Τετάρτη, Απριλίου 10, 2013

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ #SKOURIES : ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τις Σκουριές δε λέτε τίποτα ε; ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ; Γιατί εκεί στηρίζετε τα συμφέροντα του μεγαλοεργολάβου και οχι των κατοίκων που προσπαθούν να προστατέψουν την ελληνική γή απο καταστροφή. Τοόσο πατριώτες είσαστε. Πρόδοτες χρυσαυγίτες, μπροστά στα συμφέροντα των αφεντικών σας ΣΟΥΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Τα παίρνουν χοντρά από τον Μπόμπολα και την καναδική εταιρία,για να είναι οι μπράβοι τους.Τους μπάτσους σαν μπράβους της νύχτας πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε.Οπως και οι χρυσαυγίτες,πληρώνονται,για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.Βάζονται γι να'ρθει οι μέρα της πτώσης της χούντας και θα την πληρώσουν πολλοί απ'αυτούς.Οτι έγινε με τους δικτάτορες του 67 και ακόμα χειρότερα,γιατί αυτοί ρημάζουν τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ.

Αυτό το αναξιοπρεπές, αναξιόπιστο, ανακόλουθο, και ανερμάτιστο, πολυτασικό και πολυφυλετικό μόρφωμα, το οποίο καταξευτιλίζεται καθημερινά με τις πολλαπλές κωλοτούμπες του. Το πιο πρόσφατο κατόρθωμα του εν λόγω συνονθυλεύματος είναι ότι αποκαλύφθηκε η υποκριτική του στάση στο θέμα της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στην Χαλκιδική. Για την ακρίβεια, στις 2 Μαΐου 2010 η εφημερίδα «Αυγή», αναμφίβολα κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, είχε προβάλλει με ολοσέλιδη καταχώρηση την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός», την οποία μάλιστα είχε εντάξει σ’ ένα ειδικό ένθετο με τίτλο: «απασχόληση στα χρόνια της κρίσης»!!!

KAI ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ!

29/3/2013
Έκθετη η Ιγγλέζη για τα μεταλλεία στις ΣκουριέςΥπόλογη απέναντι στους ψηφοφόρους της και τους κατοίκους που κινητοποιούνται κατά της λειτουργίας των μεταλλείων στις Σκουριές Χαλκιδικής είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη, μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής Ζούγκλα για τις επαγγελματικές δραστηριότητές της στο παρελθόν, οι οποίες δεν φαίνεται να συνάδουν με τη μαχητικότητά της κατά των μεταλλείων.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Ζούγκλα της Πέμπτης, με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη, τον Οκτώβριο του 1998, υπέγραψε με την επαγγελματική της ιδιότητα ως Δασολόγος, σύμβαση μισθώσεως έργου με την εταιρία TVX HELLAS-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΡΥΣΟΥ.

Σύμφωνα με τη σύμβαση μίσθωσης του έργου, η Κατερίνα Ιγγλέζη θα λάμβανε το ποσό των 4.992.000 δραχμών προκειμένου να αποπερατώσει το έργο!

Η πρωταγωνίστρια λοιπον των αντιδράσεων "κατοίκων" κατά της επένδυσης στις Σκουριές είναι η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη. Πριν λίγα χρόνια, πριν το Ελληνικό Δημόσιο θεσπίσει δικαιώματα (όπως γίνεται σήμερα που εισπράττει χρήματα) και χωρίς αξιόπιστη περιβαλλοντική μελέτη (όπως συμβαίνει σήμερα) η κα Ιγγλέζη υπερασπιζόταν την επένδυση. Τότε όμως, είχε σύμβαση με την Εταιρία.

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΗΤΑΝ Η Νο : G-C-M-1998-05328

Όταν η σύμβαση έληξε...
η κα Ιγγλέζη και ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξαν θέση, υποκινώντας ακόμη και επεισόδια. Μήπως ο λόγος αλλαγής στάσης του ΣΥΡΙΖΑ είναι προφανής; Λέω μήπως...

Για όσους αναρωτιούνται για τις ευαισθησίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι προφανής η απάντηση: Τι μπορεί να κάνει μια σύμβαση όταν δεν ανανεώνεται...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΓΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ


9/4/2013 14:30

Τώρα, ο… leader of SYRIZA είναι στον «Πήγασο» και συναντιέται με το… Big Boss πάντων και πασών και εθνικό μας υπεργολάβο, Γιώργο Μπόμπολα! Η συνάντηση γίνεται προκειμένου ο… leader Alexis να πάρει το «χρίσμα» για να’ χει να πορεύεται στο δρόμο του προς την πρωθυπουργία. Δε θα δυσκολευθεί φανταζόμαστε, γιατί εκτός των άλλων τους ενώνει και η ιδεολογική προέλευση. ΕΠΟΝίτης ήταν ο Μπόμπολας πριν γίνει βαρόνος, κνίτης ο Alex.
Δεν ξέρουμε αν πήγε κατ’ ευθείαν από τις Σκουριές δια μέσω της Αττικής οδού ο Αλέξης Τσίπρας στο κτίριο του “Έθνους” του επιχειρηματία Μπόμπολα.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η συνάντηση με τον «κακό» εργολάβο, με τον «νταβατζή» εθνικό κατασκευαστή, όπως αρέσκονται να λένε στην Κουμουνδούρου, πήγε πολύ καλά. Έφαγαν, ήπιαν με το επιτελείο του “Έθνους” και μίλησαν για την πολιτική κατάσταση.

Βεβαίως, στη συνάντηση δεν παρευρέθηκε ο… Πρετεντέρης, αλλά ήταν εκεί όλοι.

Άραγε να του είπε ο κ. Τσίπρας τις αντιρρήσεις του για τις Σκουριές και για τις άλλες επενδύσεις;

Να του είπε για τα διόδια της Αττικής οδού; Ή να του έδωσε υποσχέσεις ότι θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα μόλις αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία;

Προς θεού, δεν είναι κακό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προσπαθεί να φτιάξει το προφίλ του και να κάνει ανοίγματα στα media. Όμως, να θυμίσουμε στον κ. Τσίπρα ότι αυτός αποκάλεσε τους εκδότες «πυλώνες του συστήματος διαπλοκής». Πώς έγιναν τώρα προνομιακοί συνομιλητές του;

Και πώς θα πάει στα… Καμίνια να μιλήσει ξανά στους φτωχούς πολίτες για τους “νταβατζήδες” που τους πίνουν το αίμα, όταν ο ίδιος πίνει μαζί τους το κρασάκι του και τσιμπολογάει τυράκι κι αχλαδάκι;

Άραγε τότε που ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε τον Μπόμπολα για τη συμμετοχή του στη λίστα Λαγκάρντ ποια σχέση έχει με τον τωρινό που κάνει βόλτες στα γραφεία του επιχειρηματία;

Θυμίζουμε, πως τον προηγούμενο μήνα ο… αντιδιαπλεκόμενος Τσίπρας είχε συναντηθεί κατά σειρά με τους βαρόνους των ΜΜΕ Αλαφούζο και Ψυχάρη ,πέρασε μια βόλτα από το συγκρότημα Κουρή (του έγκλειστου) με τον Χατζηνικολάου και στη συνέχεια κατέληξε στο κτίριο του “Έθνους” για μια «φιλική» κουβέντα με τον κ. Μπόμπολα.. Τώρα έφτασε (με… έρπην;) μέχρι την κορυφή, στο σκαλί το τελευταίο, στον βαρόνο των βαρόνων! Μην έχετε καμία αμφιβολία, αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ (ταπεινός υπηρέτης της διαπλεκόμενης πλουτοκρατίας) κι έτσι θα κυβερνήσει το… Μπομπολιστάν!

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΣΤΟ GOOGLE.....ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΤΣΙΠΡΑ

Ανώνυμος είπε...

EIXE ΓΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

14/3/2013

Τσάρκα στο Φάληρο έκανε αυτές τις ημέρες ο… leader of SYRIZA. Όχι, δεν πήγε να… μαζέψει ανοιξιάτικο ήλιο, ούτε για να… εισπνεύσει θαλάσσια αύρα. Το Συγκρότημα Αλαφούζου (ΣΚΑΪ και ΣΙΑ) επισκέφθηκε, στα πλαίσια των επαφών του με τη διαπλεκόμενη ολιγαρχία των ΜΜΕ, για να γίνει (όποτε γίνει κι αν γίνει…) ο… καταλληλότερος πρωθυπουργός των «νταβατζήδων».

Κατ’ αρχάς, ο… leader συμμετείχε σε σύσκεψη με τον ιδιοκτήτη και τους διευθυντές του σταθμού και σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, βγήκε από το γραφείο τους με πλατύ χαμόγελο, απόδειξη ότι τα βρήκανε και τα συμφωνήσανε. Στη συνέχεια, με τη συνοδεία των στελεχών του, Μουλόπουλου, Σκουρλέτη και Δραγασάκη, περιηγήθηκε στο Συγκρότημα όλο χάρη και καμάρι, προφανώς για να μάθει τους χώρους και να νιώθει σαν… στο σπίτι του.

Θεωρείται βέβαιο, ότι το… καυτό ραντεβού του… leader με τους Αλαφούζους, το κανόνισε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος (πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και του… Παναθηναϊκού), του οποίου οι σχέσεις με το αλαφουζέϊκο είναι παλιές, γνωστές και ιδιαιτέρως στενές.

Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις, αναμένεται αλλαγή γραμμής από τον ΣΚΑΪ, από μνημονιακό μέχρι αηδίας σε φουλ αντιμνημονιακό. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο και τον τρόπο να αλλάζουνε γραμμή ανάλογα με τα συμφεροντάκια τους, τον ξέρουνε πολύ καλά οι «νταβατζήδες».

(ΥΓ): Όπως μας σφύριξε ένα… πουλάκι, διακαής πόθος του… leader Alexi είναι ν’ ανοίξει νταραβέρι με τον Μπόμπολα (τον ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος), κι έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να το καταφέρει. Αλλά, μέχρι στιγμής, του τη χαλάει τη δουλειά ο Πρετεντέρης…


ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΕΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τι στο πούτσο πίνει ο μαλάκας απο πάνω και γράφει μία ώρα?!!! Τράβα ρε παπάρα να βρείς καμια γκόμενα (απο αυτές τις όμορφες τις άριες-ξέρεις εσύ..) παλιό παπάρα! Τόση ώρα μας πρίζεις τα ωραία μας κογιόνια χωρίς ποτέ να κατάδικάζεις τους μεγαλοεργολάβους..!
A politistos
Γάμα και εσύ μία χρυσαλήδα, μπορείς!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΛΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Κ ΔΕΞΙΟΙ Κ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ;
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ Κ ΟΙ ΕΥΡΩΠΕΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

tipota den grafei aderfe ola copy paste einai apo to site tis xrushs vroxhs . paDOS egw ena xerw oti sta metalia h xrysh pordh xeri na lei gia tous alous ti kanoun aftoi den lene , ti na poune! ka8e fora otan ti8ete erwthsh lene gia to velouxioti ton tsipra tin papariga ton floraki tous anarxikous kai oti alo xeroun apadhsh den dinoun pote !
Giati xriazete kai na sou kovi ligaki