Κυριακή, Ιουλίου 28, 2013

ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΊΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΙΑΖΕΙ...ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΙΣ ΤΣΑΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ...
Το ΣΔΟΕ ερευνά το Ίδρυμα ΙΣΤΑΜΕ - Ανδρέας Παπανδρέου, όπως αναφέρει η «Realnews».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι ελεγκτές του Σώματος έχουν βάλει στο «μικροσκόπιό» τους λογαριασμούς και συναλλαγές του Ιδρύματος, επικεντρώνοντας την έρευνά τους σε εμβάσματα και χρηματικά ποσά που διακινήθηκαν μέσω αυτού. Αξίζει να σημειωθεί πως με την ίδια εντολή της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος ελέγχονται κι άλλα 386 φυσικά και νομικά πρόσωπα για φοροδιαφυγή.
Όπως αναφέρει η «Realnews, επιχειρηματίες, δικηγόροι, γιατροί και στελέχη τραπεζών θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την κινητή κι ακίνητη περιουσία τους.

Πηγή: koutipandoras.gr




ΠΡΕΖΑ TV
28-7-2013

2 σχόλια:

χαοτικός μπάσταρδος είπε...

Μόνο να αντιγράφεις και να βρίζεις ξέρεις. Το έχεις κάψει απο τα κατουρημένα μπάφια καλοκαιριάτικα. Τράβα να γαμήσεις ρε παραπλήγα και κόψε για λίγο τα μπάφια να συνελθεις. Τι στο μπούτσο ρε ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη, τυροπιτες με ληγμενο τυρι φετα δωδωνη σε ταίζει η γριά σου; Τράβα στο Αιγηνίτειο βρε μαλάκα να πάρεις λίγο αέρα και κάνα φάρμακο να στανιάρεις. Και σβήσε ρε και αυτή τη μαλακία που λες μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

Συγκινήθηκα και μου έρχεται να κλάσω....

Δε μου λέτε λεβέντες του ΣΔΟΕ και της κυβέρνησης, τι γίνεται με το 1 εκατ. ευρώ που ομολόγησε ο Τσουκλάτος οτι πήγε στα μαύρα ταμεία του ΣΚΑΣΟΚ?

Προχώρησε η υπόθεση ή περιμένουμε να περάσει η δεκαετία για διαγραφή (πάντως κοντεύουμε - τόσα χρόνια πέρασαν)?

Μάλλον το ΣΔΟΕ είναι απασχολημένο στο να παρακολουθεί το περιπτερά της γειτονιάς αν έκοψε απόδειξη για τη τσίχλα των 0,30 ευρώ που πήρε το κοριτσάκι των 2,5 χρονών για να επέμβει και να το βγάλουμε πρώτο θέμα στα δελτία των 8. Δεν εξηγείται αλλιώς.