Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2013

Ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΝΕΟΝΑΖΙ,ΜΠΡΑΒΟΥΣ,ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ,"ΕΜΠΟΡΟΥΣ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ...ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ...
Ο γνωστός «Περίανδρος», «ηγετική φυσιογνωμία» στο νεοναζιστικό χώρο, κατηγορεί, όπως αναφέρει η Real News επικαλούμενη δικά του άτομα, τον Μιχαλολιάκο και όσους βρίσκονται δίπλα του για τη «δίωξή του από την αστυνομία και τη φυλάκισή του» κάνοντας λόγο για «ανανδρία» του αρχηγού του νεοναζιστικού κόμματος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «είναι οργισμένος με την ομάδα Μιχαλολιάκου» και σημειώνει πως «δεν εκτίμησαν ότι δεν μίλησε που θα μπορούσε να είχε κλείσει η Χρυσή Αυγή». Υποστηρίζει επίσης πως «έχει στα χέρια του στοιχεία με τα οποία αποδεικνύεται η κατασκευή της ενοχής του από την κατασυκοφάντηση που οργάνωσε στενός συνεργάτης του Μιχαλολιάκου, ο οποίος παραμένει στο πλευρό του μέχρι σήμερα».


Όπως αναφέρεται, ο Περίανδρος σημειώνει πως τον «άφησαν στη φυλακή γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσε από το κελί να διαχειριστεί το πολιτικό του παρελθόν και πόνταραν πως δεν θα αποκαλύψει» ποιοι φέρουν ευθύνη για την επίθεση στον Κουσουρή. Όπως υποστηρίζει στο δικαστήριο δεν μίλησε για να μην διασπαστεί ο νεοναζιστικό χώρος. Η Real News, που επικοινώνησε μαζί του, αναφέρει πως ο ίδιος δήλωσε ότι «υπολείπεται πολιτισμού» και «είναι πλέον άνευ αρετής, τιμής και πνευματικών χαρισμάτων». «Ο νεοπλουτισμός της και οι δηλώσεις πολιτικής μετανοίας των ηγετίσκων της οδηγούν σε αδιέξοδο (...) Οι ίδιοι ο αγνοί εθνικιστές θα απορρίψουν τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής με το καθεστώς και θα αναζητήσουν ζωτική δράση με πνεύμα θυσίας», δηλώνει.


Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, ο Περίανδρος αναφέρει πως «δεν φτάνει που τα πήρα όλα πάνω μου και ούτε καν ενδιαφέρθηκαν να πατήσουν στο δικαστήριο έχουν και το θράσος να λένε ότι έκανα αλισβερίσι με τους δικαστές για να μου μειώσουν την ποινή. Ντροπή τους ειδικά για τον Παναγιώταρο που ξέρει από πρώτο χέρι τι έγινε». Μάλιστα όπως αναφέρει η Real News, ο Περίανδρος υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με τον ίδιο και πριν από λίγες εβδομάδες η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας του προκειμένου να δικαστεί.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και σε μια επιστολή που δημοσιεύεται σε ακροδεξιές ιστοσελίδες και αποδίδεται στον Περίανδρο. Σύμφωνα με τη Real News, στην εν λόγω επιστολή στέλνονται πολλαπλά μηνύματα στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως «οι πολιντικάντες της συμφοράς στη ΧΑ –κάποιες αναλφάβητες καρικατούρες – επιδιώκουν παντοιοτρόπως να καταξιωθούν ως βουλευτές».  

TVXS.GR
ΠΡΕΖΑ TV
10-6-2013

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα δικός μας ο περιανδρος η οχι ;
Να ξέρουμε τι να κάνουμε ,
Να αρχίσω το βρισιδι η οχι ,για πες

Ανώνυμος είπε...

Το λέω για να προλάβω τις αντιδράσεις απο τα ορφανά του Στάλιν. Οτιδήποτε και αν πεί ο Περίανδρος, ότι και αν παρουσιάσει ώσ "στοιχεία". ουδεμία σχέση έχει με τη Χρυσή Αυγή και τα μέλη. Θα είναι ψέμματα και συκοφαντίες επειδή ετοιμάζει ο ίδιος νέο πολιτικό φορέα. Οπότε μην μπείτε καν στον κόπο.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ετοιμάζονται να ανακηρύξουν την ΜΕΑ σε πολιτικό κόμμα και χρειάζονται και καμία ψήφο!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε συντρόφοι; Σας πείραξαν τα λόγια του Περίανδρού ή τώρα τα ακούτε πρώτη φορά;
Το ότι μπήκε η Χ.Α. στη βουλή στο ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που τόσα χρόνια πολεμούσε μετα βαϊων και κλάδων και ετοιμάζει συνεργασίες με τη Ν.Δ δε σας πειράζει;
Ο Περίανδρος απέδειξε με πράξεις την ιδεολογία του.
Οι άλλοι;;
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ξεκατινιασμα σκατορουφιανων. καμια αισθηση δεν μου κανει. οι αιληναις που τους κανουν μαγκες να τα βλεπουν. αλλα καλα να παθουμε. σε αυτο δυστυχως φταιμε οντως ολοι. ξερατο μου ρθε με το φασισταριο

Ανώνυμος είπε...

Χαχα...Σοκαρίστηκαν οι χρυσαυγίτες που ανακάλυψαν οτι είναι πλέον στη φυλή των κομματόσκυλων...
Αίμα-τιμή-θέση στη βουλή

Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι αναρχοκουράδες , με πατεράδες βουλευτές με σπίτια στην Έκάλη και με τον σύριζα αντιπολίτευση χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση εχουν οι αναρχικοί με τον συριζα ρε χάχαλε;
Εξωκοινοβουλευτική αριστερά σου λέει κάτι ή τώρα που γίνατε εσείς κομματόσκυλα που λέει κ ο απο πάνω σου(κ όλος ο κόσμος πλέον) νομίζεις ότι γίναν κ οι αναρχικοί τέτοιοι?
Χόρεψε τώρα στη βουλή το χορό του συστήματος και το κεφάλι κάτω...

Ο σύριζα είναι το νεο πασόκ κ 'σείς η ΝΕΑ νεα δημοκρατία!

A! Kοίτα κ καμιά δημοσκόπηση να γουστάρεις προβατάκι στο μαντρί

Ανώνυμος είπε...

Την"Ρόζα"- όχι την πουτάνα την μάνα σου- δεν την ξέρεις , τον Βούτση, το φονιά-ληστή του ταξιτζή και ψηφοφόρο του συριζα?

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω έβαλες και μανάδες στην κουβέντα πουστράκι φασιστάκι...Οταν δεν έχουμε αντίλογο βρίζουμε. έτσι μικρή λουλού;

Οσο για τον Βούτση κ οποιονδήποτε Βούτση
αναρχικός και βουλευτής είναι σα να λέμε
ολυμπιακός φίλαθλος του παναθηναϊκου...
ή σα να λέμε αντισυστημικός χρυσαυγίτης
Το κατάλαβες τώρα ζόμπι;
Αν όχι σε παραπέμπω στον σύντροφό σου 7.36
ή στον πρώην σύντροφό σου περίανδρο...πως τον λέει το μιχαλοβλιάκο; ρουφιάνο της ΚΥΠ και υπάνθρωπο;; Για θυμησέ μας κυριε

Ειστε κομματόσκυλα, χωνέψτε το

Ανώνυμος είπε...

http://mavroskrinos.blogspot.gr/2010/08/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

Σας έβαλα τον Μαύρο Κρίνο για να μπορέσετε επιτέλους να ξεχωρίσετε τους neonazi με τους Εθνικιστές της Χ.Α !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ...

"Την ίδια ώρα που μια τέτοια, σύγχρονη Χ.Α. μετατρέπει τους Εθνικιστές σε Κρατιστές, σε αμόρφωτους χομπίστες ενός αστικού πατριωτισμού δίχως πρότυπα αγωνιστών εμπρός τους, που να τους εμπνέουν,επιφανές στέλεχός της, που μάλιστα επολιτεύετο παλαιόθεν, προφυλακίστηκε με την αισχρή κατηγορία της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, εγώ δεν θα μπορούσα να παρατείνω την σιωπή μου..."


...Τα πρόβατα μετράνε Ελληνες
...Καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

22:44 Έχετε πολύ γέλιο τελικά εσείς οι ντεμέκ αναρχοκουράδες ,όχι μόνο τα παίρνετε από την usaid και τον φίλο σας τον soros , το παίζετε και αντισυστιμικοί , μόνο γέλιο προκαλείται πλέον στους Έλληνες

Ανώνυμος είπε...

Ρε τον τύπο...1.05 την παλεύεις καθόλου;
Θα μας πείς και για τη σταχτοπούτα σε λίγο ή θα μιλήσεις για πραγματικότητες;
Οταν δε σας παίρνει η κουβέντα κατεβάζετε τα απομνημονεύματα του Γκαίμπελς.

Ανώνυμος είπε...

Όταν πρώην αναρχικοί έλεγαν ακριβώς τα ίδια για τους αναρχικούς που ήσασταν;Ρε πάρτε το χαμπάρι τα ίδια χάλια είστε.

Ανώνυμος είπε...

pffff Akoma mia fora h omada tis Xryshs Kouradas tou preza epiase doulia . Re malaka pou se niazi gia tous psifoforous tou siriza gia koita tis diaroes eklogikou posostou apo siriza se XA pou panigirizete kiolas sto site sas . Dhladh oxi mono 8a sas psifisoun alla 8a thn lete kai olas stous psifoforous sas. To idio kai apo to pasok kai apo th ND ta pososta sas anevenoun kai oxi apo verous fasistes . Ipoti8ete oti twra 8a sas psifizoun kai aftoi pou krazete malakes . Den to pires xabari akoma fasistako giati oloi mera grafis edw alla apo edw kai pera 8a glifis ekei pou eftines kai 8a trws ekei pou exezes giati pleon den eisai mono koma eisai kai koma pou anevenei taxa mou . Xerw to na glifis den sou einai provlima mia zwh sixameno skouliki isoun .

Ανώνυμος είπε...

1:09 Αγράμματε, άλλο οι ψηφοφόροι και άλλο τα κόμματα και τα στελέχη αυτών, ξεχώρισε τα στον "εγκέφαλο " σου! Η Χ.Α είναι πλέον κόμμα και όχι ακτιβιστική οργάνωση, αργείτε να πάρετε στροφές και σας ευχαριστούμε γι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

are fasistako exei pesi polu doulia pou na prolavenis na apadas se ola e?
giati parapanw egrapes afto
τον Βούτση, το φονιά-ληστή του ταξιτζή και ψηφοφόρο του συριζα?
kai twra egrapses
άλλο οι ψηφοφόροι και άλλο τα κόμματα .
ta sxolia dika sou agapite vlakako.
ps o voutsis einai o gios oxi o pateras .
Poutanogenima !

Ανώνυμος είπε...

Ψηφοφόρος ο φονιάς-ληστής σε πλήρη επαφή με την Δούρου μέσω f.b και ο γιός του Βούστη, άρε βλακάκο τα κυλοτάκια σας θα τα κρεμάσουμε στο Σύνταγμα.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα γελάσει κάθε πικραμένος..! Τώρα που θα αρχίσει ο σκυλοκαυγάς για τη κουτάλα, πάλι οι παπ-άριοι αίλοιναις θα αρχίσουν τη κλάψα και θα ψάξουν νέο τρόπο αντίδρασης (με συστιμικά ΠΑΝΤΑ κόμματα) μπάς και τους ρίξουν κανα ξεροκόματο..ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΠ-ΑΡΙΕ!
A politistos

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα ρε βλακάκο 6:42. Τις μαλακίες για το Σύνταγμα μη τις πετάς έτσι... Το γαμήσι που σας έριξαν οι αγανακτισμένοι εκείνο το καλοκαιρινό απόγευμα του Ιουνίου ήταν για όσκαρ τσόντας.Θυμάστε που ήρθατε με τα κονσερβοκούτια σας αναμμένα και φάγατε το κυνήγι στη Μητροπόλεως..?Και σκέψου μωρή κουράδα με μυαλό αμοιβάδας να μη σας φυλάγανε και τα ΣΚΥΛΙΆ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ οι άλλοι κουράδες...
A politistos