Παρασκευή, Απριλίου 12, 2013

Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΝΕΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ-ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ


Ρατσιστικά σύνδρομα αρχίζουν να διακατέχουν αρκετούς Κύπριους πολίτες, φαινόμενο το οποίο εκδηλώνεται με όλο και μεγαλύτερη ένταση, καθώς η ανεργία ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, δημιουργήθηκε ως ένα μεγάλο βαθμό λόγω της αντικατάστασης Κύπριων εργατών από αλλοδαπούς, οι οποίοι θεωρούνται «φθηνό εργατικό προσωπικό».

Η οικονομική κρίση δημιούργησε ξενοφοβικά σύνδρομα σε αρκετούς Κύπριους οι οποίοι, προστέθηκαν, σε ανύποπτο χρόνο, λόγω της οικονομικής κρίσης, στο μακρύ κατάλογο των ανέργων, τη στιγμή που στη χώρα μας εργοδοτούνται χιλιάδες αλλοδαποί. 

http://www.newsit.com.cy/
  ΠΡΕΖΑ TV
12-4-2013

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κρίση τους κάνει ή ότι αφού δοκίμασαν τον κομμουνιστή Χριστόφια και τον διεθνοσιωνιστή Αναστασίου τώρα έβαλαν μυαλό ???

Ανώνυμος είπε...

Μια μικρή πληροφορία μόνο.Όποιος δήλωνε πολιτικός πρόσφυγας στην Κύπρο έπαιρνε 2.000 το μήνα επίδομα από το κράτος και προσαυξήσεις αν είχε και παιδιά.Δηλαδή ένας μετανάστης στην Κύπρο που καθόταν έβγαζε παραπάνω από έναν κύπριο που δούλευε.

Ανώνυμος είπε...

ελλαδισταν καταντησε η χωρα πρωτον απο τους διορισμενους προδοτες που μας κυβερνησαν τα τελευταια 40 χρονια και δευτερον απο τους εθελοντες προδοτες αριστεροστροφης φορας που ευθυγραμιζονται πληρως με τις επιταγες της νεας ταξης περι παγκοσμοιοποιησης ανεξελεγκτης λαθρομεταναστευσης και ατιμωρησιας των εγκληματιων.

Ανώνυμος είπε...

οι 3 γλυφτες απο επανω αντεχουν ακομα με τα 400 ευρο που παιρνουν απο τα αφεντικα τους και σε συνδυασμο με τα σκατα που τους βαζει στο μυαλο ο φασιστολιακος καταντησαν ετσι....

Ανώνυμος είπε...

O ένας μαλάκας από πάνω, απόγονος των δοσίλογων ΕΑΜοβουλγάρων δείχνει το ποιόν του, Όχι για πολύ ακόμα όμως, σε λίγο θα μεταναστεύσουν στις Πατρίδες των λαθροεραστών τους.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΨΟΦΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τρεις ηλικιωμένες γυναίκες, λοιπόν, δολοφονήθηκαν αγρίως στην Παπούα Νέα Γουινέα, όταν οι ιθαγενείς που τις είχαν υπό κράτηση, τις αποκεφάλισαν, γιατί τις θεώρησαν… «μάγισσες».

Πριν από τον αποκεφαλισμό τους, οι τρεις γυναίκες υπέστησαν σκληρά βασανιστήρια επί τρεις ημέρες με μαχαίρια και τσεκούρια και στο τέλος αποκεφαλίστηκαν. Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Courier Post, η αστυνομία επιχείρησε να απελευθερώσει τις γυναίκες, αλλά το αλαλάζων πλήθος την απέτρεψε.


Η κρίση δεν σε κάνει ξενοφοβικο .
Τα κατσαρόλια που φέρνουν οι αραπηδες μαζι τους αυτα σε κάνουν ξενοφοβικο .
Τι κατσαρόλια εδω μιλάμε για καζάνια τι θα βράζουν ελέφαντες

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΤΕΡΑΝΕ
ΧΤΥΠΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΕ ΦΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

8:16 πρόσεξε μη δαγκώσεις την γλώσσα σου...δηλητηρίαση θα πάθεις !!!

Ανώνυμος είπε...

10:09

πολύ καυλιάρα η μάνα σου ρε πούστη

ΥΓ: η IP σου μόλις καταγράφηκε. welcome to the list

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΤΑΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ.

ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΤΗΤΕΣ ΑΣΥΛΟΥ ΜΕ 3-5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΠΑΡΕΙΧΑΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΙ ΞΕΝΟΥΣ ΑΣ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ, ΩΡΑΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΡΩΝ.

ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΝΕ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ, ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΠΟΤΑΜΕΙΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΣΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΝΑΟΙ ΣΕ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΑ ΑΠΟΤΑΜΕΙΕΥΟΥΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

ΤΕΛΟΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ. ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΕΙΣΡΟΗΣ ΞΕΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΙΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ?

Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

2:26 Να φάτε μπόλικη φασολάδα γιατί θέλω να μυρίζει όταν θα μου κλάνετε τ΄αρχίδια!!!

Ανώνυμος είπε...

6:03

Η μαμά σου χρυσαυγίτη
βλέπει τούρκικα στο σπίτι
μπαίνω μέσα και τη φτύνω
στις βυζάρες της τη χύνω

Ανώνυμος είπε...

Ο μπαμπάς σου, εβραιομπολσεβίκο
έχει στον κώλο του , ένα βίκο
Του το χώνω πιο βαθιά
και φωνάζει από χαρά!!!

SKANDALO είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΗΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΗΧΗΣΗ...

Όσο για τις εν Ελλάδι Χρυσές χεσμένες Κοτούλες, ακόμη σας παριμένουμε να πραγματοποιήσετε - έστω μία - κατάθεση στεφάνου σε επέτειο Εθνικής Εορτής (28η Οκτωβρίου-25η Μαρτίου). Πού κρυβόσασταν ρε μαλακισμένες κοτούλες ??? Στα τοπικά μπουρδέλα σας ???

Σε λίγο θα φοβάστε και την σκιά σας...

Ανώνυμος είπε...

@ 2:26

ΡΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ Η ip ΜΟΥ ,ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

ΑΝΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ;
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΥΣΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

έχε υπομονή