Παρασκευή, Απριλίου 12, 2013

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


«Ε, ναι ρε! Είμαι χρυσαυγίτης! Είμαι χρυσαυγίτης! Τρέχει κάτι;» Με τον τρόπο αυτό, όπως αναφέρεται σε έγγραφο-καταγγελία που στάλθηκε στη διοίκηση του ΟΑΣΘ, αντέδρασε ένας οδηγός του Οργανισμού όταν δέχθηκε παρατηρήσεις από επιβάτες για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι σε δύο επιβάτες από την Αφρική.Ο ίδιος, σύμφωνα με τη μαρτυρία μίας γυναίκας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, φέρεται να έδειξε και ένα μενταγιόν με το σύμβολο της Χρυσής Αυγής, ενώ πρόσθεσε ακόμη ότι «έχει και τατουάζ στο μπράτσο!».

Σύμφωνα με την καταγγελία που στάλθηκε και στον Συνήγορο του Πολίτη, το περιστατικό συνέβη προχθές το μεσημέρι σε λεωφορείο της γραμμής 26 και ενώ αυτό βρισκόταν στη στάση Ρήγα Φεραίου. Οπως αναφέρεται, από την πίσω πόρτα επιχείρησαν να επιβιβαστούν, μεταξύ άλλων επιβατών, και δύο μάλλον αφρικανικής καταγωγής έγχρωμα άτομα.
Μόλις έκλεισαν οι πόρτες το λεωφορείο σταμάτησε και ο οδηγός κατέβηκε και κατευθύνθηκε στην πίσω πόρτα λέγοντας στους δύο Αφρικανούς: «Εσείς οι δύο κάτω!». «Γιατί;» ρώτησε ο ένας στα Ελληνικά, ενώ ο οδηγός απάντησε με ιδιαίτερη επιθετικότητα: «Είμαι ο οδηγός και έχω το δικαίωμα να σας κάνω έλεγχο και να σας κατεβάσω κάτω γιατί δεν έχετε εισιτήρια».
«Μα, δεν προλάβαμε να βγάλουμε εισιτήριο», ήταν η απάντηση, αλλά οι δύο επιβάτες μπροστά στην επιθετική στάση του οδηγού τελικά κατέβηκαν από το λεωφορείο.
Οπως αναφέρει η μάρτυρας, ο οδηγός δεν μπορούσε να γνωρίζει αν οι συγκεκριμένοι επιβάτες επρόκειτο να εκδώσουν εισιτήρια. «Κι εγώ η ίδια δεν είχα εκδώσει εισιτήριο καθότι διαθέτω κάρτα πολλαπλών διαδρομών, αλλά ο οδηγός δεν με έλεγξε ποτέ (ούτε εμένα, ούτε κανέναν άλλον επιβάτη του λεωφορείο) για το εάν ακύρωσα ή όχι εισιτήριο, μπαίνοντας στο λεωφορείο», αναφέρει.
Ο οδηγός που άκουσε τα σχόλια των επιβατών σταμάτησε το λεωφορείο και προκάλεσε όποιον έχει πρόβλημα να πάει και να του το πει, για να συνεχίσει με εκείνα τα περί Χρυσής Αυγής, όπως προαναφέραμε.
Β. ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ
ΕΘΝΟΣ
ΠΡΕΖΑ TV
12-4-2013

29 σχόλια:

salonikara είπε...

Μέχρι τώρα κατηγορούσε ο ΟΑΣΘ τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη που ο κόσμος υποφέρει στα αστικά των συκεων τώρα αρχίζουν να κατηγορούν τους μαύρους? καλά θα κάνει ο οασθ να προσέχει γιατί δεν είναι λίγες οι παρανομίες που έχει κάνει ως τώρα και να μην ξέχνα ότι δεν είναι δικό του μαγαζί οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης. όποιο πρόβλημα και αν έχει ο συγκεκριμένος οδηγός όποια πίεση και αν υπάρχει από την εταιρεία ακόμη και αν τους χρωστάνε μισθούς στους εργαζόμενους να είναι υποχρεωμένοι να είναι πολύ προσεκτικοί προς όλους ανεξαρτήτως τους επιβάτες. πριν από μερικά χρόνια στην ίδια γραμμή οι επιβάτες λύντσαραν έναν επιθετικό οδηγό για ανάρμοστη συμπεριφορά...

Ανώνυμος είπε...

Stin xora tous kai grigora, 8eloun kai leoforia ta partalia

Ανώνυμος είπε...

Απελευθέρωση των αστικών συγκοινωνιών ΤΩΡΑ! Απο την στιγμή που πληρώνουμε κόμιστρο, δεν αποτελεί κοινωνική παροχή! Και άν αρέσει ο Ο.Α.Σ.Θ. στους χρυσαυγιτες, ας μετακινούνται αυτοί με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και ας συντηρούν αυτοί τον "οργανισμό".
Δεν θα πληρώνουμε εμείς τους τραμπούκους, που μπήκανε στον ΟΑΣΘ γλείφοντας κομματικούς όρχεις, για να φέρονται άσχημα σε εκείνους που τους συντηρούν....
LIBERAL ...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ στο 12:07, που γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες γιατί είσαι σκέτη ντροπή για τη γλώσσα σου και νούλα Έλληνας. Είχες ρε μαλακιστήρι και στο χωριό σου λεωφορείο;
Ρε ζώο, σου έκαναν τη χώρα τεταρτοκοσμική και δεν έχεις τα αρχίδια να σταθείς απέναντι στους άριους που γλύφεις την κωλοτρυπίδα τους στην αφίσα του παρανοϊκού με το κολοβό μουστάκι που έχεις. Σε αυτούς που σε γαμάνε εδώ και χρόνια και σου κάναν το κωλαράκι φινιστρίνι. Και από την μειονεξία σου μαλάκα κοιτάς να κατεβάσεις κανένα κακόμοιρο αβοήθητο για να δείξεις ότι είσαι κάτι. Γελείο υποκείμενο είσαι ένα τίποτα που σε πατάει η τρόικά όποτε γουστάρει και δεν κάνεις τίποτα γι' αυτό...
Άντε που θες να λέγεσαι και Έλληνας ξεφτιλισμένε

Ανώνυμος είπε...

Από εδώ και στο εξής τα λαθροόρκ λεωφορεία , μόνο με φορεία και συνοδούς τους λαθρολάγνους εραστές τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Eσυ στο 1:06 μ.μ. πρεπει να εισαι πολυ αποτυχημενος και να μισεις την κοινωνια για αυτο λες αυτες τις μαλακιες.στην Θεσσαλονικη δεν επιτρεπουμε τετοιου ειδους ρατζιστικα φαινομενα παρτε το χαμπαρι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ?
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ..
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και απο εκεί που οδηγός ούρλιαζε ¨ναι ρε χρυσαυγίτης είμαι, έχω και τατουάζ¨ τώρα, σαν κλασική θρασύδειλη χρυσαυγίτικη κοτάρα, τα γυρνάει και λέει στον εισαγγελέα ότι γενικώς βοηθάει τους αλλοδαπούς!!!!

ΕΝΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩ!!!!!
ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

3:53 ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

παρτους εσυ βλαχοφασιστα

Ανώνυμος είπε...

παρτους εσυ βλαχοφασιστα

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΑΡΑΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ 1,20 ΕΥΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΑΘΡΟΖΩΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ .

Ανώνυμος είπε...

Εσυ στο 6:29 μ.μ. καθυστερημενε στα λεωφορεια της θεσσαλονικης το εισιτηριο εχει 80 λεπτα απτη στιγμη που εισαι ασχετος μην μιλας ζωο.το ανεφεραν και αλλοι εμεις οι θεσσαλονικεις δεν ανεχομαστε φασιστικη συμπεριφορα απο κανεναν.

Ανώνυμος είπε...

3:56, 6:29 γιατί ουρλιάζετε?
αφού ο ίδιος ο οδηγός λέει ότι βοηθάει τους μετανάστες!
άϊντε απο δω ρε ρόμπες ξεκούμπωτες!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΑΝΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

7:44 έλα ρε φίλε μην κάνεις έτσι...μέχρι και ο δικός σας (ο οδηγός ντε) πάντα βοηθάει τους μετανάστες (το δήλωσε και ο ίδιος δημοσίως)...εσύ γιατί κάνεις έτσι!
βάλε και συ μια κυλότα, να μπορείς να μας κλάσεις τ αρχίδια πιο άνετα!!!

Ανώνυμος είπε...

κι ομως οι Χρυσαυγιτες στη Θεσσαλονικη ειναι πιο πολλοι αποσους φανταζεστε..και κατι αλλο..φασιστες και ναζι ειναι μονο οι αριστεροι...αντε γεια!

Ανώνυμος είπε...

που να τα βρεις τα αρχιδια εσυ απλυτη μουνιτσα τα μονα αρχιδια που εχεις ειναι αυτα στον κολο σου απο τον πακιστανο που σε γαμαει ανεγκεφαλε αναρχοκου=μουνι

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή δειλά πουτανάκια.Τα μάθατε;Η ηρώισσά σας,η ξανθιά πρεζού αθλήτρια,αγαπάει Τουρκία,αγωνίζεται για τη Φενέρ.Τουρκοσπέρματα,σκουρόδερμoι ναζί,πούτσα τότε-πούτσα τώρα από τους Τούρκους

Ανώνυμος είπε...

Πουτανας γιοι ελληναρες.

Ανώνυμος είπε...

ρε αγράμματε 9:05, μπορεί να είσαστε περισσότεροι απ ότι νομίζουμε....έχει πολλά λαγούμια η πόλη μας, που να σας ξετρυπώσουμε όλους!
καλά ρε ζώον, ούτε ο κώλος δεν ξέριες πως γράφεται ρε ντουβάρι?
Δεν μιλάω για τόνους, τελείες κ.τ.λ., θα σε μπερδέψω πολύ!!!!
Οι μετανάστες πλέον τα μιλάνε καλύτερα από σένα....ψευτοέλληνα!

Ανώνυμος είπε...

απο ολα οσα σου εγραψα το μονο που σε πειραξε ειναι το πως γραφεται ο κολος ε απλυτη μουνιτσα?Υ.Γ.γραφεται και με ομικρον

Ανώνυμος είπε...


H ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.....ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zbGI19LmG50&bpctr=1365799600

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ!
http://www.youtube.com/watch?v=I9984oQ8bKM&bpctr=1365804005


ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ
ΣΑΛΑΜ ΑΛΕΚΟΥΜ ΤΣΙΠΡΟΥΜ

Ανώνυμος είπε...

4:31 φυσικά και γράφεται και με όμικρον....στο κολοκοτρώνης....αυτό γράφεται και κωλοκοτρώνης?
τι να με πειράξει ρε βλακάκο?
οι απειλές σου και τα βρισίδια μέσω υπολογιστή?
ναι ρε μαλάκα έχω κατουρηθεί από τον φόβο μου τι να σου πω...με κατατρόμαξες!
τράβα τώρα στα χρυσαύγουλα να διηγηθείς την καινούργια σου μαγκιά
!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά:

Τέτοια φαινόμενα τα ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙΡΟ οι γαμοφασίστες. Ώστε να αρχίσει να περνάει σαν κάτι φυσιολογικό...

ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ

Το λεωφορείο ανήκει στον ελληνικό λαό, είναι αγορασμένο με χρήματα του ελληνικού λαού ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "ΧΡΟΙΣΕΙ ΑΒΓΗ"

Ο οδηγός αυτός, έχει δικαίωμα να διαλέγει ποιοι θα μπουν στο ΙΧ του, ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ το οποίο ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ, αλλά απλά το δουλεύει προς όφελος του επιβατικου κοινού.

Υ.Γ.1 Αυτή η ατάκα "έχεις κανά πρόβλημα", ή "τρέχει τίποτα" που σας προτρέπουν να λέτε στις τοπικές οργανώσεις, φασιστάκια, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΚΙΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΔΕΣ.....ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΧΕΚΤΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΤΙς ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΦΘΟΝΟ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟΥΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΣΘΡΟ...

Με λίγα λόγια (για όσους ξέρουν ιστορία) η αναλογία είναι:

300+700=εργαζόμενοι (Ελληνες και μετανάστες)

Περσες=Τροϊκα

Προδότης Εφιάλτης=Χρυση Αυγη

Υ.Γ.2: Με περίσσειο θράσος, πήγαν και αμαυρώσανε -με την παρουσία τους και μόνο- το μηνμείο των Θερμοπυλών, σε μία ψηφοθηρική πράξη για ανιστόριτους, ο μιχαλολιακος και οι άλλοι νταβντζίδες της εργατιάς...

Με καπνογόνα και συνθήματα λες και είμαστε σε κανά γήπεδο..Επίσης έχω δει κάτι 30χρονους μπόμπους με μπλούζα Λεωνίδα, λες και είναι μπλουζάκια των ac-dc ή των metallica...

Και αυτοί οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι ξέρουν ιστορία...Εμένα πάντως, σαν Ελληνα Δημοκράτη και σαν ανθρωπο, με ενοχλεί να βλέπω τη χροισυ αβγη, να προσβάλλει με τέτοιο τρόπο την ιστορία της Ελλάδας και τα αντίστοιχα μνημεία.

SKANDALO είπε...

Ο μαλάκας οδηγός είναι πλέον γνωστός. Να δούμε ποιος θα προστατεύσει τώρα τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ίσως η αδελφούλα της Χρυσής Πορδής που πουλάει διαδικτυακή μαγκιά στα παραπάνω σχόλια...

Μάλλον όχι όμως, επειδή σαν κλασική Χρυσή χεσμένη Κοτούλα δεν έχει ούτε πρόκειται να αποκτήσει αρχίδια και μια ζωή μπουκέτα από τους αντιφασίστες θα εισπράττει.

Unknown είπε...

ΡΕ SKANDALO ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ;

Ανώνυμος είπε...

Όταν αρχίσουν να παίρνουν τα χρυσαύγουλα στο σπίτι τους, τους "άπορους" ΕΛΛΗΝΕΣ (με εξετάσεις DNA) προτού τον βάλουν μέσα....ΓΕΙΑ ΣΑΣ Ελληνάρες που δεν είστε φασίστες.χαχαχ καλόοοο

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ 9:05 ίσως να είστε περρισσότεροι και από όσο εσείς φαντάζεστε, το πρόβλημα σας είναι οτι δεν ξεμυτίζεται από το κοτέτσι σας, οι κότες που κλωσσάν το Χρυσό Αυγό!!! Πίτουρα Χωνεμένα,κοινώς.. ΚΟΠΡΙΕΣ!!