Πέμπτη, Μαρτίου 07, 2013

ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ,ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΓΗ-ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ #SKOURIES


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ TOY 2010 ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ,ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΦΗΜΕΡΑ ΦΡΑΓΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ...ΠΡΟΣΚΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΡΑΖΑΝ,ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΗ.

ΠΡΕΖΑ TV
7-3-2013

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε γαμιέσαι ρε πρέζα;
Η ημερομηνία πάνω δεξιά λέει Μάιος του 2010!
Όξω βλάκες.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε πρεζακια είναι παλιά του 2010, αλλά τα περιοδικά της Χ.Α που είναι του 1985 είναι καινούρια!

Ανώνυμος είπε...

Και τι έχει να κάνει ρε γελοίε;Ακόμα και σημερινή να είναι;Αν δείς άρθρο που να είναι υπέρ της Ελληνικός χρυσός και απόκρυψη του τι γίνετε εκεί τότε να μας πείς ότι ξεπουληθήκανε.Αν έχεις εφημερίδα ή ραδιόφωνο και σου δώσουνε διαφήμιση τη βάζεις ότι και να είναι (εφόσων είναι νόμιμη),αν υποστηρίζεις τα λεγόμενα της διαφήμισεις ενώ υποστήριζες άλλα είναι το πρόβλημα,γκεγκε;Όσο για εσένα 5:59 άλλο διαφήμιση σε εφημερίδα και άλλο ιδεολογικός χιτλερικοχουντικός προσανατολισμός με άρθρο που αναλύει τη γραμμή του κόμματος...

Ανώνυμος είπε...

μαλακα πρεζα ολο πουστιες κανεις πουστηδες στην ψυχη και το σωμα σαν ολους τους συριζαιους.

Ανώνυμος είπε...

Ε!!! λίγο τα ταξιδάκια στο Αμέρικα με χρηματάκια του soros , λίγο αγκαλιές και φιλάκια με Καραμανλή και Μητσοτάκη, λίγο χρυσό, λίγο θάλασσα και το αγόρι του.

Ανώνυμος είπε...

Λίγο η υποστήριξη στη ελληνικός χρυσός,λίγο η υποστήριξη στους εφοπλιστές,λίγο η παραχώρηση της αγροτικής στους ιδιώτες τραπεζίτες,λίγο η υποκλίσεις του μιχαλολιάκου στην μπακογιάννη,λίγο τα κολλητιλίκια με τα ματ,λίγο χούντα και πολύ ναζισμός με ηλιθιότητα...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό έγινε παλαιότερα που πολλοί δεν είχαν συνειδητοποιήσει τι εστί χρυσός.Εδώ η εφημερίδα των συντακτών πριν λίγες μέρες έβαλε την διαφήμιση των εργαζομένων.Ναι έχουν ανάγκη από χρήματα,αλλά με ενόχλησαν οι τεευταίες διαφημίσεις όχι οι παλιές.Οι ηλίθιοι της νδ,πάλι πάνε να καλύψουν τα σκατά τους ,ρίχνοντας λάσπη στους άλλους.Τι περιμένεις από φασίστες που πουλάνε την χώρα,μόνο με τέτοια θα ψήσουν τους ηλίθιους που τους ψηφίζουν.Περιμένετε ....ανάπτυξη....των εταιριών και εξαθλίωση του λαού.

Ανώνυμος είπε...

να κανω μια ερωτηση
τωρα που ο σορος θα στειλει καμποσους τονους πετρελαιο τσαμπα σε σχολεια,νοσοκομεια,δημοσια κτηρια στην θεσαλονικη, σε ελληνες,θα ειναι παλι κακος ανθελληνας?

Γιατι απολογηστε για την αυγη δεν μπορω να καταλαβω.Ειστε συριζαιοι?Ειστε αρθρογραφοι στην αυγη?
Για πες μου εσυ ρε φασιστοαπλυτε που εισαι μελος της χρυσαυγουλιτσας για το 1985 και τον χιτλερ?

Ανώνυμος είπε...

Η εφημερίδα του Τσίπρα τα παίρνει από αυτούς που αγοράζουν ότι ξεπουλάει η ΝΔ.Και ακόμα να ανοίξουν τα μάτια τους μερικοί.

Ανώνυμος είπε...

8:25 Ο soros τώρα που θα στείλει και πετρέλαιο στην Θεσσαλονίκη , μέγας φιλέλλην, αφού χρηματοδοτεί και το indymedia, τις ΜΚΟ του ανταρciα-συριζα και τον τσίπρα, τι να πούμε εμείς οι Χρυσαυγίτες....ΘΕΟΣΣΣΣΣ.

SKANDALO είπε...

Ας τα τσεπώσει η οποιαδήποτε εφημερίδα από την 'Ελληνικός Χρυσός' του εθνικού εργολάβου-νταβατζή Μπόμπολα. Αρκεί ΟΛΑ τα άρθρα-αφιερώματα που φιλοξενεί για τις Σκουριές να είναι αρνητικά για El Dorado Gold και υπέρ των κατοίκων.

Να πληρώνει ο Μπόμπολας για να τον ξεμπροστιάζουν...

Ανώνυμος είπε...

Ti na peis ki esy SCANDALO afou mas ta tarxate sto xilo stin Kriti kai afou mas sapisate stin diki tou kassidiari tora na min vgalete kai kanena euro apo ton mpompola na agorasete kamia fasolada gia na maw klanete ta ARXIDIA