Παρασκευή, Μαΐου 17, 2013

ΜΟΥΙΖΝΙΕΚΣ: ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Ενοχλημένος εμφανίστηκε μέσω του ρ/σ «ΣΚΑΙ 100,3» ο επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Νίλ Μούιζνιεκς, για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην κατάθεση και ψήφιση του νέου «αντιρατσιστικού νομοσχεδίου»


«"Έχω ζητήσει πρόσθετη πληροφόρηση από τις ελληνικές αρχές για το περιεχόμενο. Γνωρίζω ότι υπάρχουν διαφωνίες» πρόσθεσε ο κ. Μούιζνιεκς ζητώντας την επιτάχυνση των διαδικασιών από την κυβέρνηση.

Ο κ. Μούιζνιεκς εξέφρασε την άποψη ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να κηρυχθεί παράνομη και κάλεσε τους δικαστές να κάνουν τη δουλειά τους διώκοντας μέλη της Χρυσής Αυγής που έχουν προβεί σε εγκληματικές ρατσιστικές ενέργειες. 

Τέλος, ο επίτροπος καταδίκασε τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά μεταναστών. 

«Όσοι συμμετέχουν σε τέτοιες επιθέσεις θα πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά» ανάφερε ο Λετονός επίτροπος.

Πηγή:skai.gr
ΠΡΕΖΑ TV 
17-5-2013

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΤΤΟΝΟ ΚΑΡΑΦΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας χεζεις ρε καραφλοπουστα μουνιζζκιενσνασ.... οπως διαολο σε λενε.

Ανώνυμος είπε...

9:53 γίνεται ΄όμως το άλλο....να σας γαμάμε όπου σας πετυχαίνουμε!
10:21 ούτε να το πεις δεν μπορείς?

Ανώνυμος είπε...

8:30 Με την όπισθεν θα μας γαμάτε ????

Ανώνυμος είπε...

8.30 salta kai gama thn manoula sou prwta na deis an sou shkwnetai kai meta ta briskoume.

Ανώνυμος είπε...

Χρυσαυγουλάκια, τί γίνεται με τις διανομές τροφίμων και τις καταθέσεις στεφάνων???

Ακόμη περιμένουμε να έρθετε...

Μαγκιά-κλανιά τα ναζιστάκια. Ξεβράκωμα στην πράξη και με έργα, όχι με λόγια. Περαστικά Χρυσές χεσμένες Κοτούλες...

Ανώνυμος είπε...

-Ποιος τη γαμεί την Χρυσή Αυγή?
-ΟΛΟΙ.

Απλό και κατανοητό.

Ανώνυμος είπε...

@10:12 & 10:27

Ναζιστάκια, και τις πουτάνες ξεκωλιάρες μανούλες σας θα σας γαμήσουμε, εάν το αποφασίσουμε. Σκασμός τώρα και το κεφάλι κάτω. Όπως σας έχουμε μάθει.

Δεν μπορείτε να προστατεύσετε ούτε τα οχήματα ούτε τα γραφεία σας. Νομίζετε ότι μπορείτε να προστατεύσετε τις οικογένειές σας ?

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΤΑΦΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Να φας μπόλικη φασολάδα πουσταρίκο -που κάνεις και αλλεπάλληλα ποστ -και να βάλεις και καυτερό μέσα ,για να μου ζεσταίνεις την πούτσα όταν θα μου την κλάνεις!!

Ανώνυμος είπε...

@2:10

Μίλησε το μαλακομπούκωμα της Χρυσής Πορδής. Απέκτησε πρώτα αρχίδια και μετά τράβα να επιχειρήσεις κατάθεση στεφάνου ή διανομή τροφίμων! Μούγκα, ε, κοτούλα?

ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΣΕΡΒΙΕΤΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ της μάνας κάθε νεοναζί

Ανώνυμος είπε...

Το ξυλίκι και το κλάμα της κομμουνιστριας δασκάλας το ξεχάσατε πουσταρίκοι ????

Ανώνυμος είπε...

Κλάψα τα χρυσαύγουλα που δεν μπορούν ούτε μία εκδήλωση να πραγματοποιήσουν τους τελευταίους μήνες δημοσίως! Όλο άκυρα τρώνε, ακόμη και από νησιώτες ή κατοίκους της παραμεθορίου.

Δεν πειράζει. Να κλείνεστε στα τοπικά μπουρδέλα σας. Θα σας κάψουμε και πιο εύκολα, δίχως να χρειάζεται να σας ψάχνουμε στις οικίες σας έναν-έναν.

Ανώνυμος είπε...

4.34 παλι εισαι υπερηφανος που τυπησες γυναικα? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ποιο κοτα μπενεις σε φουρνο μαλακα!


Ανώνυμος είπε...


Και πειτε στον μαλακα με τα ποστ που κανει ξερεις ποιον λεω αυτον με τα copy-paste , να μας πει για τον νομο περι αρσης των συνεπειων του εμφυλιου που ψηφιστικε το 1989 με προεδρο Σαρτζετακη, υπουργο οικονομικων ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ υπουργο δικαιοσυνης τον ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ απο την κυβερνηση Μητσοτακη,Πως εφτασαν το 90 να τυπωνουν φυλαδια για τον χιτλερ και πως φτασαμε σημερα....περιεργος με τα ιδια προσωπα να γινοντε αβαντες υπερ της Χρυσης Κουλης τοσο πολιτικα οσο και κοινωνικα, ΑΙΝΤΕ γιατι απο την πολυ αντισυστιμικοτητα κοντευετε να μου βγαλετε το ματι γαμημενα μπασταρσοναζιστακια που ουτε που ξερετε ποιος σας κρατησε ζωντανους απο το 82 που αρχισαν να επαναπατριζοντε ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και οι κοινωνια ειχε αριστεροποιηθει οσο δεν πηγενε αλλο.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ