Παρασκευή, Μαΐου 10, 2013

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΟΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΗΣ-ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕΣΑ!


Την αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους του γνωστού εκδότη Γιώργου Κουρή και του γιου του Ανδρέα για την υπόθεση του τηλεοπτικού σταθμού Alter, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Έπειτα από προφυλάκιση περίπου δύο μηνών, τους επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ και 100.000 ευρώ αντίστοιχα.


Η υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση του τηλεοπτικού σταθμού Alter, που υποστηρίζουν ότι δεν είχαν εκτελεστικό ρόλο στο δ.σ., υποστήριξε πως «η ελληνική Δικαιοσύνη διόρθωσε το λάθος της».



Πηγή: Ελεύθεροι υπό όρους οι Γιώργος και Ανδρέας Κουρής | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/104597#ixzz2Sv1oTkK2
ΠΡΕΖΑ TV
10-5-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελεύθεροι μετά από σχεδόν 45 μέρες προσωρινής κράτησης αφέθηκαν μετά από απόφαση του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών Αθηνών (με πρόεδρο τον Μανώλη Φουκαράκη) τα αρχηλαμόγια της Τήλε-δημοσιογραφίας ,οι μπαταχτσήδες εκδότες Γιώργος και Ανδρέας Κουρής που είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, μετά την απολογία τους στον ανακριτή, για χρέη του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΤΕΡ του οποίου είναι βασικοί μέτοχοι( ΑΝΩ ΤΟΥ 50%)

Ο εισαγγελέας είχε υποβάλει αντίθετη πρόταση ζητώντας να παραμείνουν οι δυο κατηγορούμενοι στη φυλακή, άλλωστε είχε γνωμοδοτήσει εξ αρχής υπέρ της προσωρινής τους κράτησης.

Το συμβούλιο έκανε δεκτή την προσφυγή τους και αντικατέστησε την προσωρινή τους κράτηση με περιοριστικούς όρους.

Θα ήταν καλό να δημοσιοποιηθούν τα σκεπτικά των αποφάσεων της προφυλάκισης και της τωρινής αποφυλάκισης για να μπορέσει ο καθένας να κατανοήσει πως και από ΠΟΙΟΥΣ αποδίδεται 'δικαιοσύνη' στην χώρα μας.

ΠΡΟΣΒΟΛΗ στην νοημοσύνη του απλού πολίτη η απόφαση, που βασίζεται στο ΣΤΕΓΝΟ γράμμα του νόμου, όπου πίσω από ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ κρύβονται τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αφεντικά.

Οι λαμόγιο-δικηγόροι κατάφεραν να πείσουν τους ήδη πεπεισμένους δικαστάς , ότι δεν
έκανε κουμάντο στον ΑΛΤΕΡ ο Κουρής με +50% ποσοστό ιδιοκτησίας , αλλα οι εγκάθετοι
υπάλληλοι τους που είχαν τάχα μου -τάχα μου εκτελεστικά καθήκοντα.

Μα είναι οι δικαστές τόσο ηλίθιοι?

Το συμπέρασμα λοιπόν, που θέλουν να σερβίρουν, είναι ότι η μαριονέτα Γιαννίκος είναι που δεν ήθελε να πληρώσει του φόρους, και όχι οι Κουράδες με των οποίων τα λεφτά από τις ανεξέλεγκτες εισπράξεις των θα πληρώνονταν τα χρέη προς το δημόσιο και όχι μόνον...

Ποιος το πιστεύει την σήμερον ημέρα.

Ο Άκης απειλεί με αποκαλύψεις και ως εκ θαύματος η σύζυγός του μπαίνει στο νοσοκομείο την ίδια ώρα που οι Κουράδες αποφυλακίζονται με εγγύηση κάτι ψηλά.

Οι Κουράδες συναποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του διεφθαρμένου πολιτικό-οικονομικό-δικαστικού κατεστημένου…