Τρίτη, Ιουνίου 04, 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: «ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ»

Σε επιστολή της, που έφτασε και στο left.gr από επιβεβαιωμένη πηγή, η οικογένεια του 56χρονου άντρα και της 54χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκαν στο Αλιβέρι, με φερόμενο ως δράστη έναν άντρα από το Πακιστάν, ζητά σεβασμό στον πόνο της από τα ΜΜΕ και απαιτεί να μη χρησιμοποιηθεί το γεγονός απ’ όποιον προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί για να τροφοδοτήσει ρατσιστικό μίσος.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής:


Με την παρούσα επιστολή η οικογένεια των δύο θανόντων στην Ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι παρακαλεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που περνά και γι’ αυτό το λόγο ενημερώνουμε ότι:

- Δεν επιθυμούμε την οποιαδήποτε δημοσιοποίηση φωτογραφιών των θανόντων και παρακαλούμε να αποσυρθούν άμεσα.

- Η οικογένεια αναμένει απ’ τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, απάντηση για τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει ερωτηθεί η οικογένεια.

- Κατά τη διάρκεια της κηδείας δε θα επιτραπεί η είσοδος σε τηλεοπτικές κάμερες καθώς η οικογένεια δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε προβολή της από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

- Απαιτούμε ο θάνατος των δύο συγγενών, να μη χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες απ’ όποιον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να τροφοδοτήσει ρατσιστικό μίσος.

 Η οικογένεια 
ΠΡΕΖΑ TV
4-6-2013

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια επιστολής!
"Αφήστε να καθαρίσουν κι άλλους δεν θα την πληρώσουμε μόνον εμείς"

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

8:25 τι έγινε ρε μεγάλε?
από κει που λέγατε κρίμα, με το που σας κλάσανε (όπως και πολλοί άλλοι) γίνανε λαθρολάγνοι εκμεταλευτές????
Σας έχουνε πάρει χαμπάρι και οι πέτρες ρε τούβλα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξύπνα ρούλη ποιοι νομίζεις ότι θέλουν τα λαθροόρκ??? Οι εκμεταλλευτές !!! για χρήματα ή για σεξουαλική ικανοποίηση και δεν βάζω τους επαγγελματίες "αντιρατσιστές" των διαφόρων , χρηματοδοτούμενων από την Αμερικανική εξωτερική πολιτική, ΜΚΟ , αλλά τους απλούς πολίτες-λαθρολάγνους!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΠΟΡΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΔΙΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΡΙΚΤΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΛΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

οταν σου γαμησουν την μανουλα σου 4,54 να δουμε μετα τι θα λες αλλα βεβαια αν κρινω απο τον γιο μπορει και να της αρεσει

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΟΥΦΤΙΔΩΝ. ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΜΑΤΝΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΖΙΝΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΣΤΑ ΠΑΤΙΣΙΑ ΜΕ 1,4 ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΕ ΛΙΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!!!!