Σάββατο, Μαρτίου 02, 2013

ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΡΑΖΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Παρότι εδώ και 20 χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα εγκόσμια, ο Αγιορείτης μοναχός Αββακούμ (και συγγραφέας του βιβλίου «Η Χρυσή Αυγή ως Δούρειος Ίππος αντιχριστιανισμού») δεν έχασε πρόσφατα την ευκαιρία να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου. 


Μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος», ο Αγιορείτης Αββακούμ χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή ναζιστοπαγανιστική οργάνωση και την προσπάθειά της να προσεγγίσει τους Έλληνες πολίτες ως «μια επιτηδευμένη προσπάθεια εξαπάτησης».

Ζητά μάλιστα από την εκκλησία να αποκηρύξει επίσημα τις πεποιθήσεις της Χρυσής Αυγής, ενώ σε άλλο σημείο δηλώνει εξοργισμένος, διότι: «Έρχονται απλοί άνθρωποι και μου λένε ότι δέχονται πιέσεις για να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή. Πιέσεις από κληρικούς. Αυτό με βγάζει από τα ρούχα μου».

Τέλος, ο μοναχός Αββακούμ διευκρινίζει ότι μονάχα «με τη διαφώτιση του λαού θα απομονωθεί το ναζιστικό ρεύμα».



Πηγή: Αγιορείτης μοναχός τα βάζει ανοιχτά με τη Χρυσή Αυγή | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/93107#ixzz2MO87RHpM
ΠΡΕΖΑ TV
2-3-2013

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!

ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ.

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΑΚΟΥ ''ΑΒΒΑΚΟΥΜ''!!!!!!

VIVA LA REVOLUTION είπε...

βλαξ ξερεις τι σημαινει Αββακουμ? χαχααχ να σου πω παπαρα ελληναρα εχεις διαβασει τον εθνικο υμνο ολοκληρο? διαβασε τον και θα βρεις ενδιαφεροντα ονοματα για σενα!!! εισαι και βλαξ εισαι και πανυβλαξ! επισης σαν κλασικο ασπονδυλο δεν εκατσες να διαβασεις τι γραφει το βιβλιο μπας και μας ελεγες τα λαθη που περιεχει και να μας διαφωτισεις με την αληθεια ωστε και μεις μην παμε χαμενοι! εσας αραγε ποιος σας πληρωνε τοσα χρονια γιατι δεν ειχε φραγκο το μαγαζακι σας! μηπως αυτοι που σας ειπαν να κανετε υπαναχωριση κυριαρχικων δικαωματων στα νησια μας? η μηπως δεν το εμαθες και αυτο? βγαλε την τσιμπλα και την μαλακια μπας και το σωσεις τελευταια στιγμη!

Ανώνυμος είπε...

12:26

ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.
ΕΣΥ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΥ ΥΜΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ ΑΝΡΧΟΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ:


''ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ
ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ

ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ
ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗ ΓΗ

ΑΠ' ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ
ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΤΑ ΙΕΡΑ

ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΡΧΙΑ
ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ''.