Δευτέρα, Μαΐου 13, 2013

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ 15ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Νέο κρούσμα ρατσιστικής επίθεσης από φασιστοειδή στο κέντρο της Αθήνας, αυτή τη φορά εις βάρος ανήλικου Αφγανού μετανάστη όπως καταγγέλλουν οι Γιατροί του Κόσμου.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του παιδιού άνδρες ντυμένοι με μαύρα ρούχα τον χτύπησαν και στη συνέχεια τον χαράκωσαν στο πρόσωπο με σπασμένο γυάλινο από μπουκάλι μπύρας. Το αιμόφυρτο παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες με διαλυμένο το πρόσωπό του.


Το 15χρονο παιδί παιδί πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση παιδιών-φαντασμάτων. Το μακρινό ταξίδι με τους γονείς του από το Αφγανιστάν είχε ως προορισμό την Ελβετία. Όμως για το άτυχο παιδί ο τερματικός σταθμός ήταν η Αθήνα είτε γιατί δεν έφτασαν τα χρήματα είτε γιατί παρέμεινε εδώ ως ενέχυρο για την αποπληρωμή των χρεών στους δουλεμπόρους.
902.gr
 ΠΡΕΖΑ TV
13-5-2013

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

νας Λιβανέζος καταδικάστηκε στη Σαουδική Αραβία, σε 6ετή κάθειρξη αλλά και 300 ραβδισμούς επειδή παρακίνησε γυναίκα να γίνει χριστιανή, να εγκαταλείψει τη χώρα και να ζήσει στο εξωτερικό, αναφέρουν οι σημερινές εφημερίδες στο Ριάντ.

Από την πλευρά της, η "αλ Ουατάν" αναφέρεται ειδικώς και σε άλλη μια ποινή, αυτή τη φορά για Σαουδάραβα, ο οποίος καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση, επιπλέον σε 200 ραβδισμούς, επειδή συνέδραμε γυναίκα να αναχωρήσει από το βασίλειο και αυτή κατέφυγε στη Σκανδιναβία.

Και οι δύο ποινές απαγγέλθηκαν από ένα δικαστήριο στο Χομπάρ (στον ανατολικό τομέα του βασίλειου) όπου οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης απασχολούνταν σε μια τοπική ασφαλιστική εταιρεία.

Στη Σαουδική Αραβία, όλες ανεξαιρέτως οι διατάξεις του Κορανιού τηρούνται με έναν άτεγκτο τρόπο. Απαγορεύεται, λοιπόν, η δημόσια τήρηση του λατρευτικού άλλης θρησκείας εκτός της μουσουλμανικής στη Σαουδική Αραβία.

Εάν τυχόν εντοπιστεί από τις αρχές του βασιλείου πολίτης του να αλλαξοπιστεί, ανεξαρτήτως του φύλου του είναι αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή.

Η γυναίκα που κατάφερε να φύγει από την χώρα προστατεύεται από σουηδική μη κυβερνητική οργάνωση επί σουηδικού εδάφους.

Και οι δύο θα ασκήσουν έφεση στις πρωτόδικες αποφάσεις σε βάρος τους. Οι πολίτες της Σαουδικής Αραβίας ταξιδεύουν εκτός βασιλείου μόνον χάρη στη συγκατάθεση του κηδεμόνα ή μαζί με στενό συγγενή τους.

Ανώνυμος είπε...

και τι μας το ποσταρες ρε κοπανε,γι α να πουμε μπραβο στο καθε δολοφονο που κυκλοφορει στον δρομο και χαρακωνει καθε αλλοθρησκο...ολοι το ιδιο χαιβανια κατω απο τις σημαιες των θρησκειων..σκοτωθειτε μεταξυ σας για το ποιος ειναι πιο φιλεσπλαχνος θεος..οργια αμαθειας...ουστ προβατα

Ανώνυμος είπε...

αυτό το παιδι που ξερουμαι οτι δεν εχει απο αυτα που χτυπανε αλλα παιδια στα παρκα και δολοφονουν? ετσι ειναι το ππραμα αμεσος η χρυση αυγη. Υπαρχουν στοιχεία?αποδικνιεις κάτι ?ΟΧΙ μονο κατηγορειτε χωρίς να ξερετε τι συνέβη εκει. Ωραίοι είστε. Αν ηταν δικοι το υπου τον χτυπησαν τοτε που το ξερετε? Τι θα κάνετε μετα? θα βγείτε να καταγγείλετε τους μεταναστες? οχι, μετα κύριοι στα σπτιακια σας κουμονια etailsif that

Ανώνυμος είπε...

12:08 αγράμματε .... με την ορθογραφία σου γαμάς έλληνες και μετανάστες.
Δεν πας σε κανέναν πακιστανό να σου μάθει ελληνικά?
Καλύτερα τα ξέρουνε απο σένα!

Ανώνυμος είπε...

12:08 επιστροφη γρηγορα στο δημοτικο να μαθεις Ελληνικα...

Unknown είπε...

Εχουμε φτασει στο σημειο το καθε αγτραμματο διποδο να δικαιολογει τα αδικαιολογητα! Ενα παιδι που ερχεται στην Ελλαδα γιατι η χωρα του βοομβαρδιζεται (με Ελληνικη συμμετοχη και ανοχη), να κινδινευει απο τον καθε ψυχολογικα ανωμαλο χρυσαυγιτη που βρισκει την συμπαρασταση της αντικομουνιστικης μεριδας των Ελληνων για να κανει το διαστροφικο παρτυ του! Εγω ειμαι μεταναστης απο το σεπτεμβριο, οχι γιατι βομβαρδιζεται η χωρα μου, αλλα για οικονομικους λογους, ηταν επιλογη μου. Αυτο το παιδι ρε καθαρματα ορθια δεν ειχε επιλογη! Ντροπη, Ντροπη, Ντροπη! Η καθε προσπαθεια δικαιολογησης αυτου του εγκληματος ειναι καθαρη συνενοχη και υποστηριξη στους νεο σαδιστες. Χρυσαυγιτες ητανε οπως αυτος που σκοτωσε το κοριτσι οπως ο παιδεραστης της ιεραπετρας οπως οι μαχαιροβγαλτες της Πειραιως. Αποβρασματα