Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2013

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΙΣ 19:30!!!!

-ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΩΡΑ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕΤΑ...ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ...
- ΚΟΜΙΣΙΟΝ: «Οι πολιτικοί αρχηγοί στην Ελλάδα πρέπει να επιδείξουν υπευθυνότητα, ούτως ώστε να συνεχιστεί η πολιτική σταθερότητα και η οικονομική προσαρμογή»
- Η σύσκεψη των αρχηγών έχει προγαρμματισθεί για τις 19.30
- Μπορεί και απόψε να εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ για το αν είναι παράνομο ή όχι το κλείσιμο της ΕΡΤ
- Ποιοί διακινούν το σενάριο για νεα κυβέρνηση με άλλον πρωθυπουργό από τον Αντώνη Σαμαρά
Ηχηρή παρέμβαση έγινε το μεσημέρι από την ΚΟΜΙΣΙΟΝ, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. 


Η ευρωπαϊκή επιτροπή αναφερόμενη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπογράμμισε τη σημασία συνέχισης της πολιτικής σταθερότητας στην Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ολιβιέ Μπαγί, επισήμανε την ανάγκη «οι πολιτικοί αρχηγοί στην Ελλάδα να επιδείξουν υπευθυνότητα, ούτως ώστε να συνεχιστεί η πολιτική σταθερότητα και η οικονομική προσαρμογή» στη χώρα.

Όταν ρωτήθηκε για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο Ολιβιέ Μπαγί υπενθύμισε ότι σύμφωνα με πρωτόκολλο της Συνθήκης του Αμστερνταμ, η διαχείριση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης είναι αρμοδιότητα των κρατών-μελών. Παράλληλα, επεσήμανε ότι ο πλουραλισμός των ΜΜΕ στα κράτη-μέλη, είναι ουσιαστικός για τις δημοκρατικές αρχές της ΕΕ.

Είπε τέλος, ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λαμβάνει υπόψη της τη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης να δημιουργήσει σύντομα μια νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση και ότι συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Την ίδια ώρα το κλίμα παραμένει πολωμένο μεταξύ των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό να εμφανίζεται αμετακίνητος και τους κυρίους Βενιζέλο και Κουβέλη να ζητούν επιτακτικά άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ όπως ήταν στις 11 Ιουνίου.

Πληροφορίες από την Ιπποκράτους λένε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πηγαίνει στην σύσκεψη αποφασισμένος να θέσει συνολικά θέμα λειτουργίας της κυβέρνησης. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη στείλει μηνύματα στο Μαξίμου και μέσω του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος ο οποιος είπε ευθέως ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν σέβεται τους εταίρους του στην λειτουργία της κυβέρνησης.

http://www.newsit.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
17-6-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: