Πέμπτη, Απριλίου 04, 2013

EΠΙΘΕΣΗ ΤΣΟΓΛΑΝΙΩΝ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΣΕ 17ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.


Την Τετάρτη, 3-4-2013, δυο γνωστοί χρυσαυγίτες οι Σπύρος Φλωροσκούφης και Γιώργος Κουτρούμπας, επιτίθενται με πτυσσόμενο γκλοπ και ξύλο με πρόκες και κυνηγούν 17χρονο αντιφασίστα περίπου στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο του Αγρινίου. Λίγο μετά αντιφασίστες και φίλοι του νεαρού μαθητή αναζητούν το Σπύρο Φλωροσκούφη για να ζητήσουν εξηγήσεις. Ο εν λόγο νεαρός μόνο στη θέα των φίλων του παιδιού τρέπεται σε άτακτη φυγή προσπερνώντας καθαριστήρια και πηδώντας μάντρες.




Την επομένη το πρωί χρυσαυγίτες και ασφαλίτες έχουν πιάσει ψιλή κουβεντούλα έξω από την πόρτα άλλου γνωστού νεαρού αντιφασίστα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση αντιφασιστών συντρόφων όπου κατευθύνθηκαν στο σπίτι του νεαρού και τον απομάκρυναν. Οι μπάτσοι αποχωρούν όταν αντιλαμβάνονται την παρουσία των συντρόφων.



Σύμφωνα με πληροφορίες παπαγάλων της αστυνομικής διεύθυνσης έχει κατατεθεί μήνυση από το Σπύρο Φλωροσκούφη (που βγήκε εκεί που έχεσε ο Σταθόπουλος) σε βάρος 2 ατόμων για την επίσκεψη που δέχτηκε από τους φίλους του 17χρονου. 



ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ



ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ



Ούτε στο Αγρίνιο – ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.



ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΠΕΜΠΤΗ 4-4-13 / ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΔΗ / 6:00μμ





Αντιφασίστες που βρέθηκαν για την περίσταση 

 ΠΡΕΖΑ TV
4-4-2013

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ 100 ΦΟΡΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΡΑΔΕΣ.

ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΔΟΥΣΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.
ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΤΕ;;;;;

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΗΤΕΣ.ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά στην υπηρεσία φασιστών ,είτε αναρχικών είτε της χρσής αυγής.Η απόλυτη κατάντια.

Ανώνυμος είπε...

@4:53

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑΚΑ & ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ 'ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ'...

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΤΟΤΕ, ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ...

SKANDALO είπε...

@4:53

Γιατί απορείς που η Χρυσή χεσμένη Κοτούλα πηδούσε μάντρες?

Τους έχεις δει να τρέχουν? Ποιο γρήγοροι και από λαγούς!

Θυμίσου την Κόρινθο όπου τα Χρυσά Σκατά ακόμη δεν τολμάνε να ξεμυτίσουν από το τοπικό μπουρδέλο τους, έπειτα από τις μάπες που εισέπραξαν από την Original 21. Ούτε καν για να αναζητήσουν τα σπασμένα δόντια τους & την χαμένη τιμή τους.

Γέλα λοιπόν Χρυσαυγουλάκι, σαν καλός μαλάκας που είσαι και πούλα μούρη στο διαδίκτυο. Καλύτερο από το να το βάζεις στα πόδια χεσμένος στους δρόμους. Τί να κάνετε κι εσείς? Μαγκιά-κλανιά εθνικιστές.

Ανώνυμος είπε...

@ 5:12
@ 5:19

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΛΟΥΓΚΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ;

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΠΗΓΑΤΕ ΣΑΝ ΚΛΑΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΑΠΗΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΟΣΑΙΤ ΣΑΣ
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dolofonikh-apopeira-apo-parakratikh-omada-kata-melous-ths-chrushs-aughs-sto



ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ,ΜΥΝΗΣΕΙΣ Κ.Λ.Π.
ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ.ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΠΙΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ.ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ???????????????????????????????????????????????????????????


Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ?ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΙΝΕΣΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ...

ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΩΡΙΣ...

SKANDALO είπε...

@7:17

ΠΟΝΕΣΕ ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΔΕΙΛΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ?!

ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΕΙΣΤΕ ???

Ξυδάκι...

Ανώνυμος είπε...

@7:17

Μωρή πορδή τί πετάγεσαι? Πας γυρεύοντας να σας ξαναπλακώσουμε στα μπουκέτα μέχρι να πείτε τον Χριστό φαντάρο?

Σκασμός και τουμπεκί ναζιστάκι. Όπως σας μάθαμε τα Χριστούγεννα. Φρόντισε να μην χρειαστεί να ξανα-ασχοληθούμε μαζί σας... Αλλιώς αυτή την φορά θα φύγετε σε φέρετρο.

Original 21 Κορίνθου

ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

@ 11:09

Ρε ουστ κοπροσκυλο που θα πιασεις την ΑΕΚΑΡΑ στο στομα σου γενιτσαρε.
Δεν εχετε σχεση με την ΑΕΚ αναρχοπρεζακηδες,μισελληνες.

ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΕΣ

Ανώνυμος είπε...

@11:22

Άσε Χρυσαυγουλάκι, άδικα προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Ο Prezas έχει πρόγραμμα που 'βλέπει' τις ip. Είσαι το ένα και μοναδικό μαλακιστίρι που σχολιάζεις υπέρ της συμμορίας του Μιχαλοβλάκα και του Κλανιδιάρη.

Αλλά μην ανησυχείς. Έχουμε και μεις στην Original 21 προγραμματιστές. Δεν είμαστε, βλέπεις, του Δημοτικού. Ενημερώθηκαν και, με την ευγενική συνεισφορά του Preza, θα ταυτοποιήσουμε ip-πάροχο-ιδιοκτήτη τηλεφώνου και θα τα πούμε από κοντά.

Αυτό που έκανες ήταν χοντρή μαλακία. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ Ή ΜΗ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ.

Οriginal 21 Κορίνθου

ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ.

(Για περισσότερες πληροφορίες για την καταπολέμηση των ναζί στους δρόμους, επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο σύνδεσμο φιλάθλων της προσφυγομάνας ΑΕΚ. Παρέχεται εκπαίδευση & εξοπλισμός. Κυρίως όμως είμαστε μια μεγάλη οικογένεια όπου κανείς δεν είναι μονάχος του απέναντι στους εχθρούς μας).

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΡΕΖΑΚΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ..!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΟΝΙΑ.... Ο ΦΛΩΡΟΣΚΟΥΦΗς ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 2 ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΝΩ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ (ΟΤΙ ΔΛΔ ΗΤΑΝ 2 ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ-ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ). ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΕΙΔΕ ΠΗΔΗΞΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΨΕΜΑ! ΜΕΤΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ 7 ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΣΑΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧ@@@ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΤΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ-ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ-ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

@12:11

ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΧΡΥΣΗ ΚΟΤΟΥΛΑ, ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ. ΦΛΩΡΟΣ, ΟΝΟΜΑ & ΠΡΑΜΑ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

@ 11:22

ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΡΑΔΑ SCANDALO ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ip-διευθυνση-τηλεφωνο ΜΟΥ ,ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΛΥΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΑΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ.


ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ.


ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

@1:01

Τί έγινε αδελφούλα της Χρυσής Αυγής? Χέστηκες κιόλας πάνω σου. Πού να δεις όταν ο σουγιάς θα διακοσμεί την μάπα της μαμάς & του μπαμπά!

Αυτό που έπαθε ο Μιχάλης Φιλόπουλος στην Παιανία θα είναι ευλογία μπροστά σε αυτά που θα κάνουμε σε εσένα και την οικογένειά σου. Υπόσχεση.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, τον ένα και μοναδικό μαλακοκάβλη χρυσοκλανίδι που σχολιάζει εδώ μέσα τον έχετε βρει όλοι κορόιδο και τον δουλεύετε. Αφήστε το παιδάκι να κλαίγεται. Μόνο αυτό έχει. Διαδικτυακά αρχίδια επειδή τα πραγματικά του τα κόψανε για να μην πάει στρατό! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Μια ζωή πελάτες θα είστε Χρυσαύγουλα. Άντε να κρυφτείτε τώρα στα τοπικά μπουρδέλα σας, προτού σας πετάξουμε στην θάλασσα (βλ. Χανιά). Σκασμός λοιπόν και το κεφάλι κάτω. Όπως σας έχουμε μάθει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τύπε 1:01, τράβα σε κανά μπουρδέλο να ξεχαρμανιάσεις. Γιατί να έχεις κοπέλα, αποκλείεται. Ούτε για φτύσιμο δεν σας έχουν. Μας έχεις πρήξει τα αρχίδια με την Χρυσή Αυγή. Μία θλιβερή μειοψηφία είστε και γι'αυτό σας πάνε πίπα-κώλο και στους δρόμους και στο Internet και παντού.

Δεν φθάνει που είστε αγράμματοι, ανεπάγγελτοι, ηλίθιοι. Είστε και με το πουλί στο στόμα. Εμείς δεν γουστάρουμε σκουπίδια. Κάτσε λοιπόν και κάνε παρέα με τα υπόλοιπα μηδενικά της μπουρδελο-οργάνωσής σου και μακριά από μπλεξίματα. Όταν μεγαλώσεις, θα καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

γαμαω-χρυσα αυγα,αναρχακια,δεξιους,πασοκια,ΤΟΝ Κουβελη,ολες τις μαμαδες τους και τις κωλοτρυπιδες των πατεραδων τους.Η διευθυνση μου στα "αρχεια"της PREZAS TV,αυτους τους γαμαω πρωτους(αν θελουν).Επισης "πρεζα" το γκομενακι που τραβατε στο δηθεν μπλογκ-σποτ σας,την φοιτητρια ντε της νομικης που γαμαει ο Κ..,να μου την στειλετε σημερα,εχω ορεξη για μαστιγωματα!

Ανώνυμος είπε...

Γαμιέσαι από τον κώλο πούστη πρέζα!

Ανώνυμος είπε...

@ 2:45

ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΥΛΟΤΑ.

ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.