Κυριακή, Ιουλίου 21, 2013

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ "ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Κοράκια (εγχώρια και διεθνή) βάζουν βαθιά το χέρι στην... τσέπη σου! ΜΑΘΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ!
Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:
- ΤΟΚΟ 288% ΚΑΤ' ΕΤΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Στην καλύτερη περίπτωση ξαναπληρώνεις το αυτοκίνητό σου σε 10 μήνες. Συνήθως... το τριτοπληρώνεις!
- ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ
Όλος ο ευρωπαϊκός νότος στενάζει. Το πλιάτσικο των αρπακτικών φυσικά ξεκίνησε από την Ελλάδα, που μύρισαν αίμα. Τα κοράκια είναι ήδη εδώ...
- 9 ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ "ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ" ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Και ας λέει ο Σαμαράς ότι δεν θα πάρουν νέα μέτρα. Το δεδομένο είναι ότι 7,1 δισ θα φύγουν από τις τσέπες μας μέχρι το Δεκέμβριο. Στεγνώνει η αγορά. Εκτοξεύεται η ύφεση!
- ΉΡΘΕ Ο ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΟΙΜΠΛΕ. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ
Το ΧΩΝΙ παραβρέθηκε στη "θερμή υποδοχή" που του επιφύλαξαν οι Έλληνες.

-Στην...αγκαλιά των ιδιωτικών ΙΕΚ 26.721 μαθητές
Η κατάργηση των 52 ειδικοτήτων της δηµόσιας Τεχνικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης πριµοδοτεί τους ιδιώτες µε 190 εκατ. ευρώ. 
Την έξοδο από τη δηµόσια εκπαίδευση σε 26.721 µαθητές της ∆ευτεροβάθµιας Τεχνικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης -ΤΕΕ- προς όφελος των ιδιωτικών Ινστιτούτων Επαγγελµατικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) δείχνει η απόφαση του υπουργού Παιδείας, Κώστα Αρβανιτόπουλου να θέσει σε... διαδικασία «ξαφνικού θανάτου» 2.000 εκπαιδευτικούς της ∆ηµόσιας ΤΕΕ και 500 σε µετάταξη, όπως ορίζεται στο άρθρο 82 του πολυνοµοσχεδίου, που ψηφίστηκε την εβδοµάδα που µας πέρασε.


 --"Ατσαλάκωτος" ο Σωκράτης για τις...χρυσές συμβάσεις ΟΠΑΠ!
Στην απολογία του ο Κόκκαλης υποστήριξε ότι ο ΟΠΑΠ κέρδισε από τη σύµβαση του 2007. Από αυτή δηλαδή που έγινε χωρίς διαγωνισµό και τριπλασιάστηκε το τίµηµά της!
Eλεύθερος, ατσαλάκωτος και ωραίος έφυγε το πρωί της Πέµπτης από το ανακριτικό γραφείο ο Πρόεδρος της Intralot, Σωκράτης Κόκκαλης. Λίγο νωρίτερα είχε απολογηθεί για το κακούργηµα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, αλλά προφανώς οι εξηγήσεις που έδωσε κρίθηκαν επαρκείς από το δικαστικό λειτουργό, που δεν επέβαλε καν περιοριστικούς όρους. Θυµίζουµε ότι το κατηγορητήριο αφορά στις δύο απευθείας αναθέσεις που έκανε ο ΟΠΑΠ στην Intralot το 2006 και το 2007. Η σύµβαση του 2006 είχε διάρκεια 6 µηνών και κόστισε στον ΟΠΑΠ 65 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, σήµερα θα ασχοληθούµε µε τη µεγάλη σύµβαση του 2007. Αυτή είχε διάρκεια 3 ετών και σύµφωνα µε τις επίσηµες ανακοινώσεις κόστισε 96,5 εκατ. ευρώ.

--Διεθνή funds αγοράζουν τα δάνειά μας στο 30% της αξίας τους

Τα χέρια τους τρίβουν οι ξένοι κερδοσκόποι µε την ανέχεια χιλιάδων ελληνικών νοικοκυριών.
Ετοιµάζονται να... χαρούν την ιδιωτική περιουσία για ψίχουλα, µέσω των «κόκκινων δανείων». Τα... χαρίζουν οι τραπεζίτες, ατάραχη παρακολουθεί η κυβέρνηση.

ΠΡΕΖΑ TV
21-7-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: