Τετάρτη, Μαΐου 15, 2013

«ΓΡΑΠΤΟ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΤΟΥ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΗΣ ΧΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ


Με 121 ψήφους κατά και 73 ψήφους υπέρ, απορρίφθηκε η αίτηση άρσης της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου για την οποία εκλήθη να αποφανθεί η Ολομέλεια.
Είχε προηγηθεί μήνυση και αγωγή από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα που ανακοινώθηκε, 4 βουλευτές δήλωσαν «παρών» και υπήρξε και 1 άκυρο.


Στη συζήτηση που προηγήθηκε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος ανέφερε ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς υπέβαλε μήνυση σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση, απλή και διά του Τύπου, και αγωγή, αξιώνοντας 100.000 ευρώ, προκειμένου αυτά να διατεθούν για τις «αγαθοεργίες» της Χρυσής Αυγής.

«Δεν ζητάω την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι στόχος της Χρυσής Αυγής είναι να χρησιμοποιήσει την ενδεχόμενη άρση της βουλευτικής του ασυλίας προκειμένου να ενισχύσει στη συνέχεια την αστική αγωγή, αλλά και να δημιουργήσει κλίμα ποινικοποίησης του πολιτικού λόγου και να δημιουργηθεί μια φάμπρικα αγωγών μέσα στη Βουλή.

Ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι η μήνυση σε βάρος του έγινε για συνέντευξη που είχε δώσει στην ηλεκτρονική έκδοση του LIFO, στην οποία αποκάλεσε «νταβατζήδες» τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Όπως εξήγησε, η συνέντευξη δόθηκε λίγες μέρες μετά τα γεγονότα στο «Χυτήριο», που είχαν σαν αποτέλεσμα τη ματαίωση της παράστασης Corpus Christi.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέγνωσε απόσπασμα από κείμενο που φέρει την υπογραφή του Χρήστου Παππά και έχει δημοσιευθεί σε περιοδικό της Χρυσής Αυγής, στο οποίο γίνεται αναφορά στον «οραματιστή Αδόλφο Χίτλερ».

«Ο κ. Τατσόπουλος θα έπρεπε να εγκαλείται όχι για τη δική μου εξύβριση αλλά για την εξύβριση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του Γέρου του Μωριά» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

Προσέθεσε επίσης ότι «ο κ. Τατσόπουλος με την Συριζαίικη παράλογη λογική του, υπερέβη τον εαυτό του και απέδειξε τι σημαίνει η αριστερά των gay parade. 

Εξέλιπε ο ανδρισμός. Θα έπρεπε ως βουλευτής που φοράει παντελόνια να πει ναι να αρθεί η ασυλία μου» δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. 

Όσο για την ανάγνωση κειμένου που ίδιος είχε υπογράψει, ο κ. Παππάς ευχαρίστησε τον κ. Τατσόπουλο διότι «τίμησε τα γραπτά της νιότης του».

Αποφάσεις άρσης ασυλίας

Η πλειοψηφία της Βουλής τάχθηκε υπέρ της άρσης της ασυλίας της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη για υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης, με 175 ψήφους υπέρ, 21 ψήφους κατά, 2 παρών και 1 άκυρο.

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη για παράβαση καθήκοντος, μετά από μήνυση υπαλλήλου του δήμου Αθηναίων που μετακινήθηκε σε άλλη υπηρεσία του δήμου, ψήφισαν 174 υπέρ, 22 ψήφισαν κατά, 2 ήταν τα λευκά και 1 άκυρο.

Για υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης αποφασίστηκε η άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου, με 196 ψήφους υπέρ της άρσης, 1 κατά, 1 παρών και 1 άκυρο.

Την άρση ασυλίας του ανεξάρτητου βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη, για υπόθεση ανθρωποκτονίας από αμέλεια, αποφάσισε η Βουλή, με 194 ψήφους υπέρ, 2 κατά, 1 παρών και 1 άκυρο.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
15-5-2013

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καιρός να τελειώνουμαι και με αυτό το μύθο. Στην περίοδο της κατοχής ρε αγραματα κουμούνια, οι Γερμανοί σκότωναν ΜΟΝΟ αριστερούς και προδότες. Η πείναι και η ασιτεία ήταν απο το εμπάργκο που είχαν επιβα΄λλει οι ¨"δηοκράτες" δτυνάμεις και η ρωσσία. Τα ταγματα ασφαλειασ που τα εχετε κάνει πιπήλα και μας έχετε πρήξει τα αρχίδια ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες ακι οχι γερμανοί που ήταν ενάντια στον κομουνισμό. Αν δεν ήταν οι Γερμανοι (του τότε που είχαν τουλαχιστον ήθος και αξιοπρέπεια οχι τώρα η μέρκελ (που είναι αριστερή ρεεεεεεεεεεεεεεεε) τώρα θα ήμασταν αλμπαν αλμπαν και πακισταν. είδαμε και τις χωρες που συμμαχησαν με τα κουμουνια τι απεγιναν. Οι Ναζι ρε κολοζωα θαύμαζαν την Ελλάδα και τους Ελληνες επειδή είμαστε το ίδιο φύλλο αλλα αυτα δε σας τα λενε στα κομματικα γραφεια σας. Οι μισοι που γραφετε εδω μεσα ειστε πληρωμενοι της νεα τάξη για να σκορπατε τα εμετικα σας ψέματα. φοβάστε που οι ελληνικη δύναμη της χρυσης αυγής μεγαλώνει. ακόμα και οι πληρωμενες διμοσκοπισεις μας δινουν 14 τα εκατόρεεεεεεεεεεεεεεεεε. Και μια τελευταία ερώτηση επισή κα΄νετε πολύ τους μάγκες εδω με΄σα αλλα σας εχουμε καταλαβει. Πες οτι ο χιτλερ εκανε τα ολοκαυτωματα και βρειτε αποδειξεις. για τα ολοκαυτωματα του σταλιν πατερουλη γιατι δε μιλατε τοσο αρνια. η Ελλαδα θα ξαναλαμψει οσο κια ν προσπαθειτε να μας εμποδισετε trymili was

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΟΣΟ ΙΣΧΥΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ-ΜΟΛΟΤΩΦ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΑΛΙΝ-ΧΙΤΛΕΡ.

ΜΟΛΙΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ!!!

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΟΒΙΕΤΟΔΟΥΛΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 376 !!! ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!

ΕΔΩ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 376!!!! ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!!!!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.128177727347325.29162.100004652952615&type=1

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβες τώρα Ελληνα τι φίδι έβαλες πάνω απο τον κόρφο σου όταν ψήφισες Χρυσή Αυγή;

Όσο και να θέλουν να το κρύψουν ναζί είναι.

Το ξέρω οτι έχεις απελπιστεί απο την πολιτική κατάσταση της χώρας, οτι νοιώθεις προδομένος αλλά η Χρυσή Αυγή δεν είναι λύση.

Στις συγκεντρώσεις τους η Ελληνική σημαία όλο και λιγοστεύει και πολλαπλασιάζονται οι "μαίανδροι" και οι κέλτικοι σταυροί.

Σου είπαν άραγε γιατί χρησιμοποιούν τον κέλτικο σταυρό;
Σου είπαν τι είναι το τάγμα της Χρυσής Αυγής απ' όπου πήραν το όνομα τους και γιατί χρησιμοποιούν τα σύμβολά τους;

Ένα θα σου πω ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής. Ψάχτο μόνο σου. Αυτό φοβούνται. Δε σου λεώ να εμπιστευτείς κάποιο άλλο κόμμα, σου λέω τουλάχιστον, για να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου να ψάξεις λιγάκι παραπάνω ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι. Που δούλευαν πριν γίνουν βουλευτές.

Αν είσαι πραγματικά πατριώτης και αγαπάς τη χώρα σου μη μένεις στην αμάθεια. Ψάχτους.

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβες τώρα Ελληνα τι φίδι έβαλες πάνω απο τον κόρφο σου όταν ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ;

Όσο και να θέλουν να το κρύψουν μισελληνες είναι.

Το ξέρω οτι έχεις απελπιστεί απο την πολιτική κατάσταση της χώρας, οτι νοιώθεις προδομένος αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι λύση.

Στις συγκεντρώσεις τους δεν υπαρχει ποτε Ελληνική σημαία αλλα κατι πολυχρωμα και κοκκινα πανια.

Σου είπαν άραγε γιατί χρησιμοποιούν το κοκκινο πανι;
Σου είπαν τι είναι το ΣΥΡΙΖΑ και ποιες ειναι οι ανθελληνικες συνιστωσες του;

Ένα θα σου πω ψηφοφόρε του ΣΥΡΙΖΑ. Ψάχτο μόνο σου. Αυτό φοβούνται. Δε σου λεώ να εμπιστευτείς κάποιο άλλο κόμμα, σου λέω τουλάχιστον, για να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου να ψάξεις λιγάκι παραπάνω ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι. Που δούλευαν πριν γίνουν βουλευτές.

Αν είσαι πραγματικά πατριώτης και αγαπάς τη χώρα σου μη μένεις στην αμάθεια. Ψάχτους.

Ανώνυμος είπε...

Α΅τα πάρουμε με τη σειρά

Μισέλληνες: Αν ρωτήσεις στο εξωτερικό ποιοί τιμούν την σύγχρονη Ελλάδα, ποιοί με το έργο τους αποτέλεσαν φωτεινά παραδείγματα νομίζεις οτι θα σου απαντήσουν Νίκος Μιχαλολιάκος ή μήπως το hack n slash βιβλίο 15φύλλων του Είμαι πρεζάκι και σε όποιον αρέσω-Κασιδιάρη; Θεοδωράκης, Ρίτσος και υπόλοιπους μισέλληνες θα σου πούν.

Οι αγωνιστές της εθνικής αντίστασης ορκίζονταν στην Ελλάδα, οι ταγματασφαλίτες σας στον Χίτλερ.

Κόκκινα πανιά έχει και η Χρυσή Αυγή πανίβλακα.

Επίσης σε αυτή την κόκκινη σημαία και τις ιδέες της οφείλεις την άδεια σου, το οχτάωρο, τα εργατικά δικαιώματα και άλλα τόσα που τώρα κάποιοι (και η Χ.Α) θέλει να καταργήσει. Στην Ελλάδα τα προνόμια σου ανιστόρητε ανθέλληνα τα οφείλεις σε αίμα αριστερών που αγωνίστηκαν.

Όλοι οι βουλευτές της Αριστεράς έχουν αναλυτικά βιογραφικά με ημερομηνίες, εργοδότες κλπ κλπ. Οι βουλευτές της Χ.Α έχουν γενικότητες του στυλ αγρότης, μουσικός, υπάλληλος.

Ανώνυμος είπε...

ο ουντχαους επεσε με αλεξιπτωτο στο γοργοποταμο και ανεφερε οτι η μονοι που πολεμανε σαν ηρωες ειναι οι ανταρτες του ελασ υπο την διοικηση του Αρη Βελουχιωτη οι ταγματασφαλητες κλεβανε τα κοτοπουλα και το σταρι απο φτωχες οικογενειες και το δειναν στους γερμανους. το βιβλιο λεγεται το μηλον της εριδος
υ.γ δεν ειμαι ουτε σε καποιο κομμα ουτε πολιτικοποιημενος

Unknown είπε...

Λόγος του Βελουχιώτη στη Δέσφινα – Σεπτέμβριος 1943

Σύντροφοι, τον σκοπό μας μέχρι της στιγμής δεν τον είχαμε αποκαλύψει για λόγους σκοπιμότητας. Τώρα εμείς παιδιά του φτωχού λαού και πρωτοπόροι του αγώνα θα αγωνισθούμε για να δώσουμε μια πραγματική ελευθερία στους λαούς, γιατί αυτό που γίνεται σήμερα σε μας, είναι μέρος διεθνούς αγώνα που όλοι οι λαοί ξυπνήσανε θέλουνε να διώξουνε τους τυράννους όχι μόνο αυτούς που έχουμε εδώ αλλά και αυτούς που αύριο θα μας κατακτήσουνε για να μας κάνουνε οικονομικούς τους δούλους για αιώνες ολόκληρους, γιατί αυτοί μεν που είναι εδώ θα φύγουνε μια μέρα, όπως και από κάθε γωνιά της γης, οι κεφαλαιοκράτες όμως του Λονδίνου και της Αμερικής θα επιβάλλουν τη δύναμή τους. Αλλά εμείς οι λαοί που ξυπνήσαμε πια δεν θα τους επιτρέψουμε να μας υποδουλώσουνε, γιατί τη δύναμη την έχουμε στα χέρια μας. Σκοπός μας δεν είναι να χτυπήσουμε τους Γερμανούς και τους Ιταλούς στρατιώτες, γιατί κι αυτοί είναι σαν και εμάς αδέλφια μας και είναι όργανα των διάφορων φασιστών και κεφαλαιοκρατών για τη κατάκτηση και υποδούλωση των λαών και γιαυτό τους έστειλαν εδώ κάτω. Λοιπόν να μην τρέφετε μίσος γι’ αυτούς. Φταίνε οι διάφοροι Βόλπι και Γιούγκερς της Ιταλίας και Γερμανίας. Εάν ρωτήσεις καλά – καλά κάθε στρατιώτη απ’ αυτούς τι επιθυμεί δεν θέλει τίποτε άλλο από του να φτάσει σύντομα σπίτι του, στη δουλειά του και στα παιδιά του. Σας φέρνω παράδειγμα πως μας επιβάλλανε στο 1912 και στο 17 και μετά στα 20 να πολεμήσουμε για να κατακτήσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη και τη Μικρά Ασία και να υποδουλώσουμε λαούς σαν τους Βουλγάρους και τους Τούρκους και να ανοίξουμε έτσι ένα άσπονδο μίσος μεταξύ μας, ιδίως με τους Βουλγάρους ενώ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ και μπορούμε πολύ καλά να ζήσουμε χωρίς να έχουμε υποδουλώσει άλλο λαό …

Ο πρώτος μας σκοπός που θα έχουμε μόλις επικρατήσουμε θα είναι να σφάξουμε όλη την άτιμη φάρα των αξιωματικών του αστικού στρατού που άλλο δεν κάνανε πριν παρά κινήματα για να παίρνουνε γαλόνια μισθούς και να γίνονται Πρόεδροι Δημοκρατίας ή Βασιλιάδες. Το κίνημα του Ζέρβα είναι κίνημα πουλημένο στους Εγγλέζους και αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα τους. Είναι τελείως ξένο με τον Ελληνικό λαό, αλλά έχουμε και μ’ αυτόν λογαριασμούς που πολύ γρήγορα θα τους ξεκαθαρίσουμε για να φύγει κάθε εμπόδια από το δρόμο μας.

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη Δ, οι ταγματασφαλίτες παρέδωσαν ΟΛΗ την Ελλάδα στη Γερμανία και φρόντιζαν ενάντια σε κάθε προσπάθεια απελευθέρωσης. Πως είναι δυνατόν να είσαι τόσο ανιστόρητος.

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς η διανοητική κατάσταση των φασιστών είναι εντόνως προβληματική, για αυτό και επιδίδονται σε φρικαλεότητες κατά συνανθρώπων τους. Αλλά...