Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2013

ΕΠΊΘΕΣΗ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΌΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΉ ΠΟΡΕΊΑ ΣΤΗΝ ΠΆΡΟ - ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ ΚΑΙ ΜΈΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ


Επεισόδια σημειώθηκαν στην Παροικία της Πάρου μετά την αντιφασιστική συγκέντρωση φορέων, συλλόγων και πολιτών του νησιού που διεξήχθη με αφορμή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που γινόταν στο νησί την ίδια ώρα σε ταβέρνα, παρουσία των βουλευτών Λαγού και Παναγιώταρου. Τρεις κλούβες με ειδικές δυνάμεις ήταν στο νησί της Πάρου, εν όψει της αντιφασιστικής συγκέντρωσης ενάντια στο ρατσισμό – το φασισμό – την ξενοφοβία. Μετά την αντιφασιστική συγκέντρωση, περίπου 300 άτομα έκαναν πορεία μέσω των στενών της Παροικιάς. Στο Κ.Υ. της Πάρου ο δήμαρχος για να ενημερωθεί για τους δυο τραυματίες...


Όταν οι διαδηλωτές πλησίαζαν στην ταβέρνα όπου γινόταν η εκδήλωση των Χρυσαυγιτών, ξεκίνησε επίθεση με δακρυγόνα, ενώ στην επιχείρηση της αστυνομίας, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, συμμετείχαν και μέλη της Χρυσής Αυγής που είχαν βγει από το χώρο της εκδήλωσης.

Οι πληροφορίες του Naxos News αναφέρουν για τη μεταφορά δυο ατόμων, ενός άντρα και μιας γυναίκας, στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Μάλιστα, όσον αφορά το τραύμα που υπέστη ο άντρας, αναφέρεται ότι είναι σοβαρό, αφού έχει σπασμένο πλευρό και έγινε συρραφή τραύματος στο κεφάλι. Συρραφή τραύματος στο κεφάλι έγινε και στην τραυματισμένη γυναίκα.

Το Κέντρο Υγείας, επισκέφθηκε για να δει τους τραυματίες ο δήμαρχος Πάρου, Στ. Βλαχογιάννης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη συγκέντρωση που προηγήθηκε στην πλατεία "Μαντώ Μαυρογένους, συμμετείχαν τουλάχιστον 400 άτομα, με μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας, ενώ σχετικό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, που συνεδρίαζε την ίδια ώρα στο Δημαρχείο, διάβασε στη συγκέντρωση ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Πάρου.

Πηγή: naxos-news.gr
- See more at: http://left.gr/news/epithesi-me-dakrygona-se-antifasistiki-poreia-stin-paro-symmeteihan-kai-meli-tis-hrysis-aygis#sthash.vc8xwHqG.dpuf  

ΠΡΕΖΑ TV
1-3-2013

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AXAXAXAXAXAXA 300 ATOMA HTAN OI XΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ 200 ΑΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.


ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ....ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

Σίγουρα γνωρίζετε τη λαϊκή παροιμία που λέει: «πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι». Αυτό έπαθαν εχθές το βράδυ οι σύντροφοι της… όλης αριστεράς (και ΚΚΕ έχω, και ΣΥΡΙΖΑ έχω, και ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ, μνημονιακούς και… αντιμνημονιακούς), στην Πάρο. Πήγαν για να… τσακίσουν τους «φασίστες» κι έφυγαν (με τα πόδια στο κεφάλι…) δαρμένοι.

Πιο συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε εκδήλωση και –ως συνήθως- οι της… όλης αριστεράς οργάνωσαν (παράνομη και αντισυνταγματική) αντισυγκέντρωση, «ενάντια στο ρατσισμό-το φασισμό-την ξενοφοβία». Κι ως είθισται, η αστυνομία –κατόπιν άνωθεν εντολών βεβαίως- συνόδευσε τους «διαμαρτυρομένους»… σούπερ δημοκράτες μέχρι τον χώρο που γινόταν η εκδήλωση κι εκεί άρχισε η… επαναστατική γυμναστική των συντρόφων, με τρέξιμο που θα ζήλευε και… ολυμπιονίκης. Κι όπως συμβαίνει πάντα, αυτοί που θα… «τσάκιζαν τους φασίστες» το ’ριξαν στην… κλάψα. Ιδού το… συγκινητικό πράγματι σχετικό δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας του (Τ) ΣΥΡΙΖΑ:

«Οι πληροφορίες αναφέρουν για τη μεταφορά δυο ατόμων, ενός άντρα και μιας γυναίκας, στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Μάλιστα, όσον αφορά το τραύμα που υπέστη ο άντρας, αναφέρεται ότι είναι σοβαρό, αφού έχει σπασμένο πλευρό και έγινε συρραφή τραύματος στο κεφάλι. Συρραφή τραύματος στο κεφάλι έγινε και στην τραυματισμένη γυναίκα. Το Κέντρο Υγείας, επισκέφθηκε για να δει τους τραυματίες ο δήμαρχος Πάρου, Στ. Βλαχογιάννης».

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ....Η ΠΑΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΕΙ ΠΟΤΕ.
ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ.

VASKOS 21 είπε...

ΩΡΑΙΟΙ ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΙΔΕΣ
COPY PASTE ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?
ΕΙΣΟΥΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.40-50 ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ,ΟΙ 25 ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΥΣ,ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΠ.
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΨΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΥΛΑΓΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.


Υ.Γ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΔΕΡΦΟ ΣΑΣ ΜΠΑΤΣΑΚΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΕ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΤΡΟΓΙΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ???????????

Ανώνυμος είπε...

15/3/2007
Συνελληφθει για εμπορια οπλων και ναρκωτικων η κορη του κου Δραγασακη.Κατά της κορης του κου Δραγασακη «έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

Συνελήφθη μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες...ενώ η Αστυνομία χαρακτηρίζει την υπόθεση από τις πιο περίεργες και σκοτεινές των τελευταίων χρόνων κάτι υπέρ του οποίου συνηγορεί και το ότι το δικαστήριο αποφάσισε η κόρη Δραγασάκη να μείνει προφυλακισμένη μέχρι τη δίκη.

Ανώνυμος είπε...

15/4/2010

Συνεληφθησαν αναρχικοι εμποροι ηρωινης.Από τα σπίτια τους, εκτός των ποσοτήτων ηρωίνης, συγκεντρώθηκαν και σχεδόν 70 χιλιάδες ευρώ, προερχόμενα από τη διακίνηση. Τσιμουδιά από όλα τα ΜΜΕ. Δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν γνώριζαν τίποτα. Οι συλληφθέντες αναρχικοί είναι οι Ζιώγας Γιώργος του Κωνσταντίνου, Αναγνωστόπουλος Μιχάλης του Σπυρίδωνα, Μαροπούλου Αλεξάνδρα του Κωνσταντίνου, Παπαζιώγα Αγγελική του Αθανασίου, Τερψιαδης Βασίλειος του Κωνσταντίνου. Βρίσκονται όλοι αυτή τη στιγμή στις φυλακές Αυλώνας Ιωαννίνων, Θήβας και Τρικάλων. Όμως το πάθος για... τα λεφτά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά και θα νικήσει.

Ανώνυμος είπε...

7/7/2010

Επτά άτομα που θεωρούνταν ύποπτοι για τους τρεις θανάτους στην τράπεζα Marfin συνελήφθησαν αλλά για 156 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Και οι επτά εντάσσονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Τους παρακολουθούσαν και τους «άκουγαν» ως ύποπτους για την δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων στο υποκατάστημα της MARFIN στις 5 Μαΐου, όπου είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις υπάλληλοι μεταξύ των οποίων και μία έγκυος γυναίκα, υποστηρίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο τους προέκυψε η μεταφορά 156 κιλών ακατέργαστης κάνναβης.

Και οι 7 συλληφθέντες, πέντε Έλληνες, ένας Γάλλος και μία Ρουμάνα, εντάσσονται από την αστυνομία στον αντιεξουσιαστικό χώρο με δύο από αυτούς να έχουν συλληφθεί για επεισόδια και καταστροφές, ενώ ένας ακόμη έχει δεκάδες προσαγωγές κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην Αθήνα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, είναι ένας 40χρονος από τη Σπάρτη, οι δύο γιοι του, ηλικίας 23 και 20 χρόνων, εκ των οποίων ο πρώτος έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε επεισόδια. Αντίστοιχη σύλληψη έχει και ο 27χρονος Γάλλος, ενώ ιδιαίτερο αστυνομικό ενδιαφέρον επιδεικνύεται για έναν 19χρονο Έλληνα, που διαμένει στον Αγ. Δημήτριο και έχει δεκάδες προσαγωγές από επεισόδια, με τους αστυνομικούς να τον θέλουν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε καταστροφικές και εμπρηστικές επιθέσεις αντιεξουσιαστικού χαρακτήρα.

Συνελήφθησαν επίσης μία 19χρονη Ελληνίδα, μία 29χρονη Ρουμάνα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη Αλβανός συνεργός τους. Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας στη Φυλή και την Αθήνα, με τους συλληφθέντες να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών όπως και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Στις 3 Ιουλίου μέλος της οργάνωσης οδηγώντας αυτοκίνητο ταξίδευσε στα Ιωάννινα και παρέλαβε 150 αυτοσχέδιες πλαστικοποιημένες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 156 κιλών, με σκοπό να τα μεταφέρει στην Αθήνα.

Το πρωί της επόμενης μέρας στη Φυλή Αττικής εντοπίστηκαν τρία ακόμη μέλη της σπείρας να κατέχουν μέσα στο αυτοκίνητο την μεγάλη ποσότητα κάνναβης. Στη κατοχή τους καθώς και σε οικίες στη Σπάρτη και στην Αθήνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης: 3.948 ευρώ, δύο αυτοκίνητα, 10 κινητά τηλέφωνα, 35 κροτίδες, μία αντιασφυξιογόνος μάσκα, 8 γάντια, μία θήκη πιστολίου και ένα μεταλλικό σφυρί. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν προχθές στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γ. Μοναστηριώτης μεταξύ των συλληφθέντων για ναρκωτικά
28 Μαρτίου 2009, 17:20


Ο γνωστός για τη δράση του αντιεξουσιαστής και αντιρρησίας συνείδησης, Γιώργος Μοναστηριώτης, είναι ένας από τους τρεις Έλληνες που φέρονται ως μεγαλέμποροι χασίς και συνελήφθησαν χθες βράδυ, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Νίκαιας.

Ο Μοναστηριώτης είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με αφορμή τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.


Πεδίο δράσης των τριών συλληφθέντων στη Νίκαια ήταν ο Πειραιάς και το Κερατσίνι, όπου διοχέτευαν μεγάλες ποσότητες ινδικής κάνναβης, με τζίρο πολλών χιλιάδων ευρώ, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε ληστείες και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Στο σπίτι-γιάφκα που χρησιμοποιούσαν οι 32χρονοι στη Νίκαια, εντοπίστηκαν 3,942 κιλά κατεργασμένη κάνναβη, 2,977 κιλά ακατέργαστη κάνναβη, 36 γραμμάρια κοκαΐνη, ένα αυτόματο υποπολυβόλο ΜΡ5 Parabelum διαμετρήματος 9 mm, ένα περίστροφο μάρκας 357 magnum armenium, 355 φυσίγγια, δύο γεμιστήρες, καθώς και ένα αυτοσχέδιο όπλο αποτελούμενο από τσεκούρι και ξιφολόγχη. Επίσης, εντοπίστηκαν και περούκες, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι οι συλληφθέντες είχαν συμμετάσχει και σε ληστείες.

Σε ό,τι αφορά στο ΜΡ5, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δεν πρόκειται για όπλο που έχει κλαπεί από αστυνομικούς, κάτι που θα διαψευστεί ή θα επιβεβαιωθεί με ασφάλεια μετά τη βαλλιστική εξέταση.

Ανώνυμος είπε...

«Πήγα στην Κύπρο, μαζί με τον 29χρονο συνεργό μου, με την εντύπωση ότι θα φροντίζαμε για την μεταφορά κοκαΐνης. Είμασταν φίλοι δέκα χρόνια από τον αντιεξουσιαστικό χώρο κι εγώ στην Κύπρο είχα αναλάβει τον ρόλο του οδηγού. Εκείνο το βραδυ που έγινε η δολοφονία των πέντε ατόμων στην Αγία Νάπα, ο 29χρονος που είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, με είχε αφήσει στο αυτοκίνητο, προκειμένου -όπως μου είπε- να συναντήσει κάποιον που θα συμμετείχε στην παράδοση της κοκαΐνης. Δεν άκουσα πυροβολισμούς. Ομως τον είδα λίγη ώρα μετά να γυρνάει τρέχοντας, αναστατωμένος. Μου μίλησε για μεγάλο λάθος που έγινε. Την επόμενη ημέρα είδα στις εφημερίδες και στην τηλεόραση για την δολοφονία».

Σε αυτή την αναφορά προχωρά ο 41χρονος Ελληνας αντιεξουσιαστής που έχει συλληφθεί - το πρωί του Σαββάτου στην οδό Κρήνης στη Ν. Ιωνία - με τον 29χρονο συγκατηγορούμενό του για το μυστηριώδες πενταπλό φονικό της Κύπρου με θύματα τους φρουρούς ενός Κύπριου επιχειρηματία που σχετιζόταν με ηλεκτρονικό τζόγο.

Την ίδια ώρα οι διωκτικές αρχές φαίνεται να έχουν εντοπίσει κύπριο επιχειρηματία από την Αμμόχωστο, που θεωρείται πιθανόν να ήταν ο «εντολέας» για την εν ψυχρώ δολοφονία, ενώ αναζητούν τα χρήματα ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ που φέρεται να δόθηκαν στους πληρωμένους δολοφόνους για να διεκπεραιώσουν το «συμβόλαιο θανάτου».

Οι αξιωματικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι λόγω του «μικρού κλειστού ποινικού χώρου στην Κύπρο, τον οποίο γνωρίζει η αστυνομία του νησιού, αναζητήθηκαν πληρωμένοι δολοφόνοι από την Ελλάδα. Το ίδιο έχει συμβεί κι άλλες δύο φορές στο παρελθόν».

Ωστόσο η υπόθεση αποκτά μια ιδιαίτερα σημαντική διάσταση στην Ελλάδα αφού πλέον η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διερευνά ιδιαίτερα σοβαρά το ενδεχόμενο η εν ψυχρώ δολοφονία των πέντε σωματοφυλάκων στην Κύπρο να έχει σχέση με τις αιματηρές επιθέσεις της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».

Κι αυτό γιατί οι διασυνδέσεις ενός εκ των υπόπτων, ο τρόπος δράσης αλλά και το όπλο (με δεκάδες σφαίρες των 9μμ) που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία της Κύπρου, έχει σημαντικές ομοιότητες με τις ενέργειες ενός από τους αγνώστους που «γάζωσαν»τον αστυνομικό Νεκτάριο Σάββα και τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια, το καλοκαίρι του 2009 και του 2010.




Οι τέσσερις εξέπνευσαν επί τόπου ενώ ο πέμπτος άφησε την τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια από τα θύματα οπλοφορούσαν αλλά αιφνιδιάστηκαν και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.




Ο 41χρονος που διέμενε με συγγενείς του στη Ν. Ιωνία είχε κατηγορηθεί τρεις φορές στο παρελθόν για διακίνηση κοκαΐνης. Στις δύο πρώτες δεν είχε συγκατηγορούμενο και οι υποθέσεις για τις οποίες είχε βρεθεί κατηγορούμενος θεωρούντο «μικρού βεληνεκούς».

Ωστόσο, στις 17 Ιουλίου, είχε κατηγορηθεί μαζί με άλλα 12 άτομα για την μεταφορά 83,7 κιλών κοκαΐνης από τη Βενεζουέλα, με το ιστιοπλοικό σκάφος «Dodo» που κατέπλευσε στα Σύβοτα της Λευκάδας. Αρχηγός του κυκλώματος φερόταν 28χρονος πολιτικός μηχανικός. Τότε, στη διάρκεια αυτών των ερευνών, η ΕΛ.ΑΣ είχε ανακαλύψει δεκάδες όπλα -ανάμεσά τους και Glock- που χρησιμοποιούσε το ίδιο κύκλωμα.


Ανώνυμος είπε...




Ο 41χρονος κατηγορούμενος για το «φονικό της Νάπα», είχε μείνει στις φυλακές Κορυδαλλού, Κομοτηνής και Θεσσαλονίκης για ένα περίπου χρόνο και απηλλάγη στην δίκη, για τα ναρκωτικά της Λευκάδας, που έγινε σε πρώτο βαθμό. Είχε συνεχείς επαφές με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και δήλωνε ότι κατά καιρούς εργαζόταν ως κηπουρός, σερβιτόρος, υπάλληλος σούπερ μάρκετ. Σε πρόσφατη δίκη του είχε υποστηρίξει ότι παρακολουθούσε μαθήματα ανοικτού πανεπιστημίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι «δεν ήξερα για κανένα συμβόλαιο θανάτου στην Κύπρο. Εγώ νόμιζα ότι πρόκειται για ναρκωτικά. Μάλιστα είχα πάει στην Κύπρο για δέκα ημέρες, πριν τις εκλογές στην Ελλάδα».

Από την άλλη πλευρά ο 29χρονος είχε ενεργή δραστηριότητα στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Μάλιστα σε ηλεκτρονική του ανάρτηση, τον Μάιο του 2010, κατήγγειλε ότι «αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιτέθηκαν και τον έριξαν από τη μηχανή του». Ο ίδιος, στην ανάρτηση εξηγούσε την επίθεση εναντίον του: «επειδή ανήκω στον αναρχικό χώρο και συμμετέχω σε όλες τις κινητοποιήσεις και τους αγώνες».

Τα τελευταία χρόνια και αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είχαν διαπιστώσει ότι είχε συναντήσεις με άτομα που είχαν κατηγορηθεί τα τελευταία χρόνια για συμμετοχή σε ένοπλες οργανώσεις. Ομως, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε άλλο αποδεικτικό στοιχείο σε βάρος του. Ακόμη είχαν υπάρξει ενδείξεις συμμετοχής του σε, καταδρομικού τύπου, επιθέσεις αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας. Φαίνεται να διατηρούσε πολυετή φιλία με τον 41χρονο συγκατηγορούμενό του για την υπόθεση της Αγίας Νάπα.

Ανώνυμος είπε...

Χα χαχα χαχαχ στριμωχτηκε ο χρυσαυγίτης και άρχισε πάλι να τραγουδάει. Πολύ διασκεδάζω!
Μια ζωη με τους μπατσους. Είστε τα σκυλία των σκυλιών των αφεντικών...