Δευτέρα, Μαΐου 20, 2013

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ


Δεν θέλω να τρέφω ουτοπίες. Πίστευα πως το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βρει κάποιος δουλειά αυτή την εποχή. Τώρα πια ξέρω πως είναι απλώς αδύνατον.
Προσπαθώ δυο χρόνια τώρα, χωρίς καμία επιτυχία.
Προσπαθούμε να επιβιώσουμε με μια κουτσή σύνταξη, που ευτυχώς μπαίνει κάθε μήνα στο σπίτι, και ροκανίζοντας τα ψίχουλα των λίγων οικονομιών που είχαμε μαζέψει, ενώ παράλληλα συσσωρεύονται χρέη προς όλες τις κατευθύνσεις.
Στην αρχή είχα κάποια αισιοδοξία και προσπαθούσα χωρίς πανικό. Αργότερα, που κατάλαβα πως ήταν πολύ δύσκολο, άρχισα να περνάω από όλα τα στάδια, με πισωγυρίσματα: Αισιοδοξία, απογοήτευση, θλίψη, και πάλι αισιοδοξία και πάλι κατάθλιψη και θυμός. Άρχισα να αγκιστρώνομαι από κάθε υποτιθέμενη ελπίδα και έτσι να περνάνε οι μήνες...
Χωρίς να το καταλάβω καλά πέρασαν δυο χρόνια. Και τώρα πια, κάθε φορά που έχω το κουράγιο να κοιτάξω την κατάσταση κατάματα, αντιλαμβάνομαι το αδιέξοδο σε όλη του την έκταση.
Πού θα φτάσουμε δεν μπορώ να το φανταστώ ή, καλύτερα, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Η αισιοδοξία πλέον μάς έχει εγκαταλείψει.
Αισιοδοξία, θλίψη, και πάλι κατάθλιψη και θυμός...
Andreas , 46 χρ.
http://imerologioanergou.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
20-5-2013

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ενώ την ίδια στιγμή γύρω σου βλέπεις τα ΤΡΙΣεκατομμύρια να πάνε και να έρχονται γιά την ολιγαρχία της χρηματοοικονομίας και των μαφιόζων δήθεν-επιχειρηματιών, εσύ κάθεσαι και ακούς τα απολιθώματα του Χίτλερ και του Μαρξ να σου λένε να κάνεις αυτό που πάντα έκανες: να ακολουθείς!

Συνεπώς, Ανδρίκο-ανεργίκο-ανεγκεφαλίκο, ζήσε μες την μαραζωμένη ύπαρξή σου και ετοιμάσου πάλι να σκοτώσεις και να σκοτωθείς γιά την πατρίδα (=την βόλεψη της καθεστηκυίας δηλ.), που πάλι κινδυνεύει. Δεν σου αξίζουν καλύτερα, ρουφιάνε!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τις μαλακιες απλά είστε κοπροσκυλα
Θυμάστε ρε πέρσι το τι χριστοπαναγια μου ρίξατε γιατι τόλμησα να πω οτι εχω φίλους που ζητάνε άτομα
Με 500 $την βδομάδα στο Denali park τα πάντα πληρωμένα εισητηριο βίζα και παραμονή .για ενα χρόνο
Που θα παει ρε οπου να ειναι θα καλέσει ο θεουλης την γιαγια η τον Παππού οποτε σύνταξη γιοκ .
Καλα ξεμπερδεματα τετράποδα

Red rabbit hunter