Δευτέρα, Απριλίου 08, 2013

ΤΡΑΓΚΑΣ+ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ=LOVE FOR EVER…ΑΘΛΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ


Εκπομπή ξερατό. Αυτό ήταν το αυθόρμητο συναίσθημα από τη χθεσινοβραδυνή εκπομπή του Γ. Τράγκα «Ελεύθερος Σκοπευτής» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Τέσσερις χρυσαυγίτες βουλευτές (Παππάς, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Ματθαιόπουλος) επί 3 ώρες με τις αβάντες του Γ. Τράγκα έσπειραν το ναζιστικό τους δηλητήριο χαριεντιζόμενοι με το δημοσιογράφο σαν παλιοί φίλοι…


Άλλωστε μετά από τόσες συνεντεύξεις στο περιοδικό CRASH πώς να μην είναι φίλοι…

Και τι δεν ακούσαμε… Ότι «οι αμβλώσεις πρέπει να απαγορευτούν», «οι ψυχικά ασθενείς να απαγορεύεται να αναπαραχθούν», « η ευγονική του Μένγκελε είναι μια παρεξηγημένη επιστήμη», «οι λαθρομετανάστες είναι 2.500.000 ήρθαν παράνομα θα φύγουν παράνομα» ή «θα φύγουν μόνοι τους μόλις βγει η Χρυσή Αυγή κυβέρνηση» καθώς και λογοπαίγνια για το τι είναι φασιστικό καθεστώς.

Και βέβαια ότι «η εγκληματικότητα είναι στο κόκκινο εξαιτίας των αλλοδαπών» μαζί με συνεντεύξεις σεκιουριτάδων και «πατριωτών πολιτοφυλάκων» από τη Νεμέα που εξηγούσαν πώς κάνουν  περιπολίες με τα όπλα στα χωριά τους.

Οι μάσκες έπεσαν

Η «αντισυστημική» Χρυσή Αυγή βγήκε σε έναν από τους πιο συστημικούς δημοσιογράφους του κατεστημένου και τα βρήκαν μια χαρά.

Ο δε «αντικατοχικός» Τράγκας χαζογέλαγε με αυτούς που υποστηρίζουν τους συνεργάτες των ναζί στην Κατοχή, που υμνούν τον Χίτλερ και είναι τα πιο πιστά τσιράκια του σημερινού κατεστημένου και της τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού.

Μα ούτε έναν αντίλογο για φύλλο συκής επί 3 ώρες. Αβάντα στην αβάντα. Και ερωτήσεις  του στυλ «πώς ακριβώς θα διώξετε τους λαθρομετανάστες;» ή πιο «είναι το κακό όταν αναπαράγονται δύο ψυχικά ασθενείς» πασπαλισμένες με ειρωνεία που υποδήλωνε τη συμφωνία του δημοσιογράφου με αυτά που ήξερε ότι θα άκουγε από τους χρυσαυγίτες;

Πραγματικά τέτοια εκπομπή-εμετό και μάλιστα σε ένα από τα λεγόμενα σοβαρά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας δεν θυμόμαστε.

Το 1995 σε εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη στον ΑΝΤ1 τότε ο Μιχαλολιάκος με τον Περίανδρο στο πλάι του είχε πει στον Πάγκαλο ότι το λίπος του κάνει για σαπούνι προκαλώντας την αποχώρησή του. 

Από τότε ο οχετός των χρυσαυγιτών είχε βρει διέξοδο σε κανάλια τριτοκλασάτα και περιθωριακά όπως EXTRA, KONTRA ή σε εκπομπές τύπου "Μακελειό".

Ο υπερμνημονιακός ΣΚΑΪ έδωσε πρόσφατα βήμα στον Μιχαλολιάκο στην εκπομπή "Ευθέως" του Μπογδάνου και τώρα στον Τράγκα.

Τώρα ο Τράγκας θα μας πει ότι τους κάλεσε για να τους ξεσκεπάσει. Ότι ο ίδιος είναι καραμανλικός δεξιός και όχι φασίστας.

Η ουσία είναι ποιος βγαίνει ωφελημένος από αυτές τις εκπομπές. Και ποιος φτιασιδώνει το αληθινό πρόσωπο του φασισμού. Και ποιος στρώνει το χαλί στους φασίστες όταν αβαντάρει ένοπλα φασιστοειδή να πάρουν το νόμο στα χέρια τους παριστάνοντας τους πολιτοφύλακες.

Οι χρυσαυγίτες είναι στη γωνία

Για πρώτη φορά μετά από καιρό οι χρυσαυγίτες φαίνεται να είναι στριμωγμένοι στη γωνία. 

Επί 2 βδομάδες τώρα  δέχονται το ένα χαστούκι μετά το άλλο από τις τοπικές κοινωνίες στο Λουτράκι, στην Τσαρίτσανη, στην Ποταμιά και στην Παναγιά της Θάσου, στα Χανιά, όπου ο υποψήφιος βουλευτής τους Βλαμάκης βρέθηκε στην θάλασσα, και από τα σωματεία εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών, τον Ευαγγελισμό, που τους ξέκοψαν ότι δεν θέλουν καμία σχέση με φασίστες. Μόνο το Σάββατο 6/4 έγιναν πανελλαδικά 6 αντιφασιστικές διαδηλώσεις (Πατήσια, Δραπετσώνα, Αργυρούπολη, Πτολεμαΐδα, Ξάνθη, Ζάκυνθος).

Όλα αυτά πιστοποιούν την ραγδαία άνοδο του αντιφασιστικού κινήματος πανελλαδικά. Και 2 πανελλαδικές δημοσκοπήσεις πρόσφατα (Public Issue και GPO) έδειξαν πτώση της ΧΑ και του Μιχαλολιάκου για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι.

Σε αυτή τη στιγμή ήρθε ο Τράγκας και το κανάλι του Αλαφούζου να τους δώσουν σωσίβιο.

Στα ορφανά του Χίτλερ και του Γκέμπελς. Που γραβατωμένοι και σοβαροφανείς παρίσταναν ότι είναι καλά παιδιά με νόμιμη και σοβαρή πολιτική άποψη.

Ασφαλώς δεν περιμέναμε από τον Τράγκα και τους ομοίους του να στριμώξουν τους φασίστες. Ούτε προφανώς θεωρούμε ότι είναι η τηλεόραση που θα κρίνει τον αγώνα κατά του φασισμού.

Θέλουμε όμως να πούμε σε όσους θεωρούν τον Τράγκα και τη Χρυσή Αυγή αντισυστημικούς ότι τα συνεταιράκια του καπιταλιστικού συστήματος όταν χρειαστεί το ένα χέρι νίβει το άλλο. Μιλούν ενάντια  στην κακιά Μέρκελ, τον "μισάνθρωπο" Σόιμπλε, τον Βενιζέλο αλλά ποτέ ενάντια στα αληθινά τους αφεντικά: το κεφάλαιο.

Χτυπούν τους αδύναμους (μετανάστες, άτομα με ειδικές ανάγκες κ.ά.) για να διαιρέσουν το κίνημα και να βγάλουν λάδι τους αληθινούς υπεύθυνους για όλα τα δεινά: τους καπιταλιστές και τις κυβερνήσεις που τους υπηρετούν.

Πηγή: left.gr

ΠΡΕΖΑ TV
8-4-2013

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γαμιεται ο τραγκας. τους αλλους τους σκατιαρηδες τους ξεραμε,δεν θα τους μαθουμε τωρα!

Ανώνυμος είπε...

Τα ορφανά του Χίτλερ τα έχουν χαμένα. Τί να κάνουν τώρα; Να κράξουν τον Τράγκα; Να το παίξουν αντιμνημονιακοί και αντι-ΣΚΑΙ; Έχουν μπερδευτεί. Πολλά και σκληρά τα χτυπήματα της μοίρας. Μια η στήριξη σε μεγαλολεφτάδες, μια οι συλλήψεις μελών της, μια τα κωλοκαμώματα της βουλευτίνας του εεεε συγγνώμη του βουλευτή τους ήθελα να πώ... λάθος μου. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ, ΕΕΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΝ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8:29 'Επαθες εγκεφαλικό ή είσαι τίγκα ηλίθιος; Τί ακριβώς θες να πείς; Η πρόταση δε βγάζει νόημα.

Ανώνυμος είπε...

Η χρυσή αυγή είναι 3ο κόμμα στις δημοσκοπήσις με άσεις ανόδου.
Είναι η φωνή ενός εκατομμυρίου Ελλήνων πολιτών.
Όποιος αποκλείει την χρυσή αυγή, αποκλείει ταυτόχρονα ένα εκατομύριο πολιτών.
Πόσο δημοκρατικό ακούγεται αυτό ρε απόγονοι του Στάλιν;
Και ένα δεύτερο. Πρεπει να δίνεται χρόνος στην χρυσή αυγή για να ακούγονται οι απόψεις της. Πως αλλιώς δηλαδή κάποιος θα αποφασίσει εάν θα ψηφίσει χρυσή αυγή ή όχι. Το ότι έχει αποκλειστεί από τα μέσα της διαπλοκής της δίνει τροφή και γιγαντώνεται ακόμα περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 7% ΚΑΙ ΤΩΝ 18 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!

ΡΕ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Unknown είπε...

Η πραγματικοτητα ειναι οτι η πιο βρωμικη και αχρηστη γενια που εμφανιστηκε σε αυτα τα αγια χωματα ,η γενια του πολυτεχνειου ,οδευει οχι στο χρονοντουλαπο της ιστοριας ,αλλα στον βοθρο της ιστοριας.

Φαγατε 400 δις,διαλυσατε ολες τις δομες του κρατους,πρωωθησατε την αναξιοκρατια και την λαμογια,προσπαθησατε να ξεριζωσετε απο την ψυχη του Ελληνα την Εθνικη συνειδηση,γεμισατε την χωρα με 2.000.000 ισλαμικα αποβρασματα.

Αυτα τελειωνουν οσο κι αν προσπαθειτε να κοροιδεψετε τον Ελληνικο λαο με τον δρακο του φασισμου και του ναζισμου.

Τι παραλογισμος!Να μιλανε για φασισμο και ναζισμο οι επαγγελματιες φασιστες και ναζιστες!!!

Αυτα τελειωνουν .Η χοντροκωλα και κρατικοδιαιτη αριστερα που κατελαβε τις δημοσιες υπηρεσιες , την παιδεια,τα μμε και τον δημοσιο λογο σε λιγο θα τελειωσει.Ερχομαστε να φτιαξουμε μια μεγαλη Ελλαδα που θα βασιστει σε 3 πυλωνες:

ΑΛΗΘΕΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

Και μην ξεχνατε Ελληνες.Το πιο βαθυ σκοταδι ειναι λιγο πριν την....αυγη.

Ανώνυμος είπε...

http://nk3072.k12.sd.us/Stalingrad_copy%281%29/pictures/russian%20flag.jpg

ΡΟΥΦΗΧΤΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΑΡΑ ΣΑΣ, ΣΥΥΥΥΥΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

9:37 μ.μ.
O ελληνικός λαός και ένα κομάτι του οι Έλληνες εθνικιστές πολέμησαν τον γερμανό εισβολέα. Σε αντίθεση με αυτούς οι "Έλληνες" κουμουνιστές κάθισαν στα αυγά τους κατά την ναζιστική και ιταλική επίθεση εναντίον της χώρας μας, καθώς ήταν σε ισχύ το σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ Πρώην Σοβιετικής ένωσης και Γερμανίας. Εφτασε μάλιστα στο σημείο το τρισάθλιο ΚΚΕ να κηρύξει τον πόλεμο του Μεταξά ως επεκτατικό πόλεμο. Αργότερα που οι σχέσεις Γερμανίας-Ρωσίας οδηγήθηκαν σε πόλεμο οι σλαβοκομμουνιστές έπιασαν τα όπλα με την γνωστή συνέχεια.
Η φωτογραφία που στέλνεις ως εκ τούτου δεν αφορά ούτε κατελάχιστον την Χρυσή Αυγή και τον Ελληνικό Εθνικισμό, που μέγας εκφραστής του υπήρξε ο Ιωάννης Μεταξάς κατά την συγκεκριμένη ιστορική περίοδο.
Ρούφα τώρα εσύ την πούτσα ανιστόρητε γελοίε βλάκα που κοιμάσαι και ονειρεύεσαι μποσελβικισμό. Σταλινικό απόβρασμα.

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ 9:20ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.!!!
ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΑ ΤΟ Η ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

η χ.α από κόμμα πολύ κάτω του 1% πήρε στις εκλογές σχεδόν 7%...οι νέοι ψηφοφόροι της (δηλαδή σχεδόν όλοι) ήταν οι κλασικοί μικροαστοί ψηφοφόροι του λάος και της νδ (κυρίως)...και τώρα έγιναν ξαφνικά όλοι χρυσαυγίτες που τα βάζουν με μετανάστες και αριστερούς ενώ οι βουλευτές της χ.α ψηφίζουν νόμους υπέρ του κεφαλαίου...αν ξαφνικά έφευγαν οι αλλοδαποί από τη χώρα η χ.α θα επέστεφε στα φυσιολογικά ποσοστά της...το 90% των αλλοδαπών το κρατάνε εδώ με το ζόρι γιατί συμφέρει το σύστημα να στρέφει την οργή του κάθε ηλίθιου στους αλλοδαπούς και όχι σε όσους του πίνουν πραγματικά το αίμα

Ανώνυμος είπε...

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbtgpbVVWv1rokisqo1_1280.jpg

Αυτό τί είναι μωρή γαμημένη Γερμανική κωλοτρυπίδα; Φωτομοντάζ; Όσο και να προσπαθείς να το παίξεις πατριώτης η βρώμα του ναζισμού σας έχει γεμίσει τον τόπο. Βρωμίζετε τη χώρα, ορφανά του Χίτλερ. Ακολουθήστε τον αρχηγό σας. Επίσης αμόρφωτο ζώο 10:01 είναι κόμμα με δύο "μ". Οι πακιστανοί και οι ινδοί γράφουν καλύτερα απο εσένα. Ούτε τη γλώσσα μας δεν ξέρετε ρεεεε. Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Sinexise blaka royso ke i arnitiki diafisisi kali ine de sto matane sto iek xini poy spoydazis e. Malon oxi e???????

Ανώνυμος είπε...

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20130322/low/newego_LARGE_t_1101_54179654.JPG

Πες μου ένα άλλον κόμμα που έκανε διαλήλωση στην γερμανική πρεσβεία, εσύ που τους κατηγορείς για φιλογερμανούς και τους αποκαλείς γερμανικές κολωτρυπίδες.
Αλλά τι να μας πεις και εσύ ο Σταλινικός...
Άκου και ένα τελευταίο. Τα περιοδικά του Πασόκ της δεκαετίας του 80 μιλούν για τσε γκεβάρα και προτρέπουν σε επανάσταση με όπλα. Για αυτά γιατί δεν λες ρε μπολσεβίκε και γιατί δεν τα έλεγες τόσα χρόνια; Απλά τώρα σε πονάει που η χρυσή αυγή πάει για δεύτερο κόμμα. Έσεται ημαρ ρε σταλινικά βολεμένα πιόνια του συστήματος.
Εσείς δεν ήσασταν και είσαστε που τα τρώγαμε τόσα χρόνια με τις βουλευτικές αποζημιώσεις. Τι μας το παίζετε τώρα επαναστάτες; Αρχίδια είστε. Βολεμένοι ε βολεμένοι. Με αριστερές τσέπες πάνω από όλα.

Ανώνυμος είπε...

ψηφιζω ΣΥΡΙΖΑ,αν στο ΚΚΕ επελθουν αλλαγες και προκυψουν νεα προσωπα(Μπογιοπουλος πχ)θα επιστρεψω εκει.Παρ'ολα αυτα πιστευω πλεον σαν ελληνας πως ολοι χρειαζονται!Γιατι δηλαδη χρειαζομαστε περισσοτερο την ΝΔ το ΠΑΣΟΚ την ΔΗΜΑΡ απο την Χ.Α;Αυτα τα κομματα ειναι δημοκρατικα εκλεγμενα;ποιους αντιπροσωπευουν επιτελους;γιατι δεν βγαινει ενας "πολιτης"να πει <>,δεν κανει σε κανεναν εντυπωση;Δηλαδη τι περιμενουμε επιτελους;

Ανώνυμος είπε...


ΒΓΗΚΑΝ ΜΙΑ (1) ΦΟΡΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΛΟΙ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 7% ΚΑΙ ΤΩΝ 18 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !!!

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 10:22 μ.μ. εκεί στη Χ.Α. τί πίνετε θα ήθελα να ήξερα. Κάνω screencap τη σύγκριση Τσε Γκεβάρα με Χίτλερ επειδή έχετε την τάση να ξεχνάτε αυτά που γράφετε εσείς τα γερμανάκια. Η Ελλάδα δεν σκύβει το κεφάλι στους γερμανοπροσκυνημένους πάρτε το χαμπάρι κοπρόσκυλα του συστήματος. Άντε τραβάτε τώρα στον πατερούλη σας τον Αλαφούζο και τον Τράγκα. Πάντως δεν είδα να τα "κάνετε λίμπα" για το 1821 όπως διαφημίζατε τόσο καιρό. Αλλά έτσι είναι μπροστά στα αφεντικά σας σούζαααααααα για να σας δώσουν και κανα ψιλό. Κότες λυράτες.

Ανώνυμος είπε...

ο μαθιόπουλος είπε ότι θα απαγορέψουν σε άτομα με ψυχικά νοσήματα να αναπαράγονται....άρα σε μερικά χρόνια η χρυσή αυγή δεν θα έχει ούτε έναν ψηφοφόρο!!!

Ανώνυμος είπε...

Να σας θυμίσουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο το νεοναζιστικό κόμμα τάχθηκε κατά ακόμη και της πιο γελοίας «εθελοντικής» φορολόγησης των Ελλήνων εφοπλιστών. Τότε ο βουλευτής Γιώργος Γερμενής είχε αναγάγει τον εαυτό του σε προασπιστή των... κακομοίρηδων εφοπλιστών, υποστηρίζοντας ότι «ο επιχειρηματικός κόσμος στενάζει. Ο κλάδος της ναυτιλίας έχει στηρίξει την ελληνική οικονομία κατά το παρελθόν, εσείς πάλι συμβάλλετε καθοριστικά στην καταστροφή του» (όπου η «καταστροφή» μεταφραζόταν σε «εθελοντική συμβολή» 80 εκατομμυρίων ευρώ...).

Λίγο αργότερα η Χρυσή Αυγή προσέφερε και νέες... υπηρεσίες στους «καλούς» εφοπλιστές καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή με την οποία ζητούσε επί της ουσίας νέα προνόμια (ή, κατά την ίδια, «ενίσχυση» υπό όρους από τη μεριά του κράτους) για τον αγαπημένο της κλάδο, ενώ στις αρχές Μαρτίου ο βουλευτής της οργάνωσης Ιωάννης Λαγός υποστήριζε σε συνέντευξή του πως «τα ναυπηγεία κλείνουν (...) γιατί τα αριστερίστικα εργατικά σωματεία φρόντιζαν τόσα χρόνια ώστε ο Έλληνας εργαζόμενος να χάσει όλα τα δικαιώματά του». Εδώ πάει γάντι η παροιμία «το ’να χέρι νίβει τ’ άλλο» κ.λπ.
http://topontiki.gr

Ανώνυμος είπε...

Το οχτάωρο, τα εργατικά δικαιώματα, οι άδειες σας και πολλές άλλες κατακτήσεις είναι κατακτήσεις της αριστεράς. Δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα. Μπασταρδάκια της Χ.Α τρεχάτε πίσω απο τα αφεντικά σας. Τρέχτε πίσω απο τον Αλαφούζο. ΤΡΕΧΤΕ ΡΕ ΓΑΒ ΓΑΒ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΕΤΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΕΝΩ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΤΗΜΙΚΟΙ;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ
14/3/2013

Τσάρκα στο Φάληρο έκανε αυτές τις ημέρες ο… leader of SYRIZA. Όχι, δεν πήγε να… μαζέψει ανοιξιάτικο ήλιο, ούτε για να… εισπνεύσει θαλάσσια αύρα. Το Συγκρότημα Αλαφούζου (ΣΚΑΪ και ΣΙΑ) επισκέφθηκε, στα πλαίσια των επαφών του με τη διαπλεκόμενη ολιγαρχία των ΜΜΕ, για να γίνει (όποτε γίνει κι αν γίνει…) ο… καταλληλότερος πρωθυπουργός των «νταβατζήδων».

Κατ’ αρχάς, ο… leader συμμετείχε σε σύσκεψη με τον ιδιοκτήτη και τους διευθυντές του σταθμού και σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, βγήκε από το γραφείο τους με πλατύ χαμόγελο, απόδειξη ότι τα βρήκανε και τα συμφωνήσανε. Στη συνέχεια, με τη συνοδεία των στελεχών του, Μουλόπουλου, Σκουρλέτη και Δραγασάκη, περιηγήθηκε στο Συγκρότημα όλο χάρη και καμάρι, προφανώς για να μάθει τους χώρους και να νιώθει σαν… στο σπίτι του.

Θεωρείται βέβαιο, ότι το… καυτό ραντεβού του… leader με τους Αλαφούζους, το κανόνισε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος (πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και του… Παναθηναϊκού), του οποίου οι σχέσεις με το αλαφουζέϊκο είναι παλιές, γνωστές και ιδιαιτέρως στενές.

Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις, αναμένεται αλλαγή γραμμής από τον ΣΚΑΪ, από μνημονιακό μέχρι αηδίας σε φουλ αντιμνημονιακό. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο και τον τρόπο να αλλάζουνε γραμμή ανάλογα με τα συμφεροντάκια τους, τον ξέρουνε πολύ καλά οι «νταβατζήδες».

(ΥΓ): Όπως μας σφύριξε ένα… πουλάκι, διακαής πόθος του… leader Alexi είναι ν’ ανοίξει νταραβέρι με τον Μπόμπολα (τον ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος), κι έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να το καταφέρει. Αλλά, μέχρι στιγμής, του τη χαλάει τη δουλειά ο Πρετεντέρης…

Ανώνυμος είπε...

Στην κακός νοούμενη δημοκρατία που έχουμε σήμερα ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.Όπως ο Λαζόπουλος θα κάνει προπαγάνδα μέσω του γέλιου υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ των δολοφόνων-φασιστών-κουκουλοφόρων ,όπως θα βγει και ένας άλλος να κάνει προπαγάνδα υπερ του ΚΚΕ των δημιουργών δηλαδή των ναζί έτσι θα βγει και Τράγκας να υποστηρίξει τους νεοναζί.

Ανώνυμος είπε...

9:11 έτσι όπως τα λες είναι!
ξέχασες να πεις όμως για τον μαλάκα και κουτοπόνηρο, που θα προπαγανδίσει λέγοντας ¨ΚΚΕ, οι δημιουργοί των ναζί¨....ντάξει μεγαλε....το έκανες το χρέος σου......σάλτα γαμήσου τώρα!!!!!!!!!¨

Ανώνυμος είπε...

Re katidh ta xoume pei xilies fores den iparxoun komounisto-anarxo-fasostes . Poses fores 8a ta leme esena bori na se volevi gia na min ma8is ti diaforetiko lei o k8e enas ma den einai etc . Diavase ligaki den kanei kako oxi mono bala ...

Ανώνυμος είπε...

12:13
Τις συνθήκες κομουνιστών με ναζί τις διάβασα.
Τις πρακτικές κομουνιστών σε Κίνα , Ρωσία και λοιπές βαλκανικές χώρες που υπέφεραν από τον κομουνισμό και λαός εξαθλιώθηκε, βασανίστηκε και δολοφονήθηκε τις διάβασα.
Τι επιθέσεις με καδρόνια μελών του ΠΑΜΕ σε όσους διαφωνούσαν με τους νταβατζήδες συνδικαλιστές του τις διάβασα και τις βίωσα.
Τις δολοφονικές ενέργειες αναρχοφασιστών τις είδα.
Τις επιθέσεις αναρχοφασιστών σε όσους είχαν αντίθετη άποψη (ή νόμιζαν ότι είχαν αντίθετη άποψη γιατί το IQ τους είναι ανύπαρκτο) τις είδα (πρόσφατο παράδειγμα ο κακομοίρης με την ελληνική σημαία που του άνοιξαν το κεφάλι).
Την υπεράσπιση δολοφόνων από αναρχικά site τις διάβασα (17Ν,Παλαιοκώστα,κουκουλοφόρων)
Τις πρακτικές της χρυσής αυγής τις είδα και τις διάβασα.
Τι έμεινε γιατί ως τώρα η διαφορές είναι μηδέν;

Ανώνυμος είπε...

12:43 απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται!
συνέχισε να ψηφίζεις χρυσή αυγή και μη μας ζαλάς τ αρχίδια με πορδοθεωρείες και συγκρίσεις της πούτσας... άιντε βλακάκο!

Ανώνυμος είπε...

12:43 τι είναι αυτό που είναι μακρύ, σκληρό και έχει κόκκινο κεφάλι?

- το σπίρτο ή η πούτσα.

φαντάζομαι για σένα και τα δύο είναι το ίδιο, αφού μπορείς να τα περιγράψεις με τον ίδιο τρόπο.

οπότε μπορείς να ανάβεις τσιγάρο με τον πούτσο ή να γαμάς με το σπίρτο.

επίσης μπορείς να παίζεις μπουζούκι ή αστυνόμο...και τα δύο όργανα είναι!!!

Ανώνυμος είπε...

και για να κλείσουμε....¨καυμένο¨ φαντάζομαι αποκαλείς τον φασίστα με το pit-bull hellas μπλουζάκι.....κόψε την μαλακία ρε παλικάρι μου θα τυφλωθείς!!!

αλήθεια, μιας και μιλάς για IQ, το δικό σου IQ πόσο είναι?
το μέτρησες ποτέ ή μήπως επειδή ο μπαμπάς σου και η μαμά σου σε λένε έξυπνο, σε πείσανε ότι είσαι κιόλας?

για πε......




Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν... Η ΧΑ(χαχα) δεν έχει φάει λεφτά. Πως να τα φάει ρε κακόμοιρα αφού δεν είχε τα χέρια στο μέλι με το 0,2% που έπαιρναν οι υποκοσμικοί. Δεν λέει όμως κανένας ποιος και γιατί τη χρηματοδοτεί ώστε να ανοίγει γραφεία εντός και εκτός χώρας. Δεν φτάνει το μυαλό κανενός χρυσαύγουλου.
20ον, Ο φασισμός δεν είναι άποψη, δεν είναι πολιτική δεν είναι ιδεολογία. Είναι φροϋδικό σύμπλεγμα. Τώρα ποιον ο πατέρας τον σάπιζε στις μάπες, ποιον τον σοδόμιζε, ποιος έκανε αιμομιξίες δεν είναι θέμα τηλεόρασης αλλά ψυχιάτρου. Όσο και να προσπαθεί να μας πείσει ο Τράγκας.
Το 1.000.000 ψηφοφόροι δεν λέει τίποτα. Έχου,ε πολλούς μαλάκες έτσι και αλλιώς στην Ελλάδα. Εδώ συνεχίζουν κάποιοι να ψηφίζουν μΠΑτΣΟΚ.
Μην ξεχνάμε ότι και στη Γερμανία ο Χίτλερ έφτασε να παίρνει κοντά 44% και μετά είχαν 11% του συνολικού πληθυσμού νεκρούς!!! Ψιλά γράμματα για τους ΟΥΓΚ.
Ανεξαρτήτως πως, πάντα υπάρχουν αυτοί που πιάστηαν κορόιδα και ψήφισαν ΧΑ(χαχα). Βλέπεις απλώς τα κωλοκάναλα έπρεπε να αναδείξουν τη δράση των νεοχαζών, που συνέβαινε όχι απλώς με την ανοχή αλλά με τη βοήθεια της ξεφτιλισμένης Ελ.Ασ.
Μέχρι τότε αντισυστεμικός χώρος θεωρούταν και προβαλλόταν ο ΣυΡιζΑ, αλλά αυτό δεν βόλευε. Οι μισοί που ψήφισαν ΧΑ(χαχα) θα ψήφιζαν ΣυΡιζΑ μόνο και μόνο για να εκδικηθούν το σύστημα. Ο άσσος του συστήματος τραβήχτηκε την κατάλληλη στιγμή.
Έτσι τώρα η προπαγάνδα παίζει πολυεπίπεδα.
1. Άκρα η ΧΑ(χαχα) και η Αριστερά, άρα ψηφίστε ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ
2. Πατριώτες οι ΧΑ(χαχα) άρα μην πάτε στην "αντεθνική" αριστερά.
3. Αντμνημονιακοί, δεν έχουν κλέψει κλπ, δηλαδή άφθαρτοι και νέοι. Ποιοι; οι τραμπούκοι, αυτοί που πούλαγαν προστασία, οι νταβατζήδες.
4. Το χειρότερο, γιατί οφείλεται στη μειονεξία που νιώθει ένα μεγάλο κομμάτι του απαίδευτου λαού,είναι ότι αφού δεν έχει τα αρχίδια να απαιτήσει, να συγκρουστεί να επαναστατήσει, το αναθέτει σε άλλους.

Το γελείο είναι ότι πολύ εύκολα πείστηκαν πολλοί ότι εχθρός είναι ο φτωχοδιάβολος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα καιόχι ο τοκογλύφος που του πίνει το αίμα. Άσε που είναι δύσκολο να τα βάλεις με αυτόν.
Το μέλλον ισορροπεί ανάμεσα στο ζόφο και την ανατροπή. Προς τα που θα πάει δεν γνωρίζω. Φοβάμαι όμως ότι η βλακεία είναι αξεπέραστη και μεταδοτική. Έτσι οι πλούσιοι διαιρούν τους φτωχούς και τρώνε τις σάρκες τους. Και πίνουν το αίμα τους.
Αυτή είναι η μία πλευρά που αποφάσισαν εκούσια ή ακούσια να στηθούν κάποιοι.
Για μας τους υπόλοιπους που αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη ως μια συνεχή μάχη για ισότητα, δικαιοσύνη και αλληλεγγύη από όλους προς όλους, δεν μας μένουν και πολλές επιλογές...

Ανώνυμος είπε...

1:21
Αν τα μάτια σου μπορούν να μπερδέψουν το σπίρτο με το μόριο σου τότε ή τα μάτια σου έχουν πρόβλημα ή το μόριο σου.Πάντως και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να το κοιτάξεις.
Αλήθεια πόσο φασίστας παίζει να είσαι;Όλοι οι φασίστες έχουν μια δικαιολογία στην βία.Οι χρυσαυγήτες λένε ότι δέρνουν μόνο όσους μετανάστες δεν έχουν χαρτιά και τους νόμιμους δεν τους πειράζουν ενώ πρακτικά βαράνε ότι κινείται και δεν τους αρέσει ενώ οι αναρχοφασίστες λένε ότι δέρνουν μόνο τους νεοναζί ενώ επιτίθενται σε ποιον δεν τους αρέσει φάτσα του ή νομίζουν ότι έχει διαφορετική άποψη.
Βέβαια τι κάθομαι και στα γράφω είτε μιλάς σε φασίστα είτε σε ντουβάρι το ίδιο είναι.

Ανώνυμος είπε...

AX ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ 2.000.000 ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΑ 300 ΕΥΡΩ .ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΦΥΓΕΙ.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΟΝΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ 1.200 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ;

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.


........ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ........

Ανώνυμος είπε...

Επίθεση στους μετανάστες. Κλέβουν τις θέσεις των Ελλήνων...στους σκουπιδοτενεκέδες...

Α! ρε μαλάκες χρυσαυγίτες τι παραμύθα τρώτε

Ανώνυμος είπε...

THENARDIER
My band of soaks, my den of dissolute's
My dirty jokes, my always pissed as newts
My sons of whores spend there lives in my inn,
Homing pigeons homing in
They fly through my doors,
And they crawl out on all fours

Welcome, Monsieur, sit yourself down
And meet the best innkeeper in town
As for the rest, all of 'em crooks:
Rooking their guests and crooking the books

Seldom do you see
Honest men like me
A gent of good intent
Who's content to be

Master of the house, doling out the charm
Ready with a handshake and an open palm
Tells a saucy tale, makes a little stir
Customers appreciate a bon-viveur

Glad to do a friend a favor
Doesn't cost me to be nice
But nothing gets you nothing
Everything has got a little price!

Master of the house, keeper of the zoo
Ready to relieve 'em of a sou or two
Watering the wine, making up the weight
Pickin' up their knick-knacks when they can't see straight

Everybody loves a landlord
Everybody's bosom friend
I do whatever pleases
Jesus! Won't I bleed 'em in the end!

THENARDIER & DRINKERS
Master of the house, quick to catch yer eye
Never wants a passerby to pass him by
Servant to the poor, butler to the great
Comforter, philosopher, and lifelong mate!
Everybody's boon companion
Everybody's chaperone

THENARDIER
But lock up your valises
Jesus! Won't I skin you to the bone!

Food beyond compare. Food beyond belief
Mix it in a mincer and pretend it's beef
Kidney of a horse, liver of a cat
Filling up the sausages with this and that
Residents are more than welcome
Bridal suite is occupied
Reasonable charges
Plus some little extras on the side!

GIRL
Oh Santa!

THENARDIER
Charge 'em for the lice, extra for the mice
Two percent for looking in the mirror twice
Here a little slice, there a little cut
Three percent for sleeping with the window shut
When it comes to fixing prices
There are a lot of tricks he knows
How it all increases, all them bits and pieces
Jesus! It's amazing how it grows!

MADAM. THENARDIER:
I used to dream that I would meet a prince
But God Almighty, have you seen what's happened since?

Master of the house? Isn't worth me spit!
Comforter, philosopher' and lifelong shit!
Cunning little brain, regular Voltaire
Thinks he's quite a lover but there's not much there
What a cruel trick of nature landed me with such a louse
God knows how I've lasted living with this bastard in the house!

THENARDIER & DRINKERS
Master of the house!

MADAME. THENARDIER
Master and a half!

THENARDIER & DRINKERS
Comforter, philosopher

MADAME THENARDIER
Ah, don't make me laugh!

THENARDIER & DRINKERS
Servant to the poor, butler to the great

MADAME THENARDIER
Hypocrite and toady and inebriate!

DRINKERS
Everybody bless the landlord!

DRINKERS (GIRL)
Everybody bless his spouse!

THENARDIER
Everybody raise a glass

MADAME THENARDIER
Raise it up the master's arse

ALL
Everybody raise a glass to the Master of the House!