Σάββατο, Μαρτίου 30, 2013

ΜΙΑ 25ΧΡΟΝΗ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΣΤΑ ΊΣΘΜΙΑ


Μια νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα του Σαββάτου στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ αστυνομίας και  κακοποιών στα Ίσθμια. 
Οι κακοποιοί (πιθανότατα τρία άτομα) είχαν νωρίτερα ληστέψει τον ιδιοκτήτη ταβέρνας στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην Παλαιά ΕΟ  Αθηνών-Θηβών. Αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τιμαλφή.


Προτού φύγουν από την ταβέρνα έσπασαν το τηλέφωνο του καταστήματος, ώστε να μην ειδοποιήσει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας την Αστυνομία.Διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Κόρινθο. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ειδοποίησε από το κινητό του τηλέφωνο την Αστυνομία, όπου σήμανε συναγερμός.

Ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικά της Αστυνομίας. Οι δράστες εντοπίστηκαν με το όχημα στα Ίσθμια, όπου ξεκίνησε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών. 

Η νεαρή γυναίκα κινείτο με το όχημά της στην αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου, όπου εξελισσόταν το συμβάν. Επέστρεφε από την εργασία της -δούλευε λογίστρια σε ξενοδοχείο των Ισθμίων. 

Μία από τις σφαίρες των δραστών εξοστρακίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα την άτυχη κοπέλα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου όπου στις 3 τα ξημερώματα άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται και έχουν επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι κακοποιοί θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι, έχουν βαρύ οπλισμό και επέβαιναν σε όχημα τζιπ μάρκας Subaru Forester χρώματος μαύρου με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394, το οποίο αφαίρεσαν κατά τη ληστεία στην ταβέρνα.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
30-3-2013

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ?
ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ?

Ανώνυμος είπε...

τα χρυσαύγουλα το κάνανε με το αμάξι του κασιδιάρη

νάντια

Ανώνυμος είπε...

Κατά την διάρκεια καταδίωξης ληστών από μπάτσους, εξαιτίας ανταλλαγής πυροβολισμών, μία κοπέλα 25 χρονών δολοφονήθηκε από τους μπάτσους είτε από την ηλιθιότητα τους να ξεκινήσουν μάχη διακυνδυνεύοντας τις ζωές περαστικών. Το τραγικό και συνάμα εξοργιστικό γεγονός έγινε στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο ενώ η 25χρονη περνούσε με το όχημά της από το συγκεκριμένο σημείο.
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

3:46 Δυστυχώς για σένα και τους ομοίους σου , η κοπέλα δολοφονήθηκε από Καλάσνικοφ, προφανώς κάποιου ΑΛΒΑΝΟΥ-ΛΑΘΡΟΟΡΚ δραπέτη των φυλακών.
Θα έρθει και η σειρά κάποιου συγγενικούς σας προσώπου για να βάλετε μυαλό , ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

@3:09 + @03:24 + @3:46 + @5:46

Είστε ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ και οι τέσσερεις.

"Πατάτε" πάνω στον ΑΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ μιας νεαρής κοπέλας - ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ Η ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ - για να προπαγανδίσετε τι;

Κάποιος πρώτα απ'όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ, στη συνέχεια ΈΛΛΗΝΑΣ και τέλος ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ δεν θα εγραφε αυτά που γράψατε.

ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΣΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ Α Κ Ο Μ Α ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!

γαμιέστε όλοι, είστε καλομαθημένα αρχίδια που οι μισοι την έχετε δει "αναρχικοί", οι άλλοι μισοι "χρυσαυγιτες" και κάποιοι την βρίσκετε να είστε "απολιτικ"

Τα μόνα* που υπάρχουν ειναι ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ και ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ. Εσείς είστε το δεύτερο

ΕΛΛΑΔΑ = ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ (όχι βεβαια χριστιανικου χαρακτηρα του στυλ γυρνα και το άλλο μαγουλο βέβαια...)


*εννοείται ότι για τους φασίστες αξίζει ανασκολπισμος, αλλά και αυτό όχι σαν "αναρχικη" εκδικηση, αλλά γιατί:ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ = ΝΕΟΝΑΖΙ = ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

καλά όλοι εσείς που γράφετε υπέρ της χ.α σας πληρώνουν από το κόμμα ή το κάνετε δωρεάν;;; σχολιάζετε ακόμα και σε άρθρα που δεν έχουν καμία σχέση με τη ναζιστική συμμορία,πραγματικά δεν έχω συναντήσει ούτε έναν χρυσαυγίτη στον πραγματικό κόσμο ή στο διαδίκτυο που να είναι ψυχικά υγιής.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον 7:51 ως προς---ΟΛΑ---

Ανώνυμος είπε...

την κοπελα την φαγανε οι μπατσοι,που ως γνωστον πυροβολουν σκυμμενοι κοιταζοντας τα παπουτσια τους,απο φοβο μην αρπαξουν καμια αδεσποτη και αδιαφορωντας για το που πανε οι δικες τους σφαιρες.βεβαια θα κουκουλωθει το πραγμα και θα καταληξουν πως το βλημα ηταν απο καλασνικωφκαι οχι απο μπατσικο πυροβολο.

Ανώνυμος είπε...

THN KOPEΛΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.


ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΤΕΡΑΝΕ
ΧΤΥΠΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΕ ΦΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

@ 7:51

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ,ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΒΕΒΑΙΑ.

ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΜΟΣΑΝΤ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ 3:09 ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΜΗΝ ΠΑΡΑ ΓΑΜΑΣ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καθίστε και μαλώστε μεταξύ σας ζώα και να δούμε πόσοι άλλοι θα χαθούν άδικα από τους βρωμιάρηδες τους Αλβανούς μέχρι να τους πιάσουν.

Ανώνυμος είπε...

Τι αναπηρία είναι αυτή που έχουν οι ουρακοτάγκοι με τα κεφαλαία γράμματα??! Ότι παπ-Άριοι και έτσι???
1:52 βρές καμια γίδα να γαμήσεις,
2:34 δε μπορούν να γαμάνε όλη μέρα τη μητέρα σου μόνο...
A politistos