Παρασκευή, Μαΐου 10, 2013

ΈΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Ένας κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών έχασε τη ζωή του και τρεις ακόμα τραυματίστηκαν στη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεκρός είναι ένας 31χρονος Ιρακινός, κρατούμενος με ισόβια για κατά συρροή ανθρωποκτονία από πρόθεση. 


Οι τραυματίες, βαρυποινίτες επίσης, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης.

Τόσο ο θανάσιμος τραυματισμός του Ιρακινού όσο και των υπολοίπων τριών θυμάτων της συμπλοκής προκλήθηκαν από αυτοσχέδιο μαχαίρι.



Newsroom ΔΟΛ

ΠΡΕΖΑ TV
10-5-2013

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο διευθυντής του καταστήματος κράτησης Φελλίου Γρεβενών αντί ακαδημαϊκού τίτλου, πανεπιστημιακού πτυχίου ή άλλης συναφούς με την διεύθυνση φυλακών επαγγελματικής κατάρτισης διαθέτει τον επίζηλη ιδιότητα του πρώην ναυτικού στα εμπορικά καράβια...
Την ώρα που διακεκριμένοι επιστήμονες με μεταπτυχιακές σπουδές, διδακτορικά, εμπειρία και ξένες γλώσσες συνωστίζονται στην ανεργία η κυβέρνηση του Γιωργάκη πριν τρία χρόνια τοποθετούσε ως διευθυντές σε ευαίσθητους τομείς της δημόσιας διοίκησης λοστρόμους και συναφείς...

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

@12:20 ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑΚΙ. ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ.