαν ούτοι. "Γράφτε στις εφημερίδες να μη φεύγη κανείς για εκεί! Τι τραβήξαμε δεν λέγεται. Φυλακή, πείνα, θάνατος, κακομοιριά". Μόλις αποβιβασθούν εις τον Καναδάν ή την Αργεντινήν τους περικυκλώνουν διάφορα πρόσωπα και τους υπόσχονται ότι θα τους εισαγάγουν εις το έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών [αλλά] κατόπιν πολλών περιπετειών τους εγκαταλείπουν πειναλέους και ρακένδυτους». Το δημοσίευμα αναφέρεται και στη σύλληψη όσων οργάνωσαν το ταξίδι των μεταναστών (οι «δουλέμποροι» που θα λέγαμε σήμερα)."Ολοι Ελληνες φυσικά. Το παραπανω δημοσιευμα ειναι ενδεικτικο κ αντιπροσωπευτικο της καταστασης που βιωσαν οι περηφανοι παππουδες μας μονο κ μονο για να επιβιωσουν κ να ταισουν τα παιδια τους, που εσυ κ του συναφιου σου δεν σεβεσαι κ εκτιμας.
Αυτος ειναι ο περηφανος Ελληνισμος- της βιοπαλης,της ντομπροσυνης, της λεβεντιας!! Κ οχι τα μοναρχοφασιστικα κατακαθια που κυβερνουσαν εκεινα τα χρονια της ξενιτιας τη χωρα(μαλλον ετσι εξηγειται ο θαυμασμος σου στην τσαρικη σου Ρωσια κ η απεχθεια σου στην "Οκτωβριανη Επανασταση"...)
Εχθροι του ελληνικου λαου κ της ιστοριας του θα ειστε μια ζωη γαμημενοι δοσιλογοι......

Ανώνυμος είπε...

εχεις πολυ μισος μεσα σου και αυτο σου παραμορφωνει το μυαλο πιστευω πως θελεις βοηθεια.Μιλας για διαφορετικα πραγματα,καληνυχτα συντροφε.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα!!Εσυ ξερνας μισος ρατσιστικο κ τσουζεσαι οταν στερευεις απο επιχειρηματα... Τωρα εαν δεν μπορεις να συνδυασεις στο βοθρο που εχεις στο κεφαλι σου ,ολα αυτα που ανεφερα κ να κατανοησεις πως οι αποψεις σου ειναι κενοδοξες ξεχνα τη κουβεντα μας κ βαλε τερμα Παντελιδη!!! Ααα,που εισαι κονιορδε, ο φασισμος, ο ναζισμος, ο εθνικισμος δεν ειναι-ουτε περιεχουν ιδεολογια. Ειναι σοβαροτατης μορφης ψυχικη ασθενεια!!!!! "Βιλχελμ Ραιχ" ( απο τους μεγαλυτερους ψυχαναλυτες της ιστοριας). Δεν ξεκινας καλυτερα εσυ να πας να σε δει κανενας ειδικος......