Τετάρτη, Απριλίου 03, 2013

ΑΝΕΣΤΑΛΗ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ Ο Ν.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ-ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ;


Στην παραδοχή ότι ανεστάλη η υλοποίηση του προγράμματος με το οποίο εκλέχθηκε πριν λίγες βδομάδες στην προεδρία της Κύπρου προέβη ο Νίκος Αναστασιάδης κατά την ορκωμοσία των νέων υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.


«Δεν έχω αμφιβολία ότι μαζί και με τους υπόλοιπους υπουργούς θα ακολουθήσουμε μια πορεία με βάση το πρόγραμμα που είχαμε εξαγγείλει» δήλωσε ο Ν.Αναστασιάδης, σύμφωνα με το Stockwatch, προσθέτοντας:

«Μπορεί να ανεστάλη προς στιγμή η κατά γράμμα υλοποίηση του -ευτυχώς για πολύ περιορισμένο χρόνο- αλλά χωρίς αμφιβολία οι δύσκολες μέρες που έχουμε μπροστά μας απαιτούν πρώτον, συλλογικότητα και δεύτερον, συνέπεια και στη δημοσιονομική πειθαρχία και σε όλα εκείνα τα μέτρα που θα συμβάλουν το συντομότερο δυνατόν στην επανεκκίνηση της οικονομίας μας». 

Ο κ. Αναστασιάδης, που επικρίθηκε για τον μη διορισμό γυναίκας στο υπουργικό συμβούλιο, είπε σήμερα ότι «επιτέλους μπορώ να προσφωνώ και μια κυρία στο Υπουργικό Συμβούλιο -βλέπετε δεν είναι μόνο το μνημόνιο που έχουμε βελτιώσει σημαντικά, είναι και τη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Ακούμε και προσαρμοζόμαστε». 

Απευθυνόμενος στον νέο υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, ο Ν.Αναστασιάδης είπε: «Είστε εξ εκείνων που είχαμε μια στενή συνεργασία από το παρελθόν. Γνωρίζω τις γνώσεις, τις δυνατότητες και τις ικανότητες σας και δεν έχω αμφιβολία ότι θα επιτελέσετε το καθήκον σας όχι μόνο στο ακέραιο, αλλά και κατά τον καλύτερο τρόπο αναδεικνυόμενος την ίδια ώρα και αντάξιος του προκατόχου σας». 

Απευθυνόμενος προς τη νέα υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου, ανέφερε: «Αναλαμβάνετε ένα υπουργείο το οποίο οπωσδήποτε χρειάζεται μεγάλη ευαισθησία, διότι είναι ένα υπουργείο που έχει να κάνει με την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, την πολιτική που αφορά τις ευάλωτες ομάδες και την υλοποίηση των προνοιών του Μνημονίου σε πολλούς τομείς των εργασιακών σχέσεων». 
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
3-4-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: