Πέμπτη, Απριλίου 11, 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΘ


“Ε ναι ρε! Είμαι χρυσαυγίτης! Είμαι χρυσαυγίτης! Τρέχει κάτι;!”, αυτά ήταν τα λόγια οδηγού του ΟΑΣΘ που πριν λίγη ώρα είχε κατεβάσει δύο έγχρωμους από ασφυκτικά γεμάτο λεωφορείο της γραμμής
26, σύμφωνα με έγγραφο που κοινοποίησαν στον Συνήγορο του Πολίτη οι δικηγόροι ύστερα από καταγγελία μάρτυρος που βρέθηκε μπροστά στο συμβάν.


Σύμφωνα με το έγγραφο των δικηγόρων ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 26 που εκτελεί το δρομολόγιο, Πλατεία Ελευθερίας -  Καλλιθέα χθες το μεσημέρι, στη στάση ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ 1 και τη στιγμή που το λεωφορείο ήταν υπερπλήρες, άφησε το τιμόνι και κατέβηκε, πήγε στην πίσω πόρτα του λεωφορείου και ζήτησε από δύο έγχρωμα άτομα να κατέβουν λέγοντάς τους, όπως διαβάζουμε στην αναφορά των δικηγόρων,  “Εσείς οι δύο κάτω!”, για να συμπληρώσει μετά την έκπληξη και απορία αυτών των δύο, “Είμαι ο οδηγός και έχω το δικαίωμα να σας κάνω έλεγχο και να σας κατεβάσω κάτω γιατί δεν έχετε εισιτήρια”. 

Οι δύο έγχρωμοι κρατώντας, σύμφωνα με τη μάρτυρα, στα χέρια τους χρήματα για να βγάλουν εισιτήριο από τον αυτόματο πωλητή, είπαν “μα δεν προλάβαμε να βγάλουμε εισητήριο”, αλλά μετά την επίμονη στάση του οδηγού αποβιβάστηκαν.

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, ο οδηγός απευθύνθηκε αποκλειστικά στα δύο έγχρωμα άτομα, μη ελέγχοντας αν και οι υπόλοιποι επιβάτες του λεωφορείου είχαν εισιτήριο.

Μετά το συμβάν και όπως διαβάζουμε στην αναφορά των δικηγόρων, επικράτησε μία αναστάτωση στο λεωφορείο καθώς οι επιβάτες συζητούσαν γύρω από το συμβάν που προηγήθηκε. 

Ο οδηγός, επηρεασμένος από αυτό το κλίμα, προκάλεσε όποιον από τους επιβάτες έχει πρόβλημα με αυτό που έγινε με τους δύο έγχωμους να πάει και να του το πει, κανείς όμως δε φαίνεται να τόλμησε καθώς το παρουσιαστικό του ήταν, όπως λέγεται, αρκετά επιβλητικό και ο ίδιος μεγαλόσωμος. Στο άκουσμα ψιθύρων που έλεγαν ότι η σταση του ήταν φασιστική όμως, σταμάτησε για ακόμη μία φορά και ξέσπασε, αποκαλύπτοντας τις πολιτικές του πεποιθήσεις και επιδεικνύοντας ένα μενταγιόν που φορούσε το οποίο και έφερε το σήμα του κόμματος της Χρυσής Αυγής και συμπλήρωσε σύμφωνα με τη μάρτυρα, “Έχω και τατουάζ στο μπράτσο!”.

Ο εν λόγω οδηγός συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του μόνο αφού ένας από τους επιβάτες του είπε “Τί είναι αυτά που λες, δεν μας νοιάζουν οι πολιτικές σου πεποιθήσεις, εσένα δουλειά σου είναι να οδηγάς το λεωφορείο και να μας πας στις δουλειές μας, ξεκίνα!”.

by Ελένη Γιαννουτάκη


Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=93615:kataggelia-gia-ratsistiki-kai-proklhtiki-sumperifora-odhgou-tou-oasth&catid=94:2011-10-25-14-43-11&Itemid=134#ixzz2QActrpQf 
Seleo.gr News  

ΠΡΕΖΑ TV
11-4-2013

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τον βρήκαμε κιόλας!

Ανώνυμος είπε...

Οταν λέμε έγχρωμος τι εννοούμε ;

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΛΕΓΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΑΡΑΠΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΓΙΝΑΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

A blind man walks into a fish market and says "Good morning ladies"?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θυμάμαι φώναζαν όλοι άξιος και μπράβο στον οδηγό και δεν έχει ουδεμία επαφή το περιστατικό με τις μαλακίες που αναγράφονται. Συριζάκια καημένα που φοβηθήκατε τον σωματώδη...τρομάρα σας μαγκια κλανιά και κώλος φιλιστρίνι

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα έτυχε και οι δυο χρυσαυγιτες που στοιχειώνουν το μπλογκ να είναι απο τη θεσσαλονικη και μάλιστα να είναι και στο 26 την ώρα που έγινε το σκηνικό.Και γαμω τις προπαγάνδες κάνετε ρε χρυσαυγουλα. Γελαν και οι πέτρες....

Christina D. είπε...

Σας περιμένουν στα Χανιά ξέρετε εκεί που σας πετάξανε στην Θάλασσα ξευτιλόμαγκες φασίστες

Ανώνυμος είπε...

πριν απο 2 χρονια φωναζαν κατα της κυβερνησης, τωρα φωναζουν κατα των αλλοχρωμων, αλλοθρησκων, αλλοδαπων... χαψαν το παραμυθι της ΧΑυγης... η λαϊκη ηληθιοτητα δεν εχει ορια :)

Ανώνυμος είπε...

χρυση αυγη η μονη μας ελπιδα για το μελλον του τοπου αν δεν το καταλαβει ο κοσμος και δεχθει την λυσωδη προπαγαντα που κανουν ολοι οσοι χανουν την κουταλα και ελεγχονται απο τα μμε τοτε ειμαστε αξιοι αυτων που ετοιμαζει και ηδη εφαρμοζει η νεα ταξη για εμας.ΠΡΕΖΑ δεν ξερω τι ρολο παιζεις.

SKANDALO είπε...

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ήδη τα γραφεία και τα οχήματά σας 'ανακαινίζονται' τακτικά και οι αντιφασίστες στα ξεσκίζουν στα μπουκετίδια (σας πετάνε ακόμη και στην θάλασσα) όπου σταθείτε & όπου βρεθείτε.

Ακόμη και στις δύο Εθνικές Επετείους (28η Οκτωβρίου & 25η Μαρτίου) είσασταν κρυμμένοι σαν κατσαρίδες και ούτε καν στεφάνια δεν μπορέσατε να καταθέσετε.

Κατά τ'άλλα, ναζιστάκια, πουλήστε διαδικτυακή μαγκιά. Γιατί στους δρόμους σας γαμάμε μανάδες & πατεράδες.

Ανώνυμος είπε...

εσυ skandalo ασχολεισου ακομα με τα μπουκετιδια δεν βλεπεις οτι ο κοσμος προχωραει περα απο αυτα ποσο κομπλεχ κουβαλας μεσα σου και ποσο μαλακας εισαι απεξω σου?ψαξου με κανεναν ψυχιατρο γιατι εχεις προβλημα

Unknown είπε...

Η πραγματικοτητα ειναι οτι η πιο βρωμικη και αχρηστη γενια που εμφανιστηκε σε αυτα τα αγια χωματα ,η γενια του πολυτεχνειου ,οδευει οχι στο χρονοντουλαπο της ιστοριας ,αλλα στον βοθρο της ιστοριας.

Φαγανε 400 δις,διαλυσανε ολες τις δομες του κρατους,καταστρεψαν την εκπαιδευση,γεμισανε το δημοσιο με τεμπεληδες μαρξιστες, πρωωθησανε την αναξιοκρατια και την λαμογια,προσπαθησανε να ξεριζωσουν απο την ψυχη του Ελληνα την Εθνικη συνειδηση,γεμισανε την χωρα με 2.000.000 ισλαμικα αποβρασματα.
Πλυση εγκεφαλου μεσω ΜΜΕ-χρηματιστηριο-δανεισμος -Ολυμπιακοι-ΔΝΤ.
Ολα σχεδιασμενα απο τους υπαλληλους της Λεσχης Μπιντελμπεργκ.

Αυτα τελειωνουν οσο κι αν προσπαθειτε να κοροιδεψετε τον Ελληνικο λαο με τον δρακο του φασισμου και του ναζισμου.

Τι παραλογισμος!Να μιλανε για φασισμο και ναζισμο οι επαγγελματιες φασιστες και ναζιστες!!!

Αυτα τελειωνουν .Η χοντροκωλα και κρατικοδιαιτη αριστερα που κατελαβε τις δημοσιες υπηρεσιες , την παιδεια,τα μμε και τον δημοσιο λογο σε λιγο θα τελειωσει.Ερχομαστε...

SKANDALO είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΗ Δ., ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ: ΕΙΣΑΙ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ Ή Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ & Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ) ΣΕ ΑΝΕΘΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ???

ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ-ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ?

Ανώνυμος είπε...

μπραβο γιαννη.Δ.μαζυ σου. επιτελους Η ΕΛΛΑΔΑ αφυπνιζεται.σε λιγο δεν θα ξερουν που να κρυφτουν οι συστημικοι αριστεροφασιστες

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε και ο μαλάκας 5:52 που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα πεζά γράμματα από τα κεφαλαία και επιρποσθέτως γράφει τη λέξη 'μαζί' με ύψιλον ('μαζύ').

Καλά τα λες φίλε Skandalo. Το θέμα είναι πού τους βρίσκει η Χρυσή Αυγή όλους τους αμόρφωτους βλάκες. Σκέψου πόσο χαμηλά έχει πέσει το επίπεδο στην Ελλάδα.

Δίποδα μηδενικά...

Ανώνυμος είπε...

6.06 "ΕΠΙΡΠΟΣΘΕΤΩΣ"ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ SKANDALO NA ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΛΥΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΤΕ Υ.Γ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΛΥΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΑ ΠΕΤΑΓΕ

Ανώνυμος είπε...

Τι να λεμε ρε σεις τωρα: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΒΓΗΤΕΣ...

http://antipetroula.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3421.html

Ανώνυμος είπε...

απλυτες μουνιτσες μεχρι και ο δενδιας σας γαμαει το εκλεισε το μπουρδελο σας και τωρα θα κανετε πιατσα μαζι με τις μαυρες στην πατησιων.δεν ειναι να ασχολειτε κανενας με ανθελληνες μαλακες σαν και εσας αποβρασματα του σορος.

Ανώνυμος είπε...

12:54 μπορείς να χαίρεσαι για την ¨νίκη¨ του Δένδια...εσύ προσωπικά ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΚΟΤΟΥΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

εχεις και αρχιδια χασισωμενη αδελφη πηγαινε σε κανενα πακιστανο να σε γαμησει αφου πρωτα διαδηλωσεις μαζι του για τις ισλαμικες αξιες αλλα τι λεω αφου βρηκε ο γυφτος την γενια του αναγαλιασε η καρδια του.ΑΧΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

έχω και αρχίδια μωρή γαμιόλα, έχω και μια πούτσα που γαμάει θρασύδειλους φασίστες, σαν και σένα ρε λιγούρη!!!

αλήθεια...μπορείς να γράψεις μία πρόταση?
έχεις ακούσει τι είναι τα σημεία στίξης ?

ΤΟΥΒΛΟ Ε ΤΟΥΒΛΟ
ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΖΩΟΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ?
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ..
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΞΗ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΩΡΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ?ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.ΑΠΛΥΤΗ ΜΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΞΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΤΙ.ΑΧΑΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

αχαιε μην τον γαμας αλλο τον ορθογραφο θα τον τσουξει ο κωλος και θα πει και αλλες μαλακιες

Ανώνυμος είπε...

H ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.....ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zbGI19LmG50&bpctr=1365799600

SKANDALO είπε...

Πάλι πετάχτηκε σαν την πορδή ο νεοναζί πουτάνας γιος ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. Μάλλον τελείωσε η βάρδια της ξεκωλιάρας μανούλας του στο τοπικό μπουρδέλο της Χρυσής Αυγής.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΟ ATHENS INDYMEDIA ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟR, ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ http://gutneffntqonah7l.onion.to/.

Συστήνω ξυδάκι στις Χρυσές χεσμένες Κοτούλες... Άσχημο πράγμα οι συνεχείς ήττες. Θα συνηθίσετε... Παρηγορηθείτε με τη διαδικτυακή μαγκιά-κλανιά που πουλάτε. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΘΑΝΕΤΕ.

Unknown είπε...

ΡΕ SKANDALO ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ;