Κυριακή, Μαρτίου 03, 2013

ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΟΝΑΖΙ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΤΟ 2011,ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ,ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.
ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.
---ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ---
Παιδικούς σταθμούς μόνο για παιδιά Ελλήνων σχεδιάζει να λειτουργήσει από το καλοκαίρι η Χρυσή Αυγή, μετά τα μαθήματα «πνευματικής αφύπνισης» που έχει ξεκινήσει σε παιδιά από 6 έως 10 ετών.
Το εγχείρημα έχει αναλάβει ο βουλευτής, Ηλίας Παναγιώταρος και ήδη οι νομικοί σύμβουλοι του κόμματος αναζητούν τη φόρμουλα κάτω από την οποία θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί. Οι πρώτοι δέκα θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα.


«Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουμε παιδικούς σταθμούς στο κέντρο της Αθήνας, όπου υπάρχουν και τα μεγαλύτερα προβλήματα, αφού στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς δυστυχώς προτεραιότητα έχουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών και όχι τα Ελληνόπουλα» τονίζει ο βουλευτής.

Το πρόγραμμα «Διάπλαση των παίδων» που έθεσε σε εφαρμογή η Χρυσή Αυγή έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Ακαδημαϊκοί και άλλοι ειδικοί ζητούν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας και της Εισαγγελίας εφόσον διαπιστωθεί ότι με τα μαθήματα αυτά προάγεται η μισαλλοδοξία, το φυλετικό μίσος ή προσβάλλεται η φυσιολογική ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών.

Σε κυβέρνηση, αστυνομία και ΜΜΕ στρέφει τα πυρά του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κατήχηση της Χρυσής Αυγής σε μικρά παιδιά. «Είναι ευθύνη όλων μας να μην επιτρέψουμε να δηλητηριαστούν αθώες ψυχές» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. «Είναι ευθύνη όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας να υψώσουν ένα τοίχος απέναντι στη Χρυσή Αυγή και τις παραφυάδες της» αναφέρει η ΔΗΜΑΡ.
Newsroom ΔΟΛ 
ΠΡΕΖΑ TV
3-3-2013

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουτε το κκε ουτε η χρυση αυγη ειναι νομιμα κομματα,το δε κκε δεν εχει καν παρει αδεια απο τον αρειο παγο.
Μονο η επιστροφη στον κυριο ημων ιησου χριστο θα μας σωσει.
Διαβαστε το εξαιρετικο βιβλιο του αγιορειτη μοναχου σχετικα με την αντιχριστη χρυση αυγη εδω...

http://www.eglimatikotita.gr/2013/03/blog-post_9065.html

ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,(ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ..),ΞΑΝΑΓΕΝΙΕΤΑΙ..

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Η ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ Η ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ,ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!! ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΈΣΣΕΤΑΙ ΉΜΑΡ....

Ανώνυμος είπε...

Γονεις προσεξτε τα παιδια σας.Μην τα αφηνετε να πανε στα γραφεια της χρυσης αυγης γιατι θα παρουν το χαραγμα του Αντιχριστου και θα ειναι καταραμενα για την υπολοπη ζωη τους.

Η χρυση αυγη ειναι σατανικο ταγμα του Αντιχριστου μασωνικο ελικοειδες φιδι απο το αυγο του φιδιου.

Ο Μιχαλολιακος υμνει τον μεγα Παν και ειναι οπαδος του σατανικου θεου Μπαφομετ...χιλιαδες χρονια εξουσιαζων τον κοσμο και που εδωσε το χρισμα στον Χιτλερ και στους Ναζι.

Γι αυτο και οι χρυσαυγιτες ζητουν να παιρνουν οι βουλευτες μισθο στρατιωτικου.
Για να ειναι οι στρατιωτικοι με τις μαυρες στολες των SS.

Για αυτο ειναι υπερ της χουντας γιατι η χουντα τοποθετηθηκε κι αυτη απο την Αμερικη που κυριαρχει ο Μπαφομετ.

Ο Μιχαλολιακος ειναι μασωνος 15ου βαθμου σατανικου ταγματος GOLDEN DAWN που δημιουργηθηκε απο τον Αλισταιρ Κρωουλι υπαρχηγο του σατανικου θεου Μπαφομετ.

Ο Μιχαλολιακος εναι εβραιοναζι υπηρετωντας ταυτοχρονα τον θεο Μπαφομετ των ΝΑΖΙ και την εβραικη σατανικη πενταλφα.Επισης ειναι υπευθυνος για την δρακονιανη εισβολη που θα γινει μεσω της- χρυσης αυγης 666- και θα οδηγησει στον Αρμαγεδδωνα ψυχων που θα κλειστουν στην δρακονιανη φυλακη ψυχων στη Σεληνη.

Γονεις προστατεψτε τα παιδια σας απο την χρυση αυγη σατανικο ελικοειδες φιδι γιατι θα γινουν το αυγο του φιδιου που θα γεννησει τα νεα φιδια προς εξουσιασμο του πλανητη.

Αν ο ελληνικός λαός είναι τόσο ηλίθιος ώστε διώχνοντας του κλέφτες και τους απατεώνες αντί να βάλει έντιμους καθαρούς πολιτικούς όπως ο Aλεξης Τσιπρας στη βουλή, να πάει αυτός ο λαός και σχηματίσει κρίσιμη μάζα από αυτά τα εγκληματικά προβοκατόρικα άτομα της Χρυσής Αυγής, ως κρίσιμη μάζα στημένης υποδοχής του ψευδοπαλαιολόγου δραγάζη «Αντίχριστου» προβοκάτορα της «Αυτοκρατορίας Κων/πόλεως 666», αν είναι τόσο ηλίθιος και αποβλακωμένος - σεληνιασμένος αυτός ο λαός ας πάει να το κάνει, για να καταστραφεί τελείως η Ελλάδα αλλά και ο υπόλοιπος πλανήτης (πλην Κινας +Κορέας) με υπαιτιότητα των Ελλήνων κιόλας οι οποίοι θα χρεωθούν την ανάφλεξη του τελικού Αρμαγεδδώνα, όπως χρεώθηκαν και οι Γερμανοί την ανάφλεξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ακολουθώντας αντίστοιχες θεοσοφικές ναζιστικές αντιστοές της εποχής όπως η Golden Morgerote, Τhule, Vril, Ahnenerbe και λοιπά δρακονιανά όργανα - υποκαταστήματα της Α.Ο.Α. Λονδίνου και της HONG Κίνας και των δρακονιανών Σελήνης.

Ανώνυμος είπε...

Μονο ο Μπαφομετ θα μας σωσει,δε βλεπω αλλη λυση.

Ανώνυμος είπε...

δεν υπηρξε κρυφο σχολειο .φτανει με την ιστορια αυτοεκτιμησης που διδασκουν οι "νικητες"

Ανώνυμος είπε...

Ο 4,50μμ ΤΙ ΠΙΝΕΙ??!

SKANDALO είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ (ΕΞΙΣΟΥ ΗΛΙΘΙΩΝ) ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ?!

ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΘΡΑΣΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΜΑΓΚΙΑ, ΜΟΝΟ ΜΑΓΚΙΑ-ΚΛΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

http://goo.gl/3UU8z

Ανώνυμος είπε...

Παντος χριστιανοπουλα μια χαρα τρεχατε ολοι μαζι στο χυτηριο και οι γαμημενοι οι παπαδες σας μια χαρα τα βρισκουν με τους ελληναρες.Λογικο αφου για τις ΜΚΟ της εκκλησιας και για την περιουσια της δεν μιλααααει κανενας .οσο για τα κρυφα σχολεια καλο το παραμυθι αλλα ο δρακος ψοφησε . επιτελους αφηστε την κλαψα ρεεε εισαστε "αντρες" πλεον . λεμε τωρα :P

Γαμω ενα λεωφορειο αγιους με τον Χριστο οσηγο και Την Παναγια εισπρακτορα γαμημενοι προσκυνητες της εξουσιας.

Και κατια κομα γιατι κοντευετε να παθετε παρακρουση . Αμα εισαστε νικητες οπως λετε εισαστε Υπαιτιοι για τα χαλια της χωρας.Σαν νικητες εισασταν πανω απο τους χαμενους.Πως μπορει τωρα να κανει κουμαντο σε μια χωρα ενας χαμενος? Μονο ενας χρυσαυγιτης θα σου απαντησει με την εξισωση 1+1=5 ...

Μαλακες κινδυνευετε να αυτοκαταστραφειτε επειδη οι οπαδοι σας ειναι ουγκανα δεν σημενει οτι ειναι και ολη η ελλαδα ετσι. Γιατι δυστιχως για εσας Μορφωη δεν ειναι η ορθογραφια αλλα το ποσο ανοιχτο μυαλο εχεις . πλεον . Αιντε σκεφτειτε επιτελους τι μαλακιες σας λενε ρρεεε σε λιγο θα ψυφισουν και για την "ενοικιαση της Ακροπολης μαλαακκεεεςςς" αλλα ξερω...ως τοτε θα σας εχουν πεισει οτι αυτο χρειαζετε η ΠΑΤΡΙΣ . Ζω για εκεινες τις ωρες αχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ξεκολα ρε με τα λεφτα απο την βουλευτικη τους μισθωση...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχ

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη ευκαιρία για τους ναζί βουλευτές!Θα τους δοθεί η δυνατότητα να μάθουν να μιλάνε!!