Τρίτη, Απριλίου 02, 2013

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ


Θυμίζουμε ότι ήδη από τον περασμένο Νοέμβρη, ο βουλευτής τους Παναγιώταρος μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ζητούσε από τότε ουσιαστικά νέες επιδοτήσεις και φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές, με αντάλλαγμα δήθεν κάποιες θέσεις εργασίας για Έλληνες που κι αυτές από τον κρατικό προϋπολογισμό θα πληρωθούν, τον Έλληνα φορολογούμενο. Έλεγε χαρακτηριστικά: «(...) βλέπουμε στον προϋπολογισμό που λέτε ότι από φορολόγηση των πλοίων υπό ελληνική σημαία θα αποκομίσουμε 80 εκατ. ευρώ... ε το πιο εύκολο που θα κάνουν οι Έλληνες πλοιοκτήτες είναι να αλλάξουν τη σημαία για να γλιτώσουν τα λεφτά, αντί να βρεθεί μια χρυσή τομή κι από δυο τρεις Έλληνες που είναι μάξιμουμ σε κάθε πλήρωμα, ο καπετάνιος και ο πρώτος μηχανικός, να δοθούν κίνητρα για να είναι και οι υπόλοιποι ναύτες Έλληνες (...)».

Τάχα κόπτονται για τον Έλληνα ναυτικό ενώ δε λένε κουβέντα π.χ. για το καμποτάζ για το οποίο χρόνια αγωνίζονται οι ναυτεργάτες και έχει να κάνει ακριβώς με τη διατήρηση ελληνικού πληρώματος στα πλοία. Οι ναυτεργάτες υπερασπίζονται την ύπαρξη ελληνικού πληρώματος πρώτα και κύρια για την ασφάλεια τη δικιά τους και των επιβατών. Στα ναυάγια που έγιναν τα τελευταία χρόνια, το πλήρωμα δεν μπορούσε να συνεννοηθεί ούτε για να κατεβάσει τις βάρκες γιατί απλούστατα δε μιλάει την ίδια γλώσσα. Όμως τέτοια ζητήματα η Χρυσή Αυγή δεν αγγίζει καθώς θίγονται μονοπώλια. Μόνο υπόσχεται δυο τρεις προσλήψεις, δίνοντας με το άλλο χέρι εκατομμύρια του λαού.
Τέλος ο ίδιος ο «αρχηγός» των εν Ελλάδι νεοναζί Μιχαλολιάκος, Φλεβάρη, μέρες απεργίας των ναυτεργατών (σαν σήμερα), ερωτώμενος σε τηλεοπτικό κανάλι γιατί η οργάνωση δεν πάει στο λιμάνι να συμπαρασταθεί στους απεργούς ναυτεργάτες απάντησε: «Βγάλαμε ανακοίνωση (σ.σ. μία δυόμισι σειρών...) για το θέμα και οπωσδήποτε είμαστε στο πλευρό των απεργών, από την άλλη πλευρά όμως υπάρχει κι ένας ολόκληρος λαός που απαιτεί από το κράτος, κι αυτός (σ.σ. ο λαός) είναι το θύμα της υποθέσεως, από τη μια μεριά δηλαδή το κράτος, ένα ανήμπορο κράτος, από την άλλη οι εργατοπατέρες, δεν είναι αθώοι, έτσι; Έχουν κάνει πολλά...». Στοχοποίηση των πρωτοπόρων ναυτεργατών και επιχειρηματολογία κατευθείαν από τα υπόγεια του Μαξίμου και την Ένωση Εφοπλιστών.
902.gr
ΠΡΕΖΑ TV
2-4-2013

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΠΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.
ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΚΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Όχι εξαιρετικά ηλιθιε χρυσαυγιτη. Το προβλημα των αριστερών δεν είναι να προσληφθουν έλληνες. Αυτό είναι απαίτηση τους εδω και χρόνια. Ακόμα και οι πουλημένοι εργατοπατέρες αυτό λένε τόσα χρόνια. Το προβλημα ρε ρεζιλι των σκυλιων, είναι να πληρώνουν οι πλούσιοι τους φόρους τους. Όχι να γαμιόμαστε οι φτωχοι και να μας τα παίρουν εκβιαστικά απο παντού με κίνδυνο φυλάκισής, και οι πλουσιοι να απειλούν οτι θα βγάλουν τα λεφτα που έκλεωψαν απο τη χώρα έξω αν δεν τους γλυψουμε τον πουτσο και τα αρχιδια.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΚΡΕΤΙΝΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ?

γαμω την παναγιτσα σου κτηνος ορθιο.

ΥΓ έχει πολύ πλάκα ώρες ώρες....

SKANDALO είπε...

@9:35

Ρε μαλακισμένο αποτυχημένο αμόρφωτο Χρυσαύγουλο, τράβα να τελειώσεις πρώτα την υποχρεωτική εκπαίδευση (υπάρχουν και Σχολεία Ενηλίκων) και μετά γράψε τις παπαριές σου.

Πονάει που το PrezaTV σας ξεβρακώνει καθημερινά και έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από την μπουρδελο-σελίδα σας?

Ανώνυμος είπε...

Πάλι ρεζίλι έγινες πιτσιρικι.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η SKANDALO είπε...


Πονάει που το PrezaTV σας ξεβρακώνει καθημερινά και έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από την μπουρδελο-σελίδα σας?

10:42 μ.μ.


ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

TEΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο σχόλιο για το άρθρο θα κάνεις ρε λακέ των βιομηχάνων ή θα ασχοληθείς περαιτέρω με τον σκανδαλό

Ανώνυμος είπε...

Ηλίθιε χρυσαυγίτη 9:35, άκου πρόβατο τι σου λέει ο Αρχηγός σου και συνέχισε να γράφεις παπαριές. Κι αν ο Αρχηγός σου σου πει να σκοτώσεις τον αδερφό σου τη μάνα σου και τον πατέρα σου καμιά μέρα, εσύ να το κάνεις με περηφάνια γιατί θα στο χει διατάξει ο Αρχηγός σου. Ο ίδιος βέβαια δε θα έχει ιδιαίτερη σκοτούρα, αυτός θα είναι ήδη καβατζωμένος με άπειρα φράγκα από το βουλευτιλίκι του, της γυναίκας του και ίσως στο μέλλον και της κόρης του. Εσύ όμως εκεί. Βράχος. Θα κάνεις ό,τι σου πει ο Αρχηγός σου. Γαμώ το Χριστό σου

Ανώνυμος είπε...

Βαθιά υπόκλιση στην Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών πραγματοποίησε -εν κρυπτώ- ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, τρέχοντας να προσεγγίσει το «κακό κεφάλαιο» και κοροϊδεύοντας τις αριστερές συνιστώσες του.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ένωσης Θ. Βενιάμη και τα μέλη του προεδρείου, για τους οποίους έκρινε, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, ότι δεν έχουν στοιχειώδη πατριωτική συνείδηση. Οι εφοπλιστές είχαν ενημερώσει, νωρίτερα την Τετάρτη, τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά για τις πρωτοβουλίες τους σχετικά με τη στήριξη οικονομικά αδύναμων ομάδων.


Σε αντίθεση όμως με τη δημόσια συνάντηση με τον κ. Σαμαρά, που είχε καλέσει νωρίτερα «τον εφοπλισμό να εξετάσει τρόπους συνεισφοράς στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης», ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κρύφτηκε, φοβούμενος να καλέσει τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφους και χωρίς να εκδώσει ούτε ένα λιτό δελτίο Τύπου! Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε 21 (!) δελτία Τύπου με τίτλους όπως «Η κυβέρνηση εκτελεί συμβόλαια κοινωνικού και οικονομικού θανάτου του λαού της χώρας», αλλά απέκρυψε τη συνάντηση με τους «κακούς» εφοπλιστές! Αν μάλιστα κάποιος ανατρέξει στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, θα βρει ανακοίνωση για συνάντηση με το «προεδρείο της ΕΕΕ». Ωστόσο γρήγορα θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για την «Ενωση Ελλήνων Ερευνητών» (με αιτήματα για το υπουργείο Ανάπτυξης) και όχι για την Ενωση Εφοπλιστών. Απλώς, αμφότερες έχουν τα ίδια αρχικά.

Την ίδια πρακτική συσκότισης, που προκάλεσε οργισμένες εσωκομματικές αντιδράσεις, είχαν ακολουθήσει ο κ. Τσίπρας και το προσωπικό επιτελείο του και στις αρχές Αυγούστου, όταν φρόντισαν να μην υπάρξει φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ισραήλ Σ. Πέρες. Αυτή τη φορά τα τερτίπια των αυλικών και φίλων της ηγεσίας αναμένεται να προκαλέσουν θύελλα, αφού δεν πρόκειται για ένα μακρινό θέμα εξωτερικής πολιτικής, αλλά για την ουσία της ταξικής συνθηματολογίας του ΣΥΡΙΖΑ και για εμφανή προσπάθεια να στηθούν γέφυρες προς τον κόσμο του χρήματος και των επιχειρήσεων. Αντίθετα, μόλις λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές ο κ. Τσίπρας απειλούσε τους εφοπλιστές και έκρινε ότι δεν αξίζουν να έχουν ελληνική σημαία στα πλοία τους.

Ανώνυμος είπε...

AX ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ 2.000.000 ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΑ 300 ΕΥΡΩ .ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΦΥΓΕΙ.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΟΝΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ 1.200 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ;

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.


.............ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ...........

Ανώνυμος είπε...

Πιο ηλίθιος πεθαίνεις

"Χρυαυγίτης": η νέα λέξη για το "Ρουφιάνος"

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εξαιρετικά ηλιθιε χρυσαυγίτη, αυτο που μας λες είναι οτι επειδή στον συριζα είναι πουτάνας γιοι, δεν πειράζει που είστε και εσείς πουτάνας γιοι. Αυτή είναι η τραγικα αστεία υπερασπιστική γραμμή σου?

Εγω θέλω απάντηση πάνω σε αυτο

"Το προβλημα ρε ρεζιλι των σκυλιων, είναι να πληρώνουν οι πλούσιοι τους φόρους τους. Όχι να γαμιόμαστε οι φτωχοι και να μας τα παίρουν εκβιαστικά απο παντού με κίνδυνο φυλάκισής, και οι πλουσιοι να απειλούν οτι θα βγάλουν τα λεφτα που έκλεωψαν απο τη χώρα έξω αν δεν τους γλυψουμε τον πουτσο και τα αρχιδια."

Όσι στο τι κάνουν οι υπολοιποι πουτάνας γιοι της πολιτικής σκηνης, αλλα τι κάνουν οι δικοι σου πουτανας γιοι.

Ανώνυμος είπε...

Λαθρολάγνοι του ανταρσυα και του τσυριζα έρχονται κρεμάλες για όλους σας. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μαλιστα πολυ χαμηλή τιμη 10.31
Σκέτη ευκαιρία...

Για αλλη μια φορα κανεις τουμπεκι στα τσιμπουκια που κάνετε στους εφοπλιστές. Μίλα αν έχεις τα αρχιδια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ?
ΟΥΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιλώντας για θάλασσα, τι έγινε ρε χτες στην Κρήτη, πούτσο πάλι φάγατε καμιά 15αριά χρυσοπούτανα; Χαχαχαχαχα!!!!! Ο Στελάκης ο Βλαμάκης λέει πετάχτηκε στην θάλασσα και έκανε μπανάκι; Πόσο ρόμπα, χαχαχαχαχα! Κάποιοι άλλοι στο νοσοκομείο; Πάντως καλά την βγάλατε, αν θυμηθούμε ότι στην μάχη της Κρήτης, οι κρητικοί ξεκοίλιαζαν τα ναζιστάκια με το που έπεφταν με το αλεξίπτωτο, μια χαρά!

prezaki είπε...

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠληστες ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕΙ
ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ
ΡΕΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΠΕ
ΑΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΦΟΡΟΓΙΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ Μ@ΛΑΚΑ Χ.Α.
ΠΑΣΟΚ ΡΗΜΑΔ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΥΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ
ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι ώρες περνούν και η Επιτροπή ανθρωπινων Δικαιωμάτων του Πρεζα καθώς και ο υπόλοιπος αντιρατσιστικός κοσμος δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση «συμπαράστασης και αλληλεγγύης» στον παιδεραστή από το Μπαγκλαντές και στο «δικαίωμά» του στην παιδεραστία, και καταγγελίας της μητέρας της 6χρονης για «φασιστική νοοτροπία» και «ξενοφοβία». Γιατί αργείτε σύντροφοι;

Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

Προς Red Rabbit Hunter:

Αν έγινε αυτό που λες, εννοείται προς πρέπει να τιμωρηθεί ο δράστης.

Αλλά να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Αν αύριο γίνει ένα πέσιμο σε μαγαζί Μπαγκλαντεσιανού στην πλατεία Αττικής, άτομα σαν κι εσένα, δηλαδή είτε ηλίθια πρόβατα, είτε πληρωμένοι προπαγανδιστές των νεοναζί, θα βγουν και θα αναφέρουν το περιστατικό του βιασμού που περιγράφεις ως δικαιολογία.

Μπορείς να μας εξηγήσεις τι σχέση έχει ο ένας Μπαγκλαντεσιανός (ο βιαστής-παιδεραστής) στο νησί που έγινε το σκηνικό, με τον άλλο που έχει μαγαζί στην Αθήνα?

Αλήθεια στο ζητάω, να μας πεις ρε παιδί μου, πού ευθύνεται ο δεύτερος για την πράξη του πρώτου.

Αν δε δώσεις πειστική εξήγηση, σου ορκίζομαι ότι από άυριο για κάθε καφρίλα που κάνει ένας Χρυσαυγίτης κάπου, θα καταλήγει στο νοσοκομείο ένας άλλος Χρυσαυγίτης κάπου αλλού, ακόμα κι αν δεν έχει κάνει τίποτα παρά μόνο είναι ψηφοφόρος σας.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά όχι ηλίθιε. Δεν θέλουν ολοι αυτοι που εσύ βαφτίζεις αριστεροί την νομιμοποιήση των μεταναστων. Χρόνια φωνάζουν τα σωματεία (ακομα και οι πουλημένοι εργατοπατέρες) να μπαίνουν ελληνικά πληρώματα στα πλοια. Ότι μαλακία και να πεις, αυτό δεν αλλάζει

Εγω θέλω απάντηση σε αυτο και κανένας χρυσαυγίτης δεν βρήκε τα αρχίδια να μου απαντήσει.

"Το προβλημα ρε ρεζιλι των σκυλιων, είναι να πληρώνουν οι πλούσιοι τους φόρους τους. Όχι να γαμιόμαστε οι φτωχοι και να μας τα παίρουν εκβιαστικά απο παντού με κίνδυνο φυλάκισής, και οι πλουσιοι να απειλούν οτι θα βγάλουν τα λεφτα που έκλεωψαν απο τη χώρα έξω αν δεν τους γλυψουμε τον πουτσο και τα αρχιδια."

Ανώνυμος είπε...

min perimenis apadisi den tin exei grameni sto blokaki tou . Akoma to sizitane sti X.A ti alo 8a poune oste na min apadisoun stin erwtisi sou . Esi red hunter akoma exeis afto to onoma esi oute kokino avgo den boris na spasis 8es kai lagous aide agori mou trava kamia malakia na sou figi o kaimos.