Παρασκευή, Απριλίου 05, 2013

ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΡΟΣΑΓΑΓΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ


Απο επικοινωνία με φίλο που βρισκόταν πριν λίγο στο μοναστηράκι ενημερώθηκα οτι πριν απο περίπου 15 λεπτά έσκασαν μπάτσοι στην πλατεία και την έπεσαν σε αφρικανούς μετανάστες που έπαιζαν μουσική με τη δικαιολογία οτι δεν έχουν χαρτιά και γίνεται έρευνα ενώ ετοιμάζονται να κάνουν προσαγωγές. Ο φίλος προσπάθησε να μιλήσει με 2 μπάτσους οι οποίοι ήταν πολύ εριστικοί και μάλιστα ο ένας είπε οτι αν θέλει μπορεί να κάνει καταγγελία στο 100 (!).


Προφανώς το κράτος και οι μπάτσοι συνεχίζουν τις επιχειρίσεις του ξένιου δία μαζεύοντας όποιον βρίσουν στο δρόμο και δεν ταιριάζει στα κριτήρια τους. 
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1465075

ΠΡΕΖΑ TV
5-4-2013

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι παράλογο υπάρχει;Αν δεν έχει χαρτιά κάποιος βάση νόμου συλλαμβάνεται και αν κάποιος θέλει να κάνει καταγγελία πάει στο τμήμα ή παίρνει τηλέφωνο το 100.

Ανώνυμος είπε...

«Αδέλφια μου, δεν περιμένουμε βοήθεια από κανέναν. Τρέχετε γρήγορα να διώξουμε τους αραπάδες από τον τόπο μας πριν μας τραβήξουν σκλάβους στην Μπαρμπαριά»

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Γοης φίδιων και κοριτσιών, κυνηγός άγριων κονικλων,
Και προστάτης μαο μαο μπουμπουλε οντιντο οντιντο .

Πες τι δεν καταλαβαίνεις ,να επανέλθω


Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε μαλακες χρυσαυγουλοι!Τοοοοσα θεματα υπαρχουν μονο για τους προσφυγες ξερετε να μιλατε?Δηλαδη ποσο γελοιο ακομα θα μας προσφερετε?

10:29

Και οταν θα τους διωξετε...λεμε τωρα ουτε μυγα δεν μπορειτε να φυσηξετε τελος παντον...τι θα κανετε?θα πιασετε δουλεια στα σκουπιδια στα φαναρια στις παραλιες κλπ κλπ...Πλακα μας κανετε ρε μαλακαες? Και μετα ποιος θα σε πληρωσει ρε μπαγλαμα ο "φιλος σου" ο λευκος που θα εχει την επιχειρηση ?