Πέμπτη, Απριλίου 25, 2013

31 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ


Χθες ολοκληρώθηκε η δίκη, στα πλαίσια του αυτοφώρου, με κατηγορούμενο μέλος της Χ.Α που είχε μηνύσει πριν από 10 ημέρες ο γνωστός συνδικαλιστής και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ κ. Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, για απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.


Το μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κατά facebook "Αναστάσιος Έλλην", είχε τηλεφωνήσει στις 11 Απριλίου και ώρα 22.08 στο κινητό τηλέφωνο του Καραγεωργόπουλου και είχε απειλήσει ότι θα προκαλέσει σωματικές βλάβες στην οικογένειά του (σύζυγο και παιδιά).

Μάλιστα ο "Αναστάσιος Έλλην", στην προσπάθεια του να τρομοκρατήσει περισσότερο τον συνδικαλιστή, δήλωσε ότι ελέγχει τα σώματα ασφαλείας, καθώς ο ίδιος είναι "πράκτορας της ΕΥΠ".
Ο Καραγεωργόπουλος κινήθηκε άμεσα δια της νομικής οδού, υποβάλλοντας μήνυση κατά του "Αναστάσιου Έλλην" και η τύχη τον ευνόησε, διότι την επόμενη ημέρα ο "ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της ΕΥΠ" συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, κατόπιν καταγγελίας, φέροντας πάνω του πλαστή ταυτότητα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Ο "Αναστάσιος Έλλην" οδηγήθηκε ενώπιον του Τριμελλούς Πλημελειοδικείου Πατρών και ενώ του δόθηκε προθεσμία μιας εβδομάδας για να προσκομίσει "στοιχεία" που θα αποδείκνυαν ότι προκλήθηκε (με αδιευκρίνιστο τρόπο) από τον Καραγεωργόπουλο, εν τούτοις εμφανίσθηκε στο ακροατήριο χθες, χωρίς στοιχεία, δηλώνοντας ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής και οπαδός του δικτάκτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου.
Το Δικαστήριο αποφάνθηκε την ενοχή του κατηγορουμένου και του επέβαλε ποινή 31 μηνών φυλάκισης(21 συμψηφιστικά), ενώ η υποβολή έφεσης είχε ανασταλτικό χαρακτήρα.

Πάντως απ' ότι πληροφορούμαστε, ο "Αναστάσιος Έλλην", δεν φαίνεται να έχει συναιτιστεί και εξακολουθεί να γράφει δυσφημιστικά σχολιάκια εις βάρος του Καραγεωργόπουλου στο facebook, με τον δεύτερο να προετοιμάζεται για νέα υποβολή μήνυσης και αγωγής για αποζημίωση εις βάρος του.


Πηγή: pelop.gr ΠΡΕΖΑ TV
25-4-2013

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσο+Λο στο χρυσαυγίτη..Μυαλό δεν πρόκειται να βάλει,αλλά τουλάχιστον θα μείνει η απόλαυση

Ανώνυμος είπε...

πρεζονι ειμαι χρυσαυγιτης γιατι το γραφω στο μπουρδελο μπλογκ σου


α ξεχασα ειμαι και εσωγηινος

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟ+ΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΚ-ΛΗΣΤΕΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΣΟ+ΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Αναστάσιος Έλλην το ψευδώνυμο, αλλά δεν έπιασα το ονοματεπώνυμο του. Γιατί δεν το δημοσιοποιείτε να ξεμπροστιαστεί ο φασιστάκος;

Ανώνυμος είπε...

@ 8:09

Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΝΑΡΧΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Είστε όλοι τόσο μα τόσο ΑΦΕΛΕΙΣ και ΒΛΑΚΕΣ....Είστε νέοι άνθρωποι ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ και ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΝ....Η ανεργία η πραγματική πάνω από 50%.....

Από του χρόνου, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, και ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ και αν ακόμα δεν έχετε εισόδημα, θα φοφρολογηθείτε π.χ. για κανα αμάξι ή μηχανάκι που ίσως έχετε...Τώρα όσοι μένετε κάτω από δικό σας κεραμίδι, και άνεργοι όλοι στην οικογένεια να είστε..πάλι θα φορολογηθείτε...

ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ Κ Υ Ρ Ι Ο Λ Ε Κ Τ Ι Κ Α..


Και όμως, επιμένετε ακόμα να "μάχεστε" για "το κόμμα", τη "χρυση αυγή", την "αναρχία".....

την ίδια ώρα που τα σκουλήκια που θα τραφούν από τα πτώματά σας γεννιούνται μέσα στο χώμα...

Αλλωτε θα έκλεινα γράφοντας κάτι σαν "ξυπνείστε"...όμως ακόμα και η φάση που ο Έλληνας προλάβαινε να ξυπνήσει πέρασε....ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ, απλά δεν το έχετε καταλάβει, όπως φρόντισαν να μην το καταλάβετε όλοι αυτοί οι μιεθωτοί δολιοφθορελις, αριστεροι, δεξιοι, χρυσαυγιτες, αναρχικοι κ.τ.λ. που τόσα χρόνια δουλεύανε στην Ελλάδα...

Τώρα θα κλείσω λοιπόν όπως το επιβάλει η περίσταση:

Αιωνίας σας η μνήμη ΚΟΡΟΪΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.(ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΛΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΝ ΚΥΠΑΤΖΗ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ)
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΡΕ ΝΕΟΝΑΖΙΔΙ?ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 12.19 τα έσπασες! Αυτό ακριβώς!