Τετάρτη, Απριλίου 17, 2013

5 ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ- ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ


ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΣ
Του ΣΤΡΑΤΗ ΜΠΑΛΑΣΚΑ
Κοιμούνται στην προβλήτα του λιμανιού της Μυτιλήνης, σχεδόν 100 μέτρα από την είσοδο του Λιμεναρχείου, αλλά και στη σκάλα του περιπολικού σκάφους.
 Παρακαλούν μέρες τώρα. «Εδώ είμαστε...» λένε με μια φωνή και οι πέντε. Ο νόμος όμως δεν ενεργοποιείται. Η παρέα αυτή των παράνομων Αφγανών μεταναστών δεν συλλαμβάνεται. Για το κράτος μας είναι... «εικονική πραγματικότητα»
Ο νόμος ορίζει ότι από τη στιγμή που κάποιος συλλαμβάνεται να έχει μπει παράνομα στη χώρα, καταγράφεται και στη συνέχεια ελευθερώνεται εφοδιασμένος με ένα ροζ χαρτάκι. Το περιπόθητο «paper» με το οποίο μπορούν για λίγες μέρες να ανασάνουν και να προετοιμάσουν το επόμενο βήμα για το ταξίδι τους προς κάποια ευρωπαϊκή χώρα.


Επειδή όμως δεν έχουν πού να τους βάλουν και έως ότου απελευθερωθούν κάποιες θέσεις κράτησης στα αστυνομικά κρατητήρια, οι Αφγανοί αυτοί «δεν υπάρχουν»! Και δεν υπάρχουν εδώ και 25 μέρες. «Πήγαμε στην Αστυνομία», λέει ο Ρεπάνι, ένας από τους πέντε της παρέας. «Από εκεί μας έστειλαν στο Λιμεναρχείο. Μας ξαναέστειλαν πίσω και ξανά στο λιμάνι. Σαν να μη μας βλέπουν κάνουν», λέει.

Την ίδια ώρα, λίγα μέτρα παραπέρα άλλοι 50 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Συρία, το Αφγανιστάν, τη Σομαλία και από αλλού ζουν μέσα στον περιφραγμένο χώρο του λιμανιού φρουρούμενοι. Αυτοί ναι μεν φρουρούνται, αλλά «δεν υπάρχουν».

Σκεπασμένοι με κουβέρτες, χαρτόνια που φέρνει ο αέρας ακόμα και πλαστικές σκισμένες βάρκες, «λάφυρα» των διωκτικών αρχών από προηγούμενες συλλήψεις, ζουν τις τελευταίες δύο μέρες υπό φύλαξη αλλά και αυτοί χωρίς να υπάρχουν.

Ανθρωποι που δραστηριοποιούνται εθελοντικά στην υποδοχή μεταναστών, καταγγέλλουν ότι η Αστυνομία απλώς κωλυσιεργεί. Δεν εκδίδει το έγγραφο προσωρινής παραμονής των φυγάδων. Το Λιμενικό Σώμα με τη σειρά του δεν μπορεί να προχωρήσει σε συλλήψεις αφού δεν διαθέτει κρατητήρια!

Κάπως έτσι οι Αρχές επαναπαύονται στους εθελοντές, οι οποίοι αποφάσισαν να μη δεχτούν άλλους φιλοξενούμενους στις πρώην κατασκηνώσεις του ΠΙΚΠΑ.

ENET.GR
ΠΡΕΖΑ TV
17-4-2013

20 σχόλια:

SHMERA είπε...

Δεν άντεξα και έβαλα τα γέλια με αυτή την είδηση
Μήπως πρέπει να βάλω τα κλάματα για την καταστροφή του Ελληνικού κράτους και σε λίγα χρόνια και του Έθνους.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ηλιθιε γελα γιατι σε λιγα χρονακια θα εισαι εσυ και η οικογενεια σου στην θεση αυτων των ανθρωπων και τοτε θα σου βγουν ξινα τα γελια μαλακα......... αλλα το ελληνικο ΚΡΑΤΟΣ να ναι καλα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

16/4/2013

Πακιστανός βίασε 16χρονη με νοητική υστέρηση και την ξυλοκόπησε!

Να τρέξει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΑΝΤΑΡ-CIA,η ΔΗΜΑΡ ,το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ να του.... βρουν δικηγόρο!

Οργή έχει προκαλέσει η άγρια κακοποίηση μιας 16χρονης κοπέλας με νοητική υστέρηση από ένα Πακιστανό στον Άγιο Δημήτριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη είχε βγει την Δευτέρα μια βόλτα στην γειτονιά της και όταν την εντόπισε ο Πακιστανός, την ανάγκασε να πάει στο σπίτι της, όπου την βίασε και την ξυλοκόπησε άγρια. Η 16χρονη κατάφερε να ξεφύγει και σήμερα την βρήκε στον δρόμο η αστυνομία. Η νεαρή έδειξε στους αστυνομικούς το σπίτι και περιέγραψε το άτομο με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.

http://www.palo.gr/cluster/articles/astynomiko-deltio/644/?clid=7659763

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΒΙΛΛΙΑ 15/4/2013

Φρικτό έγκλημα με θύμα 82χρονη, αποκαλύφθηκε το πρωί στα Βίλλια Αττικής. Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από συγγενείς της και γείτονες, μέσα στο σπίτι της στην οδό Καραϊσκάκη και σύμφωνα με την Αστυνομία έφερε τραύμα, πιθανόν από μαχαίρι, στο κεφάλι. Η είσοδος ήταν παραβιασμένη και το σπίτι αναστατωμένο, γι' αυτό οι αστυνομικοί αποδίδουν το έγκλημα σε ληστεία.


ΕΞΑΜΙΛΙΑ 14/4/2013

Σοκαρισμένη, αλλά και οργισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Εξαμίλια Κορινθίας από την ειδεχθή πράξη τριών κουκουλοφόρων, οι οποίοι στην προσπάθεια να ληστέψουν έναν ανυπεράσπιστο 80χρονο, έφτασαν στο σημείο να του βάλουν φωτιά.
Συγκεκριμένα, στις 02.00 τα ξημερώματα, τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του 80χρονου, του έριξαν οινόπνευμα και λάδι στα πόδια και του έβαλαν φωτιά. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, χωρίς αποτέλεσμα για την ώρα.


ΔΑΦΝΗ 13/4/ 2013

Δολοφονημένος βρέθηκε 30χρονος, μέσα στο διαμέρισμά του, στην οδό Φαίδωνος στη Δάφνη, λίγο μετά τις 3 το απόγευμα.
Ο 30χρονος ήταν δεμένος και φιμωμένος, προφανώς πέθανε από ασφυξία, ενώ ένα χρηματοκιβώτιο που είχε στο διαμέρισμα ήταν παραβιασμένο.


ΚΑΛΛΙΘΕΑ 6/4/ 2013

Έναν 85χρονο που διέμενε μόνος στο διαμέρισμά του στην οδό Αριστείδου 77 στην Καλλιθέα σκότωσαν άγνωστοι. Το θύμα βρέθηκε το πρωί με βαθύ τραύμα στο κεφάλι!
Ο 85χρονος διέμενε σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου πολυκατοικίας.


ΚΥΨΕΛΗ 4/4/ 2013

Την δολοφόνησαν την ίδια μέρα που έκανε ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα για τη σύνταξη της.
Η άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Λέσβου 20-22 στην Κυψέλη. Ο γιος της ήταν ο πρώτος που την βρήκε και έπαθε σοκ.. Η γυναίκα ήταν πεσμένη στο πάτωμα της κουζίνας, δεμένη και φιμωμένη με ταινίες, ενώ το σπίτι ήταν αναστατωμένο.
Στο συγκεκριμενο εγκλημα οι δραστες συνελληφθησαν στις 16 του μηνος και ειναι 2 Γεωργιανοι που ειχαν ζητησει μαλιστα πολιτικο ασυλο!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε 2.58 μόλις 5 άτομα ειναι ,
Δεν μπορει λίγα τετραγωνικά θα σου περισσεύουν ,
Είτε στο σαλόνι σου είτε στο διάδρομο του σπιτιού σου έστω στο μπαλκόνι σου ρε φίλε ,
Γιατι θέλω να ξερω γιατι δεν τους βόλευεις.
Ενταξη εγω δεν τους γουστάρω,ΕΣΥ?

Ανώνυμος είπε...

4:31 Εγώ είμαι άνεργος και σε 10 ημέρες απο τώρα θα είμαι και άστεγος,Έλληνας υπήκοος γέννημα θρέμα (βλέπεις και φωτό γονέων αν θές καθώς και τη πορεία του γενεολογικού μου δέντρου),θα με βολέψεις σε μια γωνίτσα στο σπίτι σου εσύ;
Ή θα πρέπει να έχω και πρόγονο συνεργάτη των γερμανών(πράγμα στο οποίο μάλλον υστερεί το σόι μου απέναντι στο δικό σου γιατί δεν είχαμε τέτοιες φιλίες) για να με εξυπηρετήσεις;

Ανώνυμος είπε...

5:10 Αν είσαι τρυφερό πόδι, σε φιλοξενώ εγώ, φέρε και την μανούλα σου μαζί, βλακάκο!

Ανώνυμος είπε...

@ 5:10

ΩΣΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΧΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΠΕΤΑΞΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΒΙΛΛΑ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΝΕ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

4:28 μ.μ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΕΝΑ 20ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΑ.Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝΚ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΣ.

4:29 μ.μ. ΑΠΟ ΤΑ 5 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ(ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΟΥ).ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ(ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ).ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?


4:31 μ.μ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΣΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΓΟ,ΕΣΤΩ Κ ΕΛΛΗΝΑ...
ΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΑΝ ΓΡΑΜΜΗ Η ΚΑΣΙΔΙΑΡΑ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...

6:42 μ.μ ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΦΥΡΕΡ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ(NEW DREAM) ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ( Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ ΝΤΕ...ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ.) ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

ολοι οσοι απο εσας,υποστηριζετε τους πακιστανους(ειδικα),ειστε μουνοπανα τοσο μεγαλα που κανονικα δεν επρεπε να χωρατε να βγειτε απο το μουνι της μανας σας!αλλα ειστε τοσο τεμπελχαναδες και απαιδευτοι με αποτελεσμα το μυαλο σας απο την πολλη μαλακια να εχει φυγει και να βοσκαει στα λιβαδια παρεα με τα γελαδια.εν κατακλειδι σας γαμω και σας δερνω και μην τυχον και πετυχω κανεναν απο σας ,τον γαμησα!!

Ανώνυμος είπε...

Επίτηδες δεν τους συλλαμβάνουν τους βρωμιάρηδες και καλά κάνουν.
Δέν τους γαμάς;

Ανώνυμος είπε...

7:35 μ.μ.

Κατούρα λίγο. όχι πολύ μη πλημμυρήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Kai mono poy toys blepeiw sth fotofrafia toys sixenese.

AIMA-TIMI-XRISI AYGI

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΕΤΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ(ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΧΙ"ΠΟΛΛΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ)

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ ΨΩΛΗ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ανώνυμος είπε...

6:38 σκλήρος πούτσος είμαι και όχι τρυφερό πόδι,αν είχα μανούλα βλακάκο θα έμενα σε αυτή και όχι σε εσένα.
6:42 προχώρησε η τεχνολογία,κυκλοφορούν και laptop αν δε το γνωρίζεις και επίσης υπάρχει wi-fi internet που μπαίνεις δωρέαν,επίσης περπατάμε στα 2 πόδια,μιλάμε με προτάσεις και όχι με κραυγές και δεν ζούμε πλέον σε δέντρα και σπηλίες αλλά σε πόλεις με κτίρα...Καιρός να ενημερωθείς γιαυτά νομίζω...

SHMERA είπε...

Από τα σχόλια σας που διαβάζω μπορώ να προβλέψω οτι οι μέρες τις Ελλάδας είναι λίγες ακόμα.
Πάει η μαλακία σύννεφο.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΥΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΣ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

@ 7:20

ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ

ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΚΟΓΑΜΗΣΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΕΥΡΑ ΣΥΡΙΖΑΚΟ ΜΟΥ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;;;;