Πέμπτη, Μαΐου 23, 2013

Η ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΡΑΠΕΛΙΑ...ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ-ΣΑΛΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ


Το αποβρασμα της τηλεοπτικης δημοσιογραφιας,το ασπονδυλο της λασπης που τολμα ακομη να εχει δημοσιο λογο,η γυναικα ντροπη για το ανθρωπινο ειδος,οπου το 2007 (μαζι την Τατιανια Στεφανιδου), παρουσιαζε την "φρεπελια" ως το θαυματουργο φαρμακο για τον καρκινο...6 χρονια μετα,ξαναχτυπα μεσα απο το site της,φιλοξενωντας διαφημιστικο αρθρο,γιατρου απο το νοσοκομειο ΥΓΕΙΑ,στο οποιο παρουσιαζονται οι ακτινοθεραπειες,ως λυση για περιπτωσεις καρκινου,οι οποιες δεν επιδεχονται χειρουργιο ή χημειοθεραπειας.
Δυστυχως,ο εν λογω γιατρος,δεν αναφερει στο αρθρο του,πως οι ακτινοθεραπειες εμφανιζουν συχνα,μια πολυ σοβαρη παρενεργια.Αυτη του εγκαυματος, στο σημειο που "χτυπανε", με αποτελεσμα να μαζευεται πυον στη "συγκεκριμενη" περιοχη,με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται.
Ετσι δεν ειναι κυριε Κοσμιδη του νοσοκομειου Υγεια;;;...
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ;)
---Οσο για την Αννα Δρουζα,την καργιολα του κερατα,που το 2007, παρότρυνε τους καρκινοπαθεις να πινουν ΦΡΑΠΕΛΙΑ (ελιες και κλωνάρια ελιας λιωμενα στο μπλεντερ)... πραγματικα της ευχομαστε μεσα απο την καρδια μας τα χειροτερα.

ΚΑΙ ΤΟ POST ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑΠΟΘΈΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΡΑΠΕΛΙΑ.
ΨΟΦΟ.
ΠΡΕΖΑ TV
23-5-2013

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχε γίνει ένα φονικό εκείνο τον καιρό ανάμεσα σε αδέρφια, λόγω φραπελιάς.

Θυμάστε;

Ανώνυμος είπε...

Κλυσμα με φραπελια μεχρι να στανιαρει...που θα παει...

Ανώνυμος είπε...

"οι ακτινοθεραπειες εμφανιζουν συχνα,μια πολυ σοβαρη παρενεργια.Αυτη του εγκαυματος, στο σημειο που "χτυπανε", με αποτελεσμα να μαζευεται πυον στη "συγκεκριμενη" περιοχη,με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται"

Άρα είναι προτιμότερο να έχεις καρκίνο και να μην κάνεις τίποτα παρά να αποκτήσεις ένα κάψιμο.Ρε άσχετοι καταλαβαίνετε ότι αυτό που γράψατε είναι εφάμιλλο της φραπελιάς;

Ανώνυμος είπε...

εσείς είστε μάλλον χειρότεροι από τη Δρούζα αν δεν καταλαβαίνετε την διαφορά μεταξύ φραπελιάς και ακτινοθεραπείας.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ το απόβρασμα της διαδικτυακής δημοσιογραφίας δεν είναι άξιο να μάθει στοιχειώδη στίξη. Α στα τσακίδια, βλάκα!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΔΡΟΥΖΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΡΙΑ - ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑΜΠΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ

Unknown είπε...

6:07 μ.μ Ο αρχηγός δεν είπε να γράφουμε παντού ρε βλάκα,μόνο στις πολιτικές αναρτήσεις...βόδι!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ !!!

Αντικαρκινικά φάρμακα με βάση την ελιά !!!!

www.tovima.gr/science/article/?aid=247390

19/12/2008

Το βασικό «συστατικό» της μεσογειακής διατροφής, το ελαιόλαδο, είναι γνωστό ότι μπορεί να προστατεύσει από ορισμένες μορφές καρκίνου.

Τώρα είναι πιθανόν η ταπεινή αλλά πολύτιμη ελιά να αποτελέσει τη βάση για ανάπτυξη νέων φαρμάκων κατά του καρκίνου μετά την απομόνωση χημικών ουσιών του ελαιολάδου οι οποίες φαίνεται να εξολοθρεύουν τα καρκινικά κύτταρα.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Γρανάδας και του Καταλανικού Ινστιτούτου Ογκολογίας αναφέρουν στο επιστημονικό έντυπο «ΒioΜed Central» ότι απομόνωσαν λιγνάνες και σεκοϊριδοειδή και στη συνέχεια δοκίμασαν τη δράση τους σε καρκινικά κύτταρα του μαστού.

Εκπληκτοι λοιπόν παρατήρησαν ότι οι συγκεκριμένες χημικές ουσίες θα μπορούσαν να συμβάλουν στην καταστολή του «ένοχου» καρκινικού γονιδίου ΗΕR2, το οποίο εμπλέκεται στο ένα πέμπτο των περιπτώσεων της νόσου.

Για όσους πάντως πιστεύουν ότι η απλή κατανάλωση ελαιολάδου θα μπορούσε να καταπολεμήσει τον καρκίνο του μαστού, οι ειδικοί σημειώνουν ότι αυτό δεν είναι εφικτό καθώς απαιτείται πολύ υψηλότερη ποσότητα των συγκεκριμένων χημικών ουσιών από αυτή που λαμβάνεται μέσω της μεσογειακής διατροφής.

ΑΛΛΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ,
ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ....