Τρίτη, Ιουνίου 04, 2013

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ,ΤΩΡΑ,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ-LIVE STREAM

 Χιλιάδες διαδηλωτές συνέρευσαν και απόψε στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, στην πέμπτη συνεχόμενη ημέρα των παλλαϊκών διαδηλώσεων κατά της κυβέρνησης οι οποίες δονούν την Τουρκία, μετέδωσαν ανταποκριτές από το σημείο. Οι διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παρά τη συγγνώμη που εξέφρασε νωρίτερα το απόγευμα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς για τον τραυματισμό μεγάλου αριθμού διαδηλωτών από την αστυνομία κατά τα επεισόδια της περασμένης Παρασκευής.
ΑΠΕ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 3 PLAYERS 
ΠΡΕΖΑ TV
4-6-2013

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεέ μου ας γίνει ένας εμφύλιος στην Τουρκία!

Ανώνυμος είπε...

θεέ μου , τον μαλάκα τον 11:01 τι τον ήθελες?

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΟΣ: Για να γαμάει την μάνα σου 12:59

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΘΕΟ:
και τότε γιατί ο 8:33 γαμάει τον πατέρα και την μάνα του ?
Αλλά είπαμε...από μαλάκα τι περιμένεις?

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΟΣ: Γαμάει τα πάντα γι αυτό τοίχο-τοίχο

Ανώνυμος είπε...

Για ανέπτυξε τη σκέψη σου μπάσταρδε 11:01,8:33,9:23 . Για ποίο λόγο προτιμάς δηλαδή ξεριζωμό ανθρώπων, θάνατο , κακουχίες , πόλεμο και πόνο από το να ζούν όλοι μαζί χαρούμενοι , χωρίς ψευτό-εξουσιάρχες ?

Ανώνυμος είπε...

Άκου λοιπόν ασπόνδυλο γιουσουφάκι και κατέβα από το ροζ συννεφάκιτων χαζοχαρούμενων! Επειδή δεν ζούμε σε συννεφάκια και επειδή είσαι και ανίδεος η διαμάχη στην Τουρκία είναι μεταξύ του κοσμικού Τουρκικού στρατού και των Ισλαμοφασιστών, αν εσύ αισθάνεσαι αλληλέγγυος με τους Κεμαλιστές του Τουρκικού στρατού μεγειά σου και χαρά σου, αλλά βλέπω ότι πολύ γρήγορα ξέχασες την γενοκτονία των Κούρδων , την επιθετικότητα εναντίων της Χώρας μας , τα Ίμια , την Κύπρο κτλ κτλ !Ζήσε λοιπόν την βλακεία σου και εσύ και οι συνοδοιπόροι και όσο θα αυξάνονται τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εσύ συνεχίστε τον αυνανισμό.

Ανώνυμος είπε...

σας χαλασαν τα σφυροδρεπανα ε ? ΞΥΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Δεν περίμενα και καμιά σοβαρή απάντηση. Τις Τουρκικές σημαίες με τον Κεμάλ, δεν τις είδες να υποθέσω.
Δυστυχώς φιλαράκι σ΄αυτήν την Χώρα τιμάτε το σφυροδρέπανο και καίτε την Ελληνική σημαία, γι αυτό έχουμε δεύτερο κόμμα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!http://hellasfrappe.blogspot.gr/2013/05/new-poll-places-golden-dawn-in-second.html#.Ua7xYNLwkeE

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΘΕΟ:
ναι ρε γαμώτο, να γαμάει τα πάντα...αλλά και την μάνα του και τον πατέρα του?
Μήπως τελικά είναι αδερφή και δεν γαμάει τίποτα????
ΘΕΟΣ:
τι να κάνουμε...αφού είναι μαλάκας!
Εδώ λέει ότι θέλει να πολεμήσει οχτρούς!
ΠΡΟΣ ΘΕΟ:
Και μεις τι να κάνουμε δηλαδίς?
ΘΕΟΣ:
Εσύ παλιοαριστερέ, όταν θα λείπει το παλουκάρι και θα πολεμάει τους οχτρούς, να πηγαίνεις και να του γαμάς εσύ την μάνα και τον πατέρα!
ΠΡΟΣ ΘΕΟ:
Α ρε κουφαλίτσα....τελικά όλα εν σοφία εποίησες!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι να απαντήσεις δηλαδή σε καποιον που αντι να δει τον κοσμο ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ βλεπει στρατους και δαιμονες ??? εισαι εντελος στραβος παλικαρι μου ή τον παριστανεις ΕΣΚΕΜΕΝΑ?

Και την εξυπναδα σου στα κοληταρια σου , μονο εκει περναει ...

Ανώνυμος είπε...

οσο για τη δευτερη θεση .... μπραβο σας παιδια ... αντε και στην πρωτη , τους φασιστες τους γαμας οταν σηκωνουν κεφαλι , γιατι πολυ απλα περιμενεις να βγουν απο τις τρυπες τους . Αυτο το διδαξε η ιστορια , σε λιγο λοιπον θα σου γινει βιωμα . ωρα σου καλη ναζιστακο ! :)

Unknown είπε...

Μαύροι τουρκόσποροι και μας το παίζετε Ελληνάρες,ανάθεμα αν καταλαβαίνει το σάπιο κεφάλι σας τι συμβαίνει στην Τουρκία...αλλά γαμιόσκυλα φασίστες υπηρετες του συστήματος είστε...αποβράσματα της κοινωνίας,παιδια της σφαλιάρας,που ανδοθήκατε στο μπούγιο των φασιστών,προδότες μια ζωή της χώρας μας...αει σηχτηρ που θα σας λέγανε οι τούρκοι,αντε γαμήδια από τους Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας ρε Τουρκολόγε djnick nikolas , τι συμβαίνει στην Τουρκία?? Βλέπω γίνατε και ρατσιστές (Μαύροι τουρκόσποροι)και Πατριώτες( μας το παίζετε Ελληνάρες), θα σας αλλάξουμε μυαλά ή θα σας στείλουμε στον αγύριστο μια και καλή !!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να καθαρίσουμε την Πατρίδα μας από τα λαθροόρκ και τους απογόνους των δοσίλογων ΕΑΜοβουλγάρων!!!

Ανώνυμος είπε...

7:37 εσένα θα σε πετάξουμε στην πηγαδα όρθιο....μη χτυπήσεις και το κεφαλάκι σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα θα μου κλάσετε τα αρχίδια αφού φάτε φασολάδα!

Ανώνυμος είπε...

9:49 μην είσαι τόσο σίγουρος!
Μπορεί το λαγούμι που κρύβεσαι να είναι βαθύ, αλλά ποτέ μην είσαι σίγουρος!

Unknown είπε...

7:37 π.μ. ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ;;;;;;
Σε μια σοκαριστική αλλά κατά βάθος αναμενόμενη κίνηση, όλα ανεξαιρέτως τα εγγεγραμένα μέλη του πυρήνα Νέας Υόρκης της Χρυσής Αυγής προέβησαν σε ομαδική αυτοκτονία νωρίς τα ξημερώματα. Το συμβάν έλαβε χώρα στο «Σταθάκειο» Κέντρο στην Αστόρια λίγες ώρες μετά το τέλος εκδήλωσης σχετικά με το χορό του Ζαλόγγου, την ιστορική και φυλετική ανωτερότητα των Ελλήνων και την πάταξη των ανθελλήνων κομμουνιστών αλλά και των μεταναστών και των ξένων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Facebook εν είδει γράμματος αυτοκτονίας και έμελλε να είναι η τελευταία ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη έφθασαν -άγνωστο πώς- στην ξαφνική διαπίστωση του προφανούς όσο και συγκλονιστικού γεγονότος πως κάθε ένας από τους παρευρισκόμενους είναι μετανάστης, ξένος σε ξένη χώρα, ενώ μάλιστα αρκετοί βρίσκονται στις ΗΠΑ παρανόμως καθώς η βίζα τους έχει λήξει.

«Αμέσως μετά επικράτησε νεκρική σιγή, οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους έχασαν τη μιλιά τους ενώ πολλοί ξέσπασαν σε λυγμούς» αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει στο ίδιο ύφος: «Το έδαφος χάθηκε κάτω από τα πόδια μας, ήταν σαν να κατέρρευσε ο κόσμος. Τότε μια φωνή ακούστηκε να λέει ‘Είμαστε όλοι μετανάστες’ και επικράτησε πανικός. Συνειδητοποιήσαμε ότι τίποτα δεν έχει νόημα πια. Όμως δε θα γίνουμε σαν τους προδότες πολιτικούς και τους ανθέλληνες, δεν θα πάμε σπίτια μας. Θα ‘φύγουμε’ συντεταγμένα, σαν τάγμα περήφανων Ελλήνων στρατιωτών.»

Οι αστυνομικοί αντίκρυσαν το αποτροπιαστικό θέαμα όταν έφθασαν στο σημείο νωρίς το πρωί μετά από τηλεφώνημα του φύλακα του κτιρίου. Τα πτώματα πάνω από 500 μελών της οργάνωσης κείτονταν στο πάτωμα ενώ τα γιαταγάνια με τα οποία είχαν αυτομαχαιρωθεί βρίσκονταν πεταμένα σε διάφορα σημεία του χώρου και στους τοίχους ήταν γραμμένα με αίμα τα συνθήματα «Είμαστε όλοι μετανάστες» και «Η Νέα Υόρκη δεν είναι ελληνική».

Για το συμβάν ρωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του FBI, ο οποίος δήλωσε λυπημένος όσο και απορημένος ενώ παράλληλα κάλεσε όποιον έχει παρόμοιες σκέψεις να απευθυνθεί χωρίς καθυστέρηση στα τοπικά κέντρα ψυχικής υγείας ή να επισκεφθεί αμέσως κάποιον ψυχοθεραπευτή ή κοινωνικό λειτουργό.

Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή δεν θέλησε να σχολιάσει επισήμως το γεγονός, όμως στους διαδρόμους της Βουλής ο βουλευτής Γιάννης Λαγός κατηγορούσε ευθέως τους «αφελληνισμένους αριστερούς μπολσεβίκους» που «τους μπέρδεψαν τα μυαλά» ως ηθικούς αυτουργούς της τραγωδίας. Σύμφωνα με το βουλευτή, ομάδα αριστερών της ελληνικής κοινότητας της Αστόρια διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο προβολή ντοκυμαντέρ στο «Σταθάκειο» με θέμα τους ανθρακωρύχους Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία και το Βέλγιο, με απώτερο σκοπό να μπερδέψει τα παρευρισκόμενα μέλη του τοπικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής και να τους ωθήσει στην αυτοκτονία.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΚΟΙ,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ. ΒΛΑΚΕΣ!!!

Unknown είπε...

Kαι το μαύροι,πήγαινε στην αραβόφατσα του αρχηγού σας,υπερασπιστή της άριας φυλής μη χέσω...και το Ελληνάρες,πήγαινε σε όλους εσάς τους Γερμανοτσολιάδες...κάπου λέω μια ζωή προδότες της χώρας μας...θέλεται και επεξήγηση πανάθεμά σας ζώα!

Ανώνυμος είπε...

Καλό το όνειρο που μας έγραψες αλλά ο εφιάλτης σας ΗΡΘΕ!!! Τα χνάρια των προδοτών ΕΑΜοβουλγάρων παππούδων σας θα ακολουθήσετε , αλλά όχι στην Α.Ευρώπη , στο Ισλαμαπάντ μαζί με τους γαμιάδες σας!!! Τις βαλίτσες ετοιμάστε τα εισιτήρια τ΄έχουμε έτοιμα! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

http://hellasfrappe.blogspot.gr/2013/05/new-poll-places-golden-dawn-in-second.html#.UbBdxdLwkeF

Ανώνυμος είπε...

1:01 γιατί δεν πάτε εσείς στο ισλαμαμπάντ?
Κάργα εθνικιστές είναι και αυτοί, ούτε έναν αριστερό δεν έχει......παράδεισος λέμε!!!

Unknown είπε...

Ποιος εφιάλτης ρε όρνια...το είπα και παραπάνω...τα παιδιά της σφαλιάρας είστε με μηδέν προσωπικότητα...άντε και βαριέμαι...δεν ασχολούμε άλλο σε αυτό το άρθρο...θα σας βρω σε άλλο που θα βγάζετε την μέγιστη βλακεία σας... και που'σται,το νου σας...στην Τουρκία,γιατί από εκεί ξεκίνησε η πλούσια κουβέντα μαζί σας,ο κόσμος στο δρόμο φωνάζει εναντίον της αυταρχικής κυβέρνησης του Ερντογάν και της ισλαμικοποίησης της Τουρκίας...δηλαδή όρνια,είστε κατά του κόσμου στην πλατεία,άρα είστε υπέρ του ισλάμ...φαντάσου πόσο μα πόσο όρνια είστε!!!!