Σάββατο, Μαρτίου 30, 2013

Νέο χειρότερο σχέδιο Ανάν ή διχοτόμηση βλέπει για την Κύπρο η Αλ.Παπαρήγα

Προώθηση ενός νέου χειρότερου σχεδίου Ανάν ή de facto διχοτόμηση της Κύπρου διαβλέπει η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News της Κυριακής. «Το όχι της Κυπριακής Βουλής ήταν εντός των τειχών, δεν αφορούσε τα λαϊκά συμφέροντα και γι’ αυτό εξελίχθηκε σε ένα "ναι" στο αντιλαϊκό πακέτο» σημειώνει η κ. Παπαρήγα. Κατηγορεί ακόμη την κυβέρνηση ότι «αξιοποιεί την χρεοκοπία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου για να εμφανίσει την δική της πολιτική ως μονόδρομο επιβάλλοντας πιο άγρια μέτρα». Τέλος, επισημαίνει ότι το Συνέδριο του κόμματος θα απορρίψει τις απόψεις που «συγκαλυμμένα ή ανοικτά προτείνουν αφοπλισμό του ΚΚΕ». Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενω εσυ κουμουνιστοσκυλο παπαρηγα εχεις ρεαλιστικες δημοκρατικες προτασεις για εξοδο απο την κριση ε?
Αντε παρτε το κουμουνιστικο σας κουφαρι ρε σταλινοσκυλα φονιαδες συμμοριτες και φυγετε απο την ΕΛΛΑΔΑ!
Μια ζωη προδοτες της Ελλαδος!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: Οι κομμουνιστές μάς έφεραν σ’ αυτά τα χάλια!

23/03/2013 | Filed under: Διεθνή Νέα,Ροή Ειδήσεων

Ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση για την κατάσταση στην Κύπρο εξαπέλυσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η περιουσία της Εκκλησίας είναι του λαού, τη δικαιούται και όταν τη χρειάζεται είναι στη διάθεσή του.


Ο κ. Χρυσόστομος μιλώντας στο Σκάι δήλωσε ότι «η κομμουνιστική κυβέρνηση μας έφερε σε αυτά τα χάλια. Μάλλον το ήθελε για να κάνει όλους τους πλούσιους φτωχούς και το πέτυχε», τονίζοντας ότι πρέπει να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη όσοι οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το σημείο.

Επίσης αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, του ομολόγησε ότι πήγε «αδιάβαστος» στην προηγούμενη συνεδρίαση των Βρυξελλών.

KATI ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΑ.
Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ 8 ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΗΓΕ 15 ΔΙΣ!!!

ΑΥΞΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ 90% ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΙΝΕ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!!