Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Νομικό όπλο για να βάλετε φραγμό στις ορέξεις Στουρνάρα και τρόικας, ενόψει της κατάθεσης των φορολογικών σας δηλώσεων και της μετέπειτα λήψης των εκκαθαριστικών της εφορίας σας δίνει την Κυριακή Το ΧΩΝΙ!
∆εν βρισκόµαστε, άλλωστε, και πολύ µακριά από το οριστικό ξεδίπλωµα της επεκτατικής φορολογικής πολιτικής της κυβέρνησης Σαµαρά εις βάρος της... τσέπης µας! Και γι' αυτό πρέπει να είµαστε έτοιµοι... Το έντυπο της προσφυγής για την υπεράσπιση των εισοδηµάτων, που κάθε νοικοκυριό σκοπεύει να διαθέσει για στέγη, τροφή και περίθαλψη, µας δείχνει πώς θα αντισταθούµε στην κρατική ληστεία. 


Και Το ΧΩΝΙ είναι αποφασισµένο... Καλεί όλους εσάς σε συστράτευση, ώστε να δηµιουργήσουµε ασπίδα προστασίας πάνω από τα υπερφορολογηµένα νοικοκυριά. Να φτιάξουµε το δικό µας ανάχωµα απέναντι στην ισοπέδωση κοινωνίας, νόµων, Συντάγµατος και ηθικής.

● Νέο νοµικό - ΧΩΝΙκό όπλο για να αντιστρέψετε τα αιµοδιψή παιχνίδια Στουρνάρα - τρόικας.

● Πώς θα προσφύγετε κατά του εκκαθαριστικού σας, ποια βήµατα θα ακολουθήσετε και µε ποιον τρόπο θα αµφισβητήσετε το χαµηλό αφορολόγητό σας.

● Χρησιµοποιήστε τη φόρµα, που σας δίνει Το ΧΩΝΙ, και αποδείξτε ότι µε τη φορολογία σας στερούν βασικά αγαθά όπως τροφή, υγεία, ρεύµα...
ΠΡΕΖΑ TV
10-6-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: