Παρασκευή, Απριλίου 12, 2013

Ο MR. ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ


Το νησί του Ωνάση έχει πλέον στην κατοχή του, ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ο Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτης της βιομηχανίας λιπασμάτων Uralkali  αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μονακό, φέρεται να είχε μάλιστα το 10% της Τράπεζας Κύπρου.


Όπως όλα δείχνουν η αγορά του νησιού είναι γεγονός και μάλιστα νομικά αλλά και επιχειρηματικά, στην διαδικασία αγοράς, εμπλέκονται αρκετοί από την Κύπρο, τις Βρυξέλλες, το Λουξεμβούργο και την Γενεύη. Η αγορά ολοκληρώθηκε όπως αναφέρεται,. μετά την αλλαγή των διοικητικών συμβουλίων στις εταιρείες «Αριστοτέλης» και «Αριστείδης»

Στη συμφωνία αγοραπωλησίας, εκτός από το δικηγορικό γραφείο «Γιώργος Κωστακόπουλος και Συνεργάτες» φέρεται να εμπλέκεται και το κυπριακό δικηγορικό γραφείο του Ανδρέα Νεοκλέους, ο οποίος πριν λίγο καιρό κατηγόρησε  τους Ολλανδούς για την κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ.  Νεοκλέους έχει δικηγορικό γραφείο και στις Βρυξέλλές  στο ίδιο κτίριο με τον κ. Κωστακόπουλο. 

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι τα πρόσωπα που βρίσκονται στα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών, που πωλήθηκε μέσω αυτών ο Σκορπιός, είναι συνεργάτες του κ. Νεοκλέους.  http://www.24h.com.cy/epikairotira/24245-idioktitis-skorpiou.html
  ΠΡΕΖΑ TV
12-4-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: