Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2013

“ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ” ΤΗΝ ΠΟΕΣΥ - ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ

Από χθες (Τετάρτη) η διαπλεκόμενη συντεχνία των εκδοτών πιέζει αφόρητα ώστε αύριο (Παρασκευή) να σπάσει η απεργία των εργαζομένων στις εφημερίδες και να κυκλοφορήσουν τα φύλλα της Κυριακής.


 Οι πιέσεις ασκούνται στην, επίσης, διαπλεκόμενη συντεχνία των επαγγελματιών συνδικαλιστών των Ενώσεων που βαράνε προσοχές στο μνημόνιο και στην τρικομματική κυβέρνηση. Οι πιέσεις δεν έχουν να κάνουν με τα διαφημιστικά πακέτα των κυριακάτικων φύλλων, αλλά με συγκεκριμένο σχέδιο των εκδοτών για τη στήριξη της τρικομματικής κυβέρνησης και κυρίως του Σαμαρά. Ενδεικτικά γι' αυτό ήταν τα σημερινά (Πέμπτη) πρωτοσέλιδα των ναυαρχίδων της διαπλοκής όπου χαρακτηρίζουν “εφιάλτη” το ενδεχόμενο να πέσει η κυβέρνηση και να προκυρηχθούν εκλογές.

Για τα φύλλα της Κυριακής έχουν, ήδη, έτοιμες δημοσκοπήσεις όπου εμφανίζουν τον Σαμαρά ως τον απόλυτο νικητή της μάχης της ΕΡΤ, με τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας πάνω από το 30% και με την πλειοψηφία της “κοινής γνώμης” να υποστηρίζει την απόφαση για το πραξικοπιματικό λουκέτο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Εμπόδιο σε όλα αυτά είναι οι έντιμοι συνδικαλιστές στην ΠΟΕΣΥ και τις Ενώσεις που επιμένουν στην απόφαση για τις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες. Όλοι και όλες πρέπει τώρα να “βομβαρδίσουν” με μηνύματα υπέρ της συνέχισης της απεργίας τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία της ΠΟΕΣΥ και των Ενώσεων.

Πηγή: alterthess.gr

ΠΡΕΖΑ TV
13-6-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: